Sözlümün ailesi zorla kapanmamı istiyor

Beni şuan istemiyor zaten farklı sıçlamalara geçti ne yapıcam bilmiyorum

İnanın ilk başta ailesinden memnun olmadığını istemezsem kapanmayacağımı hep yanımda olacağını bü yüzüğü kesselerde çkkarma derdi şimdi ise istemiyorum huzursızum ailemi karşıma alamam diyor kapanmak çok güzel bişey dinimiz istiyor evet ama dinde zorlama yok içimden gelmiyor hadi kapandım diyelim sözlüm beni ailesine şikayey ediyor en ufak böyle birr olay olduğunda kayınpederim parfüm sıkıyorum akşam dışarı çıkıyorum diye söyleniyor geçen çalışmak istediğimi söyledim sözlüme babamdan destek göremiyorum nişan pohçasını bile halam aldı sözlüm ailesine şikayet etmiş beni ayıplamışlar kayınvalidem sürekli ikili oynuyor bana çok iyi konuşuyor oğluna kızına kocasına farklı 3 gündür bir bitti bir bitmedi deniliyor en son kapanmayı bile kabul etmeme rağmen çay koyamadığım için bitti denildi şimdide bitti diyor

Bu konu da artık baydı. Bu hadsizlik ya. Bu insanlar başkasının bedeni ve inanci üzerinde bu tasarrufu nasil buluyolar anlamak zor. Neyse gelelim size. Tek bir söz soylicem Ayrıl.

Kisiliginden odun verme.

Evlenirseniz inanin cok cok mutsuz olursunuz .. bunalima girersiniz cünkü tek sorun tesettür degil hersey bi sorun .. kv kp nisanliniz hepsi .. bir Ömür gecer mi ya böyle .. nisanlinizda zaten hazir bitti demisken zorlamayin atin yüzügü kurtarin kendinizi .. bu kadar Insan burda yanlis düsünüyor olamaz dimi

Cevap bile vermeyin öylece kalsın belli ki canınızı yakmaya çalışıyo terbiyesiz hem ömrünü geçireceği kişiye sahip çıkamıyo hem onun değerlerine saygı duymuyo ama kapanirsan kimse karışamaz bize diyo yok ya şimdi nasıl karışıyo ,şimdi nasıl annesizliginize laf soyleyebiliyo. Erkeklik cinsiyettir sadece ama adam olabilmek başka mesela. Hiç üzülmeyin Allah iyilerle karşılaştırsın boylelerinide kendi gibilerini nasip etsin o zaman anlarlar

Amin Allah razı olsun hepinizden bitti canım çok yanıyor ama nitti

Benim herşeyi kabul etmeme rağmen 2 saat önce bitirdi herşeyi artık sevmiyomuş..
Bravo o ayrılmasa devam edecektin yani tebrik ederim. Merak etme bu kafayla sana aynı şekilde davranacak birini bulman an meselesi. Azcik sevin kendinizi ya biraz deger verin kendinize

Arkanda duramayan seni sahiplenip savunamayan adamdan koca da baba da olmaz kendi basını yakma

Evlilikten beklentilerini, nasıl mutlu olduğunu, canın ne yapmak istiyor, karşıdan beklentilerini iyice bi düşün karşındaki erkek gerçekten ömür boyu yaşamak istediğin biri mi? Ayrıca ailesinin senin açıklığına karışması hoş değil sen Allah rızası için kapanmıcaksan kapanmak senin için zulüm olabilir. Kendini değerli gör ve resti sen çek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…