• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlümüz, nişanlımız ya da erkek arkadaşlarımız nereli?

Arkadaslar gelmıs gecmıs en uygunsuz en uyusmaz memleketlı cıftlerden bırı bızız hrlde..Ben mugla mılaslıyım nısanlım ise trabzon oflusüprizzzzz
ve trabzonlular dısardan gelın almazmısss o aıleye ılk ben gıdıorummmmmmm

a cnm trabzonlu annem benım teyzelerımn gelınelrı hepte dısardan hatta mezhebı farklı olan bıle var....eskıdenmıs onlr ya artık bırbrını seven alıoo :))

a cnm trabzonlu annem benım teyzelerımn gelınelrı hepte dısardan hatta mezhebı farklı olan bıle var....eskıdenmıs onlr ya artık bırbrını seven alıoo :))

Iyı barı cok zorluk cekmıcemmm gercı ben pek gorusmuorum onlarla fazla samımıyet ıyı olmaz dıe ama sevıolarmıs yanı benı bılmıorum artık:)
mezhep farklılıgımız yok cok sukur ama adetler farklı bıraz laelaelaelaelae

Ben erzincanlıyım ama tunceli-ovacık göçmeniyiz
sevgilimle bi forumda tanıştık o da tunceli-ovacıklı
bizide kan çekti sanırım :asigim:

Iyı barı cok zorluk cekmıcemmm gercı ben pek gorusmuorum onlarla fazla samımıyet ıyı olmaz dıe ama sevıolarmıs yanı benı bılmıorum artık:)
mezhep farklılıgımız yok cok sukur ama adetler farklı bıraz laelaelaelaelae

cnm her şehırden sehrıe farklılık var ama bence bıraz yapabıldıgımz kdr uymamız gerek onların adetlerıne de..her ne kdr zor olsada ,mesela bızde saygı cok onemlıdır(gumushane-babam yani)buyugn yanında sıgara ıcılmez back back ustune atılmaz....erk arkmn annesyle tanıstmm,(bolulular)cok rahatlar ,sıgara ıctık kayınvalıde adaymla dusunun yanı,çook utandım ama kendısı dedı bızde uzanmakla yatmakla sıgarayla saygı olmz dedı..zor geldı amaaa işime de geldi (annem bılse cok kızar :) )

cnm her şehırden sehrıe farklılık var ama bence bıraz yapabıldıgımz kdr uymamız gerek onların adetlerıne de..her ne kdr zor olsada ,mesela bızde saygı cok onemlıdır(gumushane-babam yani)buyugn yanında sıgara ıcılmez back back ustune atılmaz....erk arkmn annesyle tanıstmm,(bolulular)cok rahatlar ,sıgara ıctık kayınvalıde adaymla dusunun yanı,çook utandım ama kendısı dedı bızde uzanmakla yatmakla sıgarayla saygı olmz dedı..zor geldı amaaa işime de geldi (annem bılse cok kızar :) )[/QUOTE
bızdede canım tam tersı..bız muglalıyız ya asırı rahatızdır ınanılmaz oyle sıgarayla fln saygı olmaz..Ama onlar trabzonlıu ya baya bı agır basıyor ben umarım zorlanmam dıyorum cunku ben boyle buyutuldum saygı farklı bırsey bızdede..Bıde karadenızlıler tutucu bıraz onunda etkısı var bakalım yaz gelıyorr benım elbıseler dısarı cıkıcak neler olur bılmıorumkaydirigubbakcemile4sositososito

cnm her şehırden sehrıe farklılık var ama bence bıraz yapabıldıgımz kdr uymamız gerek onların adetlerıne de..her ne kdr zor olsada ,mesela bızde saygı cok onemlıdır(gumushane-babam yani)buyugn yanında sıgara ıcılmez back back ustune atılmaz....erk arkmn annesyle tanıstmm,(bolulular)cok rahatlar ,sıgara ıctık kayınvalıde adaymla dusunun yanı,çook utandım ama kendısı dedı bızde uzanmakla yatmakla sıgarayla saygı olmz dedı..zor geldı amaaa işime de geldi (annem bılse cok kızar :) )[/QUOTE
bızdede canım tam tersı..bız muglalıyız ya asırı rahatızdır ınanılmaz oyle sıgarayla fln saygı olmaz..Ama onlar trabzonlıu ya baya bı agır basıyor ben umarım zorlanmam dıyorum cunku ben boyle buyutuldum saygı farklı bırsey bızdede..Bıde karadenızlıler tutucu bıraz onunda etkısı var bakalım yaz gelıyorr benım elbıseler dısarı cıkıcak neler olur bılmıorumkaydirigubbakcemile4sositososito

aynı sorun bizde de var ben denizlili eşim erzurumlu...
onların saygı anlayışı çok çok farklı...
eşimi çok seviyorum ama gene de herkesin kendi toprağından biriyle evlenmesinden yanayım...zira eşimin egeli olmasını çok çok isterdim :bbo:

hmmm evet anlıyorum sızınkı daha zor tabii,ama en azndan onalrın yanında bıraz daha dıkkat edın evınıze donucne bıldıgınızı okuyun ..hem sonucta ınsnın eşi karısmadıktn sora aıle bsıey dıemz

nişanlım yada eşim olurmu kendileri bilemicem ama adana... adana ....erkek arkadaşımda, bende..

aslen edirneliyim:1hug:
ist.doğma büyüme:sm_cool:
sakaryda yaşıyorum:lepi:
bizim oğlan trabzonlukafamçokkarıştı sakaryada yaşıyo:lepi:

Ben samsunluyum ankarada büyüdüm eşim afyonkarahisarlı izmirde büyüdü ve suan ikimizde izmirdeyiz.

trabzon..karadeniz gelini olcam :lepi:

Son düzenleme:
bende ALLAH nasıp ederse lazlara gelın gıdecem rıze kalkandereye :bbo: ınsallah aılesıyle anlasabılırım

Back