Sözlümüz, nişanlımız ya da erkek arkadaşlarımız nereli?

ben ORDU luyum ama doğma büyüme kocaeli liyim bahar tomurcugum ise TRABZON ama oda benim gibi doğma büyüme kocaeli liŞeniz

ben bursalı nişanlım tokatlıı ama bursada oturucas allahın izniyleee:)

ben mersinliyim sewgilim diyarbakırlı =) bnm için sorun yokta kürt falan bizim aile biraz ayrımcı ama kandıracaz işte napalımm delikafadulden

ben eskişehirliyim ankarada okudum eşim erzurumlu istan bulda okudu. evlendik kocaelinde yaşıyoruz kafamçokkarıştı nasıll tanıştınız diye sorarsanız valla nasip kısmet diyelim çook uzun hikaye. iyiki de çıkmış karşıma canım kocacımsırnaşık şey

Ben elazıg esim ankara
ankarada yasıyoruz suan yani angaralı olduk bizde ;-)

ben sana 1 şey diyeyim gülpember sakın İYİ kastamonulu arklar alınmasın ama kastamonu insanları cok iyi olmuyorlar maalesef 7 kastamonulu aile tanıyorum 1 i cok iyi kaynananaları bilmem ama geneli oğullarına düşkün oluyor.Ama bu sseninkilerin kötü olacağı anlamına gelmez tabi heşeyi görerek yaşamak gerekiyor.Biraz şans işi sen daha iyi bilirsin

ben bursalı nişanlım tokatlıı ama bursada oturucas allahın izniyleee:)

biraz benzeşme oldu da ondan alıntı yaptım sositososito ben tokatlıyım erkek arkadaşım da tokatlı ama doğma büyüme bursada(artık bursalı sayılır).nörecen bursayı gız tokata gelin alak seni heerii lülülülülülü

ben ankaraliyim (aslen urfadan göcme) askimda yozgatli :roflol:
oyüzdende bizimkiler vermek istemioo yaaaa... :)

ben amasya sözlüm sinoplu doğma büyüme istanbulluyuz lisede tanıştık..mayıs 9 da nişanımız var..hihoyyyt

Ben biraz melezim babam Trabzon annem Ş.Urfa sevgilimde Ş.Urfa annemin akrabası kandırdım aşkımı

evliler için açılmamış bi konu ama dayanamayıp yazacam valla sengözlerimebaksanab
ben tokat/niksar eşim amasyalı hihoyyyt

ben trakyalıyım eşim adanalı bursada yaşıyoruz üniversitede tanoştık veee evlendikk:asigim:

Ben malatyaliyim almanyada yasiyorum burda dogdum, nisanlimda sivasli istanbulda dogdu istanbulda yasiyor :icecream:

ben Trabzonlu ( annem trabzonlu babam trabzonlu )
sevgilim Giresunlu
ama ikimizde Gebzede yaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…