• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlünün ailesiyle düğün için uygun değil mi?

bana tanımadığınız birisi için fazla abartılı geldi.
düğünse de düğün efendim illa ki parıltılı, seksi olmak zorunda değilsiniz.
bana kalırsa hemen dizinizin üstünde daha hanım hanımcık yaz modunda bir elbise daha iyi olur.
ki yeni aileyle, yeni akrabalarla tanışacağınız için her türlü ilgi odağı olacaksınız. en elit ailede de gelin şöyleymiş dedikodusuna malzeme olacaksınız bu kaçınılmaz.
bu dönemde bu kadar iddialı olmaya gerek yok ilk aşamada...
ama siz kapıdan girince gözler size dönsün istiyorsunuz muhtemelen, o yüzden gönderdiğiniz elbise tarzında tarzında giyinip gideceksiniz :KK66:

arkadaş, kardeş, kuzen düğünü haricinde de o kadar abartıya gerek olmadığını düşünüyorum.

Merhabalar. 2 hafta sonra sözlümün ailesiyle beraber bir düğüne gideceğiz. Bu düğünde de bu attığım resmin kolsuz olanına benzer bir şey giymeyi düşünüyorum ama çevreden çok açık, ayıp olur, biraz daha uzun giymelisin, hanım hanımcık ol gibi tepkiler aldım. Bizim düğünlere giderken hep böyle giyinirim ben yani tarzım bu aslında. Daha önce hiç çiçekli bir elbise, pantolon gömlek giymedim mesela düğünlerde. Sizce bu tarz bir kıyafetle gitsem ayıp mı olur?
images
Buna bir de kolsuz olacaksa bence pek uygun değil.
Hem bacak, hem kollar hem göbek açık...
Gittiğiniz ortam nasıl bir yer, sözlünüzün ailesi ve akrabaları nasıl ona göre bir şeyler seçmeye bakı.
Ama kolsuz+göğüs/göbek/sırt dekoltelerinden 1i varsa uzun elbise,
Üst kısmı daha kapalıysa mini elbise tercih etmeniz daha doğru olur.

İlk elbisenin özellikle dantel detaylarına bayıldım ama kolsuz diyorsunuz düğün değilde doğum gününüzde giymeniz daha iyi olur sanki. Düğün için ikinci elbise olabilir

Bence dugune uygun degil. Sozlunun ailesiyle gitmekten bagimsiz soyluyorum.
Bunu arkadaslrimla cikacagim zamanlarda giyerim ben.

Ben olsam bu tarz giyinirdim, o tarzı bir erkekle buluşacağım zaman tercih ederdim.

Eklentiler

• FB_IMG_1481192273494.webp
    FB_IMG_1481192273494.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 75
Gece klubune gitmek için bence bu elbiselerini
Her tarafı dekolte dolu bi elbise günlük hayat ya da düğün için hiç güzel durmuyor

Yobaz bir ortama giriyorsan bakışlardan rahatsız olma ihtimaline ve sonradan kulağına saçma sapan söylentiler gelme ihtimaline karşı, düşünerek giyinmelisin...

Ben kıyafeti beğendim, güzel bir model düğün ortamı müsaitse giyilebilir...

Kaldırmayacak ortamlarda yine kolsuz bir bluz kalem etek tarzında giyinirim kaliteli insanların olduğu düğünlerde bu tarz istediğim gibi dekolte giyerim ama yine dediğim gibi yerine göre...

Tarzınız hoş gayet fakat her elbise her yerde giyilmez bence.
Yani tek bir yerde dekolte olsa daha iyi olmaz mı? Hem mini, hem göbek bilemedim ben.
Ama elbise cok hoş :)

Bir de düğün nerede

Çırağan sarayında mı bizim mahalledeki aynı anda 3-4 düğün olan tarzı bir salonda mı otelde mi havuz balında mı gece mi gündüz mü

Gidilecek kişiler ve mekan da önemli

Şahsen otelde yahut havuzbaşında olan yemekli düğüne gittiğim kıyafet ile düğün salonundaki limonata kuru pasta konseptli düğüne aynı giyinmem

Yine gece ve gündüz olması da kıyafetimi değiştirir

10 yıllık evliyim eşimin iki ayrı kuzeninin düşünme gittim birinde hem kuzeni hem gelini önceden tanıyordum kimseye sormadan giyindim ortama da uygundu

Bir diğer düğüne giderken kuzeni de ailesini de tanımıyordum görümceme sordum ne istersen giy bana neden sordun ki dedi sonra dedim ben bu insanları tanımıyorum düğün nerede onu da bilmiyoruz sen ne giyeceksin dedim o tarif etti vs

Ben de giydim bir şeyler ortamda sırıtmadım ki ben çoluklu çocuklu kadındım dedikodum yapılsa da önemli değil

Bence dekolte tek bir yerde olmalı. Ne biliyim hem göbeği ac ,hem kolu,he bacağı hiç güzel durmuyor.Bakin benim vücudum çok güzel der gibi :)
Sadece göbek ya da sadece bacak olsa evet güzel

Tarzının dışına çıkma tabi ama sözlünün ailesi yada gidilecek düğün sahipleri muhafazakarsa gelecek eleştirişere hazırlıklı ol. Sözlünün ailesini en iyi sen ilirsin. Bence orta yol bulabilirsin. Ben olsam böyle bişey giyinmek yerine tek yerden dekolteli bi elbise tercih ederdim. Yani yakın akraba düğünlerine yada kınası vs uygun benim için. Tanımadığım bir ortama böyle gitmek risk gibi.

Bence uygun degil. Arkadaslar arasinda bi eglence de istedigin kadar dekolte giyebilirsin. Ama buyukler buna "yobazlik" degil, usturuplu giyinmek derler. Biraz da saygiyla bagdastirirlar. Bence yerine gore giyinerek de gayet guzel olabilirsin.

Back
X