- 20 Ocak 2017
- 1.371
- 5.000
- Konu Sahibi Silenttttt
Herşeye anası babası karar veriyormuş. E maddi durumunuz iyi bizi evlendirin, geçindirin dediğiniz birinden ne bekliyordunuz tam olarak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çalışıyoruz. Ama kayınpeder erkek arkadaşımın her istediğini yapıp evlilik konusunda hiç bir yardım yapmıyor.Konuyu açıp nereye gittiniz?
Bir cevap verseniz keşke. Sevgiliniz ve siz çalışmıyor musunuz?
Evet ailesine asla bişey diyemiyodu bana sahip çıkamadı..Allah seni bu aileden kurtarmış, şükret, pısırık bağımlı nişanlın da beklenen davranışı sergilemiş zaten, asla mutlu olamazdın ...
Kiradaki evinden aldığı kirayı veririm demiş ya daha ne yapsın?Çalışıyoruz. Ama kayınpeder erkek arkadaşımın her istediğini yapıp evlilik konusunda hiç bir yardım yapmıyor.
Ben orayı okudum da tam anlamadım size sadece aylık 2bin dolar veririm diyerek mi set koymuş yoksa 2bin dolardan aşağısına geçinemezsin ve öyle bir geliriniz yok şimdi evlenmeyin sonra evlenin diye mi set koymuş?biz evlencez ama bize siz bakacaksınız böyle saçma bir evliliğe neden kalkıştınız gerçekten. kimse size ev vermek zorunda olmadığı gibi kira vermek zorunda da değil. bu arada kaçırmışsınız arkadaşlar kp 2000 DOLARdan falan bahsediyor. bu rakam bugün 50bin Türk Lirası... Kp oldukça zengin, kız da bunun farkında sanırım babası da farkında ben olsam ben de sizi almak istemezdim gelin olarak. ha aileler yapabilir mi yardım elbette yapabilir ama bu asla bir zorunluluk değil... asıl bu soruyu gerekirse evi verir giderim diyen babanız sizee "siz neyinize evleniyorsunuz" diye sorarak baştan reddetmeli ya da evlilik sizin için uzak hikaye adını koyun diyorsanız koyalım demeliydi. güvendiğiniz dağlara karlar yağmışşşş bacooomm
Okuduğunu iyi anlayamama sıkıntın var sanırım. Bence biraz okumanı geliştirebilirsin. Aylık 2 bin dolar erkek arkadaşımla eve getirmezsek geçinemiceğimizi ifade etmiştir ex kpbiz evlencez ama bize siz bakacaksınız böyle saçma bir evliliğe neden kalkıştınız gerçekten. kimse size ev vermek zorunda olmadığı gibi kira vermek zorunda da değil. bu arada kaçırmışsınız arkadaşlar kp 2000 DOLARdan falan bahsediyor. bu rakam bugün 50bin Türk Lirası... Kp oldukça zengin, kız da bunun farkında sanırım babası da farkında ben olsam ben de sizi almak istemezdim gelin olarak. ha aileler yapabilir mi yardım elbette yapabilir ama bu asla bir zorunluluk değil... asıl bu soruyu gerekirse evi verir giderim diyen babanız sizee "siz neyinize evleniyorsunuz" diye sorarak baştan reddetmeli ya da evlilik sizin için uzak hikaye adını koyun diyorsanız koyalım demeliydi. güvendiğiniz dağlara karlar yağmışşşş bacooomm
Biraz okuduğunu anlayabilirsen çözebilirsin, algılamaya bağlı demek ki :) aylık 2 bin dolar eve getirmemizi istediBen orayı okudum da tam anlamadım size sadece aylık 2bin dolar veririm diyerek mi set koymuş yoksa 2bin dolardan aşağısına geçinemezsin ve öyle bir geliriniz yok şimdi evlenmeyin sonra evlenin diye mi set koymuş?
Eğer evinin kirasını üstüne aylık 2bin dolar verecekse ve kayınpeder bize limit koydu bu şekilde set çekti isyan ediyorsa konu sahibi yuh derim yani.
senin okuduğundan 3 kat fazla okuduğuma eminim ama tam olarak ben de aynı şeyi yazdım zaten... 2000DOLAR'la geçinebileceğinizi düşünen bir adam zengindir... varlıklı falan diye geçiştirilecek bir durum değil bu, adam apaçık zenginOkuduğunu iyi anlayamama sıkıntın var sanırım. Bence biraz okumanı geliştirebilirsin. Aylık 2 bin dolar erkek arkadaşımla eve getirmezsek geçinemiceğimizi ifade etmiştir ex kp
yok kp vermiyor, 2000$'dan aşağı geçinemezsiniz diyor. standart yüksek yani...Ben orayı okudum da tam anlamadım size sadece aylık 2bin dolar veririm diyerek mi set koymuş yoksa 2bin dolardan aşağısına geçinemezsin ve öyle bir geliriniz yok şimdi evlenmeyin sonra evlenin diye mi set koymuş?
Eğer evinin kirasını üstüne aylık 2bin dolar verecekse ve kayınpeder bize limit koydu bu şekilde set çekti isyan ediyorsa konu sahibi yuh derim yani.
