• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlümüz, nişanlımız ya da erkek arkadaşlarımız nereli?

sozlum(mayista nisanlim olacak artik) balikesirli ben izmirli, yakiniz ohh cok guzel :)

benım de anne baba ardahanlı ama ankarada yaşıyoruz.nişanlım da çankırılı ailesi ankarada.biz ikimiz de üniversiteyi eskişehir de okuduk.evlenince de afyonda yaşıcaz.orda görev yapıyo.üff bee ne uzun olduu

ben afyonlu nişanlım da antalya gazipaşalı ama biz istanbul da yaşamayı planlıyoruz

ben konyalıyım karamanda yasıyorum.. nişanlım( az kaldı esım olcak tamamen:)) aslen kırşehırlı ama antalyada oturuyolar nişanlımda adana da

ben tokat erbaa
nişanlım şileli.

sayfaların hepsını okuyamadım,varmıydı kendısı yada eşi tokat veya şileli olan? tanıdık çıkardık belkım
:teselli:

biraz benzeşme oldu da ondan alıntı yaptım sositososito ben tokatlıyım erkek arkadaşım da tokatlı ama doğma büyüme bursada(artık bursalı sayılır).nörecen bursayı gız tokata gelin alak seni heerii lülülülülülü[/QUOTE

yavrucummmm bursada oturuyolar ama yaaa:) ama gesmeye gelices tokata niksara çok merak ediyorummm bide mümkünse eğer bana adetlerinden bahsedermisin tokatına.s.

biz eşimle komşu çocuklarıyız,ikimizde adapazarlıyız.Evlendikten bir hafta sonrada eşimin görevi dolayısıyla bitlise gittik.Çok şükür geçen yaz bitti gurbetlik.Tanışmamıza gelince anlatsam film olur,uzun.Sadece şunu söyliyim komşu çocukları olmamıza rağmen birbirimizden haberimiz yoktu.
Bu arada bitter arkadaşım Allah yardımcın olsun.

ıkimizde ızmir'liyiz.Eşimin anne tarafı Makedon göçmeni,baba tarafı Selanik...

benimkide Kastamonu-Cidehihoyyyt

Allah hepimizi mutlu mesut etsin kaynanalarda dahil:jeyyar: onlarda mutluluğumuzdan mutluluk duysun kendi halinde dursun:jeyyar:

Bende Kastamonu Cideliyim eşimde Gümüşhane Şiran ama cideli oldu diyebilirim adama sormuşlar sen nerelisin demişler ben daha evlenmedimki demiş kaydirigubbakcemile3

evet kızzlarrr nereli bu bizim cocuklar
ben diyim hemen kastomonu inebolulu :delphin:
bana biraz onlardan bahsetsenize
bende rizeliyim belkim rizeliye gideceksunuz
akulda verirumdaaaaaaa aşakkıdı

vayy gelinnnnn...ben de kastamonu ineboluluyum
tanımıyorum ama iyi insanlara düştüğün kesina.s

ben de nişanlımda kıbrısda doğduk,annelerimiz ve babalarımız da trabzonda...yani bir her halükarda hemşeriyiz:))))

ben ERZıNCAN
sevgilim ERZURUM kaydirigubbakcemile3 TOPRAK ÇEKTı ıKıMıZıDESANIRIM.YANYANALAR

Back