Sözlümün ailesi sorunu ve söz bozuldu

Haklı olabilir kp ama bu söz günü herkesin içinde bizim de arkadaşlarımız dahil bu konuşma hoş değil. El kol yaparak liderlik taslaması da doğru değil. Bizde hemen bizi evlendir demedik zaten nişandan sonra bekleyecektik birikim için. Olayı büyüttü ve bizi ayırmaya çalıştı fitili ateşledi, erkek arkadaşımda buna onay verdi belli ki

Bir daha hayatıma nasıl birini alacağım? Nasıl söz attık diyeceğim? Kendimi çok kötü hissediyorum
İlk nişanlımdan ayrılınca ben de öyle demiştim, bir kaç ay sonra karşı karşıya geldik ve yürüdüm geçtim. Sokaktaki herhangi bir adamdı benim için. Hiç bir hissin kalmıyor emin ol. Ay ne rezillikler yaşamıştım ben bunlarla iyi ki olmamış dersin.

asgari ücret alan insansınız
ama nişan için mekan tutmuş kapora vermişsiniz

üstelik evde yüzük zaten takılmışken

gerçekten tüm olayın erkek arkadşaınızda ve ailesinde olduğunu mu düşünüyorsunuz?

tamam erkek arkdaşınız aileci
tamam ailesi de görgüsüz, uslupsiz davranmış..kimse buna bir şey demiyor

ama size onlarca mesaj yazıldı
ev vermeyebilirler çok normal zaten sizin beklemeniz anormal
asgari ücretle salon tutmak nedir????

cidden ne kadar gelirinize oranla uygunsuz davanışlarınız beklentileriniz var farkında değil misiniz?

sizin 4-5 katınız kazanan insanlar evde yapıyor isteme-söz-nişan ne yapılacaksa
sizin bu acayip tavırlarınız erkek arkadşaınızın baasını irrite etmiş olabilir bunu hiç düşündüüz mü mesela?

çünkü benim oğlum olsa sizin gibi asgari ücretle mekan tutmaya kalksa oğlum bu kız matematik bilmiyor derim (hoş oğlum asgari ücret alıyor olsa zaten ben de olsam evlenmek senin neyine derdim)...

madem birikiminiz yok önce biraz birikim yapıp birşeyler yapabileceğinizi insanlara biraz gösterseydiniz madem..belki biraz size güven duyarlardı.

Evet zamanla hislerim yok olsa da ileriki hayatımdaki kişiye durumu nasıl açıklarım bilmiyorum. Beni ne hale soktular

Her şeyi eş ailesinden beklemeyin artık yahu yapmayan yapmıyor işte. Hep damadın birikim yapması lazım deniliyor ama gelin adayı ne yapıyor? Hem senin hem damadın yeterli birikimi olsaydı mis gibi yuva kurardınız kimseye ihtiyaç duymadan. Ha altın falan taksınlar versinler tabi ama size ev vermek zorunda değiller orada bir durun

Bence kurtuldum diye sevin

Ne alaka yahu ? Size ev vermek zorunda değiller insanlar . Adam bunları görüp istememiş anlaşılan

Valla çocuğun babasını haklı buldum ben durumları iyi diye size yardım etmek zorunda değiller bence ha etmeleri beklenir mi evet bizim toplumda beklenir aileler kol kanat gerer sürekli imkanlarıda varsa çocuklarına bir ev bırakmak isterler.günümüzde gerçekten evlenip geçinmek aile yardımı olmadan zor ama imkansızda değil yani evlenecek olgunluğa gelen insanlar kimseye güvenmeden plan yapmalı.belliki adam siz kendiniz zorluk görün idare edin istiyor öyle armut piş ağzıma düş olmaz diyor kendisi bilir.nişanlınızda zora gelememiş maddiyattan olmak ona sizi kaybetmekten zor gelmiş.kendi ailenize saygınız varsa zaten sizde yüzüne bakmayın bu saatten sonra altınlarınıda verin söz falan bozulmuş zaten.

Uçurumun kenarından dönmüşsün.Tecrube var burda.Bugun Nisan'da kuaför odemezler.Yarin düğünde bilezik takmazlar.Hersey bizim kontrolumuzde olsun diyen ailenj aşağılayan insanlar.Birde derlerdi ki bana her gün gel annene senede bir kere git.Ucuz kurtulmussun.Hic üzülme.

Herkes bir tuhaf. Siz koca ailesine güvenerek evlenmeye kalkıyorsunuz. Kayınpeder adayı yüzükleri taktıktan sonra çark edip gerçekleri söylüyor. Baba söylenenlere gurur yapıp gerekirse ben evimi veririm diyerek misafirlere artistlik yapıyor. Ayrıca babanızında sizin nasıl geçireceğinize dair kafa yormaması da çok tuhaf.

Daha önce aklı neredeymiş. Söz mü yapılması gerekiyormuş anlaması için. Verme takıları felan rezil rüsva etmeden düşünselerdi

Kp bilmiş
Kv evlerden ırak patolojik kv
Erkek arkadaşın sünepe
Ailen fazla alttan almış.
Hiç 26 yaş vibe'i alınmıyor. 19 yaş daha mantıklı düşünüyor. Sayfa sayfa yahuu eviniz kirasını kp vermek zorunda değil deniyor. Yok hala nasıl söz attım derim derdindesiniz. Fikirler tartışmayı seviyorum kişisel tartışmayı sevmiyorum burda ama gerçekten çok çocuksu, gerçeklerden uzak ve arabesksiniz.

Daha önce aklı neredeymiş. Söz mü yapılması gerekiyormuş anlaması için. Verme takıları felan rezil rüsva etmeden düşünselerdi
Çocuk işte karşıdaki de. Aklı anca başına gelmiş. Takı denen de bi bileklik, onlara koymaz ama konu sahibini muhtaç gösterir. Bi bileklik için rezil olmaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…