- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.315
- 198
Aile çünkü.... O, ailesi ne derse, onu diyor. Anla işte kurtar kendini.Ya söz olmadan istemezsen kapanmazsın diyen niriydi çok farklı biri oldı
Beni şuan istemiyor zaten farklı sıçlamalara geçti ne yapıcam bilmiyorumTek sorunun tesettür değil kardeşim, yazdıklarını bir oku. Senin sözlün aileci. Yani annesi babası ne derse o oluyor bu belli.
Üstelik annenin olayını kullanmaları çok iğrenç. Bir de bu var. Ve bunu hep kullanacaklar.
Tesettüre zorla girersen, sırf evlenmek için inan ki çok sıkıntı çekersin
Niye kendine bunu yapıyorsun. Dünya da başka erkek mi yok, seni sevecek, baskı kurmayacak. Ya da ne bileyim bu aileye gelin olmak, seni mutlu mu edecek!
Kardeş at yüzüğünü. Önce biraz üzülürsün ama geleceğini kurtarırsın.
Nasıl bilmiyorsun, at yüzüğü işte. Seni de istemiyormuş zaten. Evlenmek için evlenme.Beni şuan istemiyor zaten farklı sıçlamalara geçti ne yapıcam bilmiyorum
İnanın ilk başta ailesinden memnun olmadığını istemezsem kapanmayacağımı hep yanımda olacağını bü yüzüğü kesselerde çkkarma derdi şimdi ise istemiyorum huzursızum ailemi karşıma alamam diyor kapanmak çok güzel bişey dinimiz istiyor evet ama dinde zorlama yok içimden gelmiyor hadi kapandım diyelim sözlüm beni ailesine şikayey ediyor en ufak böyle birr olay olduğunda kayınpederim parfüm sıkıyorum akşam dışarı çıkıyorum diye söyleniyor geçen çalışmak istediğimi söyledim sözlüme babamdan destek göremiyorum nişan pohçasını bile halam aldı sözlüm ailesine şikayet etmiş beni ayıplamışlar kayınvalidem sürekli ikili oynuyor bana çok iyi konuşuyor oğluna kızına kocasına farklı 3 gündür bir bitti bir bitmedi deniliyor en son kapanmayı bile kabul etmeme rağmen çay koyamadığım için bitti denildi şimdide bitti diyorTesettürlü biri olarak yazıyorum.
Seni böyle tanıdı ve böyle sevdi. Niye kapanmanı istiyor? Madem kapalı istiyor, ya baştan kapalı biriyle tanışacaktı yada sözden önce konuşacaktı.
Ailesininde kapanmanı istemeye hakkı yok, çünkü söz kesilirken seni açık istediler, açık olarak söz kestiler...
Içinde varmış kapanmak, zamanı geldiğinde kendi isteğinle kapanman doğru olur, sözlün istediği için değil.
Doğru zaman şimdi hissediyorum dersen, kapan. Aksi taktirde mutsuz olursun.
