Sözlümüz, nişanlımız ya da erkek arkadaşlarımız nereli?

bana kızcaksınız belki ama her din aynı değilmidir CADIARZU ben öle görüyom kilisede camide aynı benm için

sayemde müslüman oldu ama olduktan sonra salmadı
sözlerimi anlattıklarımı dinliyo kendiside tv deki hatipoğlunu falan takip ediyo öğreniyo

bana kızcaksınız belki ama her din aynı değilmidir CADIARZU ben öle görüyom kilisede camide aynı benm için

tabii amaçlarıyla aynılar ibadet edilio ikisinde de ama anlayışlar farklı gerçekten ya...
bende bi zaman geçiş dönemindeyken senin gibi düşündüm hep daha da çok araştırdım dinleri dinimizi...şimdi din allah ile kul arasında diye düşünüyorum ben benim düşüncem bu oyuzden yadırgamıyorum ay hrıstıyan ay katolik diye:)

sayemde müslüman oldu ama olduktan sonra salmadı
sözlerimi anlattıklarımı dinliyo kendiside tv deki hatipoğlunu falan takip ediyo öğreniyo

negüzel:)
sevaba girdin valla yüklüce bi sevaba onu müslümanlığa teşfik edince ohhh:))))
yerimseniben

ßen arnavutum yani göçmen Nişanlımda Giresunlu :asigim:

Bulgaristanlı macır gızanı bizim gibi :) toşnu töle yaaa

Son düzenleme:
ben trabzonluyumm:hooray: o corumlu bn istanbulda buyudum o ankarada şu an angaralı olduk desem yerisırnaşık şey

ii biliriz benm eniştem samsunlu ii vala ne biliyim halam memnun yane

:)) inşallah bizimki de ii çıkar walla ne bilim şimdi bi arkadaşımla konuştum. 1 yıllık evli, kocası da çok ii bi insan, o da 15 ay asker yolu gözledi çok seviolardı birbirlerini ama şimdiden sorunlar başlamış bile. Hiç acele etme diyor evlenmek için, walla çevremdekileri gördükçe gözüm korkmaya başladı :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…