• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlünün ailesiyle düğün için uygun değil mi?

Freyja94

Ubi dubium ibi libertas
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2017
326
360
23
Merhabalar. 2 hafta sonra sözlümün ailesiyle beraber bir düğüne gideceğiz. Bu düğünde de bu attığım resmin kolsuz olanına benzer bir şey giymeyi düşünüyorum ama çevreden çok açık, ayıp olur, biraz daha uzun giymelisin, hanım hanımcık ol gibi tepkiler aldım. Bizim düğünlere giderken hep böyle giyinirim ben yani tarzım bu aslında. Daha önce hiç çiçekli bir elbise, pantolon gömlek giymedim mesela düğünlerde. Sizce bu tarz bir kıyafetle gitsem ayıp mı olur?
images

bence sozlunun aılesının tarzını bılıyorsan sorun yok bence. mesela muhafazakarlarsa gobegı kapalı ama kolsuz olabılır. he degıllerse gayet iyi bır secım

Bencede uygun değil bi gömlek pantolon yeter sözlünün akrabası neticede birinci derece yakının olsa neysede
Ya ama ben bunu uzak akrabaların düğünlerinde giyerim hep :D çok yakınlarda daha uzun, balık tarzı vs giyiyorum ki

Hanim hanimcikliktan ziyade dekolteyi tek yerde kullanmaktan yanayim hem bacak ac, hem, göbek aç, hem kollari aç çok cirkin gorunuyor. Bunu giyme amaci ne yani? Dugune dansci olarak gitmiyorsunuz.

Etegi uzun tutup gobek acik kalabilir yada gobegi kapatip etegi mini giyebilirseniz olur.

sözlünün ailesi akrabaları nasıl?
yerine göre giyinmek lazım..
bu kıyafete karıştrmak mevzusu yada onlar için değişmek değil.. öküz gibi bakacak tiplerse zaten sende rahatsız olursun..
o yüzden sözlünden bilgi al bence..
Ölüz gibi bakacak tipler değil eminim. Genelde açıktırlar sorun etmezler ama hani büyün ailenin toplandığı yer ve beni ilk defa görücekler ya o yüzden daha uçuş uçuş çiçekli giy diyenler oldu benim çevremde

Sozlunun ailesinin akrabalarinin giyimi onemli. Eger kizlar genelde mini dekolteli giyerse uygun olur ama daha muhafazakar giyiniyolarsa cok dikkat cekersin. Tabiki kimseye bagli degil senin ne giyecegin ama ortam onemli, emanet gibi durmak var isinucunda.

Ölüz gibi bakacak tipler değil eminim. Genelde açıktırlar sorun etmezler ama hani büyün ailenin toplandığı yer ve beni ilk defa görücekler ya o yüzden daha uçuş uçuş çiçekli giy diyenler oldu benim çevremde

dediğim gibi ortamı en iyi bilen sözlündür ondan fikir almalısın bence..

Ben düğünlerde hep bu kadar kısa giyinenleri anlayamıyorum. Ne bileyim elbise insanı alımlı gösteriyor, onun yerine yere kadar uzun sırt dekoltesi olan bir şey giyilmesi çok daha şık duruyor.
Bi de güzel değil, beğenmedim.
Elbise derken abiye tarzı bir şeyi mi kastettiniz? Yere kadar uzun sevmiyorum ben ya uzak akraba için çok ağır gibi. Diz altı dar eteklerden giyeyim dedim o da çok seksi duruyor utandım :D böyle kısa hem yaşıma da uygun gibi geliyor ne biliyim

IMG_9026.webp
Elbise derken abiye tarzı bir şeyi mi kastettiniz? Yere kadar uzun sevmiyorum ben ya uzak akraba için çok ağır gibi. Diz altı dar eteklerden giyeyim dedim o da çok seksi duruyor utandım :KK70: böyle kısa hem yaşıma da uygun gibi geliyor ne biliyim
Bu attıklarınız da abiye tarzı. Daha önce de önermiştim tekrar şu modeli önereyim.

Back
X