Bu konu da artık baydı. Bu hadsizlik ya. Bu insanlar başkasının bedeni ve inanci üzerinde bu tasarrufu nasil buluyolar anlamak zor. Neyse gelelim size. Tek bir söz soylicem Ayrıl.Nolur biri bana akıl versin sözlümün ailesi zorla kapanmamı istiyor kapanmazsam bu işin olmayacağını söylüyor çok kısa bir süre içinde nişanım var ailem yanımda olmuyor sözlüm ailesini karşısına alamazmış beni seviyormuş ama yapamazmış bende çok seviyorum ama korkuyorum içimde kapanmak yok ileride düşünüyodum ama şu an içimde yok aile yapıları çok farklı annemin bizi terk ettiğini biliyolar ve bu durumu sürekli kullanıyolar kimsem yokmuş gibi davranılıyor ben napıcam bilmiyorum annesi çok tuhaf benimle iyikiken sorun yok ama en ufak bir sorun çıksın oğluna beni kötülüyor arkadaşlarım mutlu olmayacağını söylüyor boşanırsınız diyolar benim parfüm sıkmam bile babası sorun yapıyor akşam dışarı çıkmam bile sözlüm kapan ileride kimse evimize karışamıcak diyor ama ben korkuyorum zorla kapanmam evliliğime yansırmı mesleği gereği hep uzakta olacaz ama bir telefon bile ev huzurunu kaçırıyor lütfen yardım edin napıcam bilmiyorum artık uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum ben gibi olan var mı kimse yardımcım olmuyor ailesi ile mutlu olabilirmiyim bilmiyorum
Kisiliginden odun verme.Nolur biri bana akıl versin sözlümün ailesi zorla kapanmamı istiyor kapanmazsam bu işin olmayacağını söylüyor çok kısa bir süre içinde nişanım var ailem yanımda olmuyor sözlüm ailesini karşısına alamazmış beni seviyormuş ama yapamazmış bende çok seviyorum ama korkuyorum içimde kapanmak yok ileride düşünüyodum ama şu an içimde yok aile yapıları çok farklı annemin bizi terk ettiğini biliyolar ve bu durumu sürekli kullanıyolar kimsem yokmuş gibi davranılıyor ben napıcam bilmiyorum annesi çok tuhaf benimle iyikiken sorun yok ama en ufak bir sorun çıksın oğluna beni kötülüyor arkadaşlarım mutlu olmayacağını söylüyor boşanırsınız diyolar benim parfüm sıkmam bile babası sorun yapıyor akşam dışarı çıkmam bile sözlüm kapan ileride kimse evimize karışamıcak diyor ama ben korkuyorum zorla kapanmam evliliğime yansırmı mesleği gereği hep uzakta olacaz ama bir telefon bile ev huzurunu kaçırıyor lütfen yardım edin napıcam bilmiyorum artık uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum ben gibi olan var mı kimse yardımcım olmuyor ailesi ile mutlu olabilirmiyim bilmiyorum
Evlenirseniz inanin cok cok mutsuz olursunuz .. bunalima girersiniz cünkü tek sorun tesettür degil hersey bi sorun .. kv kp nisanliniz hepsi .. bir Ömür gecer mi ya böyle .. nisanlinizda zaten hazir bitti demisken zorlamayin atin yüzügü kurtarin kendinizi .. bu kadar Insan burda yanlis düsünüyor olamaz dimiNolur biri bana akıl versin sözlümün ailesi zorla kapanmamı istiyor kapanmazsam bu işin olmayacağını söylüyor çok kısa bir süre içinde nişanım var ailem yanımda olmuyor sözlüm ailesini karşısına alamazmış beni seviyormuş ama yapamazmış bende çok seviyorum ama korkuyorum içimde kapanmak yok ileride düşünüyodum ama şu an içimde yok aile yapıları çok farklı annemin bizi terk ettiğini biliyolar ve bu durumu sürekli kullanıyolar kimsem yokmuş gibi davranılıyor ben napıcam bilmiyorum annesi çok tuhaf benimle iyikiken sorun yok ama en ufak bir sorun çıksın oğluna beni kötülüyor arkadaşlarım mutlu olmayacağını söylüyor boşanırsınız diyolar benim parfüm sıkmam bile babası sorun yapıyor akşam dışarı çıkmam bile sözlüm kapan ileride kimse evimize karışamıcak diyor ama ben korkuyorum zorla kapanmam evliliğime yansırmı mesleği gereği hep uzakta olacaz ama bir telefon bile ev huzurunu kaçırıyor lütfen yardım edin napıcam bilmiyorum artık uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum ben gibi olan var mı kimse yardımcım olmuyor ailesi ile mutlu olabilirmiyim bilmiyorum
Cevap bile vermeyin öylece kalsın belli ki canınızı yakmaya çalışıyo terbiyesiz hem ömrünü geçireceği kişiye sahip çıkamıyo hem onun değerlerine saygı duymuyo ama kapanirsan kimse karışamaz bize diyo yok ya şimdi nasıl karışıyo ,şimdi nasıl annesizliginize laf soyleyebiliyo. Erkeklik cinsiyettir sadece ama adam olabilmek başka mesela. Hiç üzülmeyin Allah iyilerle karşılaştırsınDaha yazmadığım çok şey var inanın 22 yaşındayım küçüğüm biliyorum ama yaşıtlarıö gibi olmadım hiç bir zaman saygımı sevgimi hep korudum ama olmadı akrabaları küfür etti sesimi çıkarmadım. Şuan seni görmek istemiyorum diye mesaj attı
Benim herşeyi kabul etmeme rağmen 2 saat önce bitirdi herşeyi artık sevmiyomuş..Bu konu da artık baydı. Bu hadsizlik ya. Bu insanlar başkasının bedeni ve inanci üzerinde bu tasarrufu nasil buluyolar anlamak zor. Neyse gelelim size. Tek bir söz soylicem Ayrıl.
