Sözlümün ailesi zorla kapanmamı istiyor

gunes0707

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2019
12
1
1
27
Nolur biri bana akıl versin sözlümün ailesi zorla kapanmamı istiyor kapanmazsam bu işin olmayacağını söylüyor çok kısa bir süre içinde nişanım var ailem yanımda olmuyor sözlüm ailesini karşısına alamazmış beni seviyormuş ama yapamazmış bende çok seviyorum ama korkuyorum içimde kapanmak yok ileride düşünüyodum ama şu an içimde yok aile yapıları çok farklı annemin bizi terk ettiğini biliyolar ve bu durumu sürekli kullanıyolar kimsem yokmuş gibi davranılıyor ben napıcam bilmiyorum annesi çok tuhaf benimle iyikiken sorun yok ama en ufak bir sorun çıksın oğluna beni kötülüyor arkadaşlarım mutlu olmayacağını söylüyor boşanırsınız diyolar benim parfüm sıkmam bile babası sorun yapıyor akşam dışarı çıkmam bile sözlüm kapan ileride kimse evimize karışamıcak diyor ama ben korkuyorum zorla kapanmam evliliğime yansırmı mesleği gereği hep uzakta olacaz ama bir telefon bile ev huzurunu kaçırıyor lütfen yardım edin napıcam bilmiyorum artık uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum ben gibi olan var mı kimse yardımcım olmuyor ailesi ile mutlu olabilirmiyim bilmiyorum

Bugün ailesinin karşısında duramayan adam yarın da durmaz. Karşısında durmak derken fikirlerini beyan edemeyen demek istedim byoksa tabiki ailesiyle kimse kötü olmasın ama belli ki kendisi de istiyor ve açıkçası sizin bununla karşılaşacağınızı biliyordu ama önce bi söz olsun sonra zaten ayrılmaz gözüyle bakmış belli ki. Açıkçası kararınız neyse öyle devam edin zorla olacak şey değil. Eğer bu yola girmeden önce sozlunuz söylemiş olsaydı ve siz kabul ederek girmiş olsaydınız şuan da size vermiş olduğunuz sözü tutun ve daha yolun basindayken guvenilmeyecek bir insan olmayın gibi cümleler kurardim. Annenizin olmamasını her fırsatta yüzünüze vuran insanlardan kurtulun .şimdi dile kolay diceksiniz ama inanın yaşarken keşke keşke keşke dersiniz

Bugün zorla tesettüre sokmaya kalkarlar yarın zorla istemediğin başka şeylere mecbur bırakırlar. Sözlün ağzıyla demiş ben aileme karşı gelemem diye , evlendikten sonra kimse karışamaz demesine aldanma. Kaynana desen aynısı bendede var. Konuştuğum herşeyi kendine göre uyarlayıp eşime anlatıyor, ben doğrusunu anlattığımdaysa senin karın yalancı sana farklı bana farklı diyor. İki gün sonra gelinimi özledim oğlum diye ağlıyor , gittiğim zamanda fırsatını kollayıp laf sokuyor. Dolayısı ile eşimle hep bi huzursuzluğumuz oluyor. Senin evliliğinde bundan farklı olmaz canım. Tesettür konusuna gelirsek Allah'tan korktuğu için kapanmalı bir insan, eşinden korktuğu için değil. Ve önce ruhunu tesettüre sokmalı. Testtürün hakkını vermeli. Kendini buna hazır hissetmiyorsan hiç kalkışma canım. Hem seni olduğun gibi kabul eden insanlara ada ömrünü. Sen sen olduğun için sevsinler. Doğruluğuna inandığım bir söz var . ( Beğendiğiniz bedenlere hayalinizdeki ruhları koyup aşk sanıyorsunuz , yanılıyorsunuz. ) yol yakınken vazgeç canım. Sonra çok daha zor olur. Koşarak uzaklaş.

Tebrikler bir şeytanla sözlenmişsiniz.

Şeytan diyorum , e napmanız gerektiğini anlamışsınızdır...

Tesettürlü biri olarak yazıyorum.

Seni böyle tanıdı ve böyle sevdi. Niye kapanmanı istiyor? Madem kapalı istiyor, ya baştan kapalı biriyle tanışacaktı yada sözden önce konuşacaktı.
Ailesininde kapanmanı istemeye hakkı yok, çünkü söz kesilirken seni açık istediler, açık olarak söz kestiler...

Içinde varmış kapanmak, zamanı geldiğinde kendi isteğinle kapanman doğru olur, sözlün istediği için değil.
Doğru zaman şimdi hissediyorum dersen, kapan. Aksi taktirde mutsuz olursun.

Daha sözlüyken bu kadar hayatınıza müdahil ise evlendikten sonra Türkiye’nin bir ucunda da olsanız ulaşıp sinirlerinizi bozarlar. Sözlünüz madem evlendikten sonra kimse karışmaz diyor şimdiden karışmasına izin vermesin

severim ben davul dengi dengine lafini. %100 mutsuz olursunuz bu aileyle .umarim hakkinizda hayirlisini secersiniz

Daha yazmadığım çok şey var inanın 22 yaşındayım küçüğüm biliyorum ama yaşıtlarıö gibi olmadım hiç bir zaman saygımı sevgimi hep korudum ama olmadı akrabaları küfür etti sesimi çıkarmadım. Şuan seni görmek istemiyorum diye mesaj attı

Seni görmek istiyorum fel dedim seni görmek istemiyorum dedi dün sabah annesine çay doldurmayı unuttuğum için beni evden kovma derecesine geldi bitti dedi zorla sakinleştirdim yinede susmuştum gerçekten annemin olmadığı için yetim gibi gördüler ablamlara hiç bişey danışılmadı normalde kızın ailesine sprarlar kafayı yeme noktasına geldim psikolojim bozuldu ve hakkımı helal etmediğiöi oyuncak olmadığımı söyledim ve bitti

Ya söz olmadan istemezsen kapanmazsın diyen niriydi çok farklı biri oldı

Şu konudan sonra kapanmamı isteyip baskı yapan ailesinin karşısında dimdik durup ONUN KOCASI BENİM SİZ DEĞİLSİNİZ diyerek hepsini ebediyyen susturan kocamın her yerinden öpmek istiyorum..

Sevgi öyle bir şey miymişki?

Tek sorunun tesettür değil kardeşim, yazdıklarını bir oku. Senin sözlün aileci. Yani annesi babası ne derse o oluyor bu belli.

Üstelik annenin olayını kullanmaları çok iğrenç. Bir de bu var. Ve bunu hep kullanacaklar.

Tesettüre zorla girersen, sırf evlenmek için inan ki çok sıkıntı çekersin

Niye kendine bunu yapıyorsun. Dünya da başka erkek mi yok, seni sevecek, baskı kurmayacak. Ya da ne bileyim bu aileye gelin olmak, seni mutlu mu edecek!

Kardeş at yüzüğünü. Önce biraz üzülürsün ama geleceğini kurtarırsın.

Sen neden bunları kendine yapıyorsun. Allah aşkına aşk mı kör etti seni. Evlendikten sonra aşkla yaşamıyorsun. Bunu bil.

Rahmetli annem; güzelliğiyle 40 gün, huyuyla 40 yıl yaşayacaksın derdi. E sen bu adamın huyu suyuyla kaç yıl yaşayabilirsin ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…