Amin Allah razı olsun hepinizden bitti canım çok yanıyor ama nittiCevap bile vermeyin öylece kalsın belli ki canınızı yakmaya çalışıyo terbiyesiz hem ömrünü geçireceği kişiye sahip çıkamıyo hem onun değerlerine saygı duymuyo ama kapanirsan kimse karışamaz bize diyo yok ya şimdi nasıl karışıyo ,şimdi nasıl annesizliginize laf soyleyebiliyo. Erkeklik cinsiyettir sadece ama adam olabilmek başka mesela. Hiç üzülmeyin Allah iyilerle karşılaştırsınboylelerinide kendi gibilerini nasip etsin o zaman anlarlar
Bravo o ayrılmasa devam edecektin yani tebrik ederim. Merak etme bu kafayla sana aynı şekilde davranacak birini bulman an meselesi. Azcik sevin kendinizi ya biraz deger verin kendinizeBenim herşeyi kabul etmeme rağmen 2 saat önce bitirdi herşeyi artık sevmiyomuş..
Asla artık böyle bişey olamaz ben nasıl böyle bir adamı sevdim ona üzülüyorumBravo o ayrılmasa devam edecektin yani tebrik ederim. Merak etme bu kafayla sana aynı şekilde davranacak birini bulman an meselesi. Azcik sevin kendinizi ya biraz deger verin kendinize
Nolur biri bana akıl versin sözlümün ailesi zorla kapanmamı istiyor kapanmazsam bu işin olmayacağını söylüyor çok kısa bir süre içinde nişanım var ailem yanımda olmuyor sözlüm ailesini karşısına alamazmış beni seviyormuş ama yapamazmış bende çok seviyorum ama korkuyorum içimde kapanmak yok ileride düşünüyodum ama şu an içimde yok aile yapıları çok farklı annemin bizi terk ettiğini biliyolar ve bu durumu sürekli kullanıyolar kimsem yokmuş gibi davranılıyor ben napıcam bilmiyorum annesi çok tuhaf benimle iyikiken sorun yok ama en ufak bir sorun çıksın oğluna beni kötülüyor arkadaşlarım mutlu olmayacağını söylüyor boşanırsınız diyolar benim parfüm sıkmam bile babası sorun yapıyor akşam dışarı çıkmam bile sözlüm kapan ileride kimse evimize karışamıcak diyor ama ben korkuyorum zorla kapanmam evliliğime yansırmı mesleği gereği hep uzakta olacaz ama bir telefon bile ev huzurunu kaçırıyor lütfen yardım edin napıcam bilmiyorum artık uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum ben gibi olan var mı kimse yardımcım olmuyor ailesi ile mutlu olabilirmiyim bilmiyorum
InsallahAsla artık böyle bişey olamaz ben nasıl böyle bir adamı sevdim ona üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?