Allah seni kurtarmış valla asla geri dönme anneci erkenden hayır gelmez bunu unutma iyi olmuş sözün bozulduğu öyle insanlardanda hayır gelmezHerkese merhabalar. Bugün bende sizlere derdimi açmak istiyorum. Yaklaşık 1.5 senelik ilişkim vardı erkek arkadaşımla birbirimizi çok sevdik. Evlenmek istiyorduk. Erkek arkadaşım bana evlenme teklifi etti. Erkek arkadaşım anneci ve babacıydı. Ama annesi her zaman kıskançlık, fesatlık içerisindeydi kısacası oğlunu benimle paylaşamıyodu. Babası ise maddi durumları iyi olmasına rağmen her zaman önümüze set koyuyodu. Evi olmasına rağmen bize vermiyor, kiradaki evin ücretiyle bizi başka bir eve kiraya çıkartmak istiyordu. Yinede tamam demiştik. Seviyoduk birbirimizi mücadeleye devam diyorduk. Nişan yapmak istiyorduk. Annesi ağlamıştı oğlum evden gidecek diye duyunca şok geçiriyordum artık. Ara sıra laf sokup, kibirli davranışları vardı zaten kayınvalidenin. Herşeyi annesi ve babası karar veriyordu resmen isteme tarihime babası karar veriyordu ama sonradan çevirdik. Erkek arkadaşımla odada 5 dk yalnız kalmamıza imkan yoktu annesi sürekli kapıyı tıklatıp çeşitli bahanelerle bizim yanımızda duruyordu. Babası da bizim ev geçindirebilmemiz için 2 bin dolara ihtiyacınız var diyerek maddi set koyuyordu ama imkanları vardı zorluk görün diyordu. Biz erkek arkadaşımla herşeye tamam dedik evlenebilmek için. Annesi ne beni ne de annemi arıyordu napıyosunuz diye. Nişan elbisesini, takıları ve kuaförü kız tarafı karşılar dediler. Her neyse isteme-söz günü geldi çattı. Annesi aileme kibirli bakışlar atıyordu adeta o kadar gergindim ki aklım çıkıyordu bişey çıkacak diye. Babası beni istedi, yüzükler takıldı. Oturduk ve koltuğun en ucuna oturarak aileme karşı dedi ki bu çocuklar evlenemez maddi manevi hazır değiller bu olgunlukta değiller. Ben ev kirasının yarısını vereceğim nasıl geçinecek bunlar maaşları yeterli değil diye gergin konuşma yaptı ben ve benim ailem şok oldu. Ne alaka yani bu konuşmalar herkesin ortasında yapılmaz ve erkek arkadaşımın arkadaşları, benim arkadaşlarımda o ortamdaydı. Ben düğün tarihini vericem ama veremiyorum diye el kol hareketleri yapa yapa gergin konuşmalar yaptı. Ben çok kötü oldum çünkü herkes gerildi. Babası adeta zorluyordu benim ailemi. En son benim babam dedi ki ben çocukları bu evde oturturum memlekete taşınırım onlar yeter ki mutlu olsunlar dedi bu lafa da uyuz oldular sanırım. Her neyse müsaade isteyip kalktılar gülerek gittiler. Eve geçtiklerinde güzel oldu herşey deyip. Ertesi günü babasının şekeri 200e çıkıp kötü olmuş yatıyomuş falan ben arıyorum ne annesi ne babası telefonumu açmadı ama ben şoklardayım artık. Akşama doğru da erkek arkadaşımdan mesaj geldi: ailenizden nezaketsizlik görmüş babam, bizim mutlu olacağımıza inanmadığı söyledi ve kafasında bitirdiğini söyledi dedi. Bu mesajdan sonra erkek arkadaşım benden ayrıldı.. annesi babası istemiyor diye. Her yerden sildiler beni ve ailemi arkadaşlar tam 7 gün oldu hala şoktayım. Babası 4 gün sonra babamı arayıp altınları istemiş ve yemek yiyelim demiş şaka gibi. Napacağımı bilmiyorum. Nasıl döngünün içerisindeyim bilmiyorum.. akıl verin..
Ee hangisi demişim ben de işte:)Biraz okuduğunu anlayabilirsen çözebilirsin, algılamaya bağlı demek ki :) aylık 2 bin dolar eve getirmemizi istedi
Biz asgari ücret alıyoruz erkek arkadaşımla. Çok zengin değiller onlarda, maddi durumları iyi sadece. Bizim refah seviyemiz için bu şekilde diyosenin okuduğundan 3 kat fazla okuduğuma eminim ama tam olarak ben de aynı şeyi yazdım zaten... 2000DOLAR'la geçinebileceğinizi düşünen bir adam zengindir... varlıklı falan diye geçiştirilecek bir durum değil bu, adam apaçık zengin
yok kp vermiyor, 2000$'dan aşağı geçinemezsiniz diyor. standart yüksek yani...
Standart yuksek olmasa da 2k dolardan asagisina aldiginiz maaslarla gecinemezsiniz demesi maddi set degil tr gercekleridir. Kp bakti ki bunlar bana kalacak, seks meks donmeden sekeri cikariyim demis 200e djdndnsenin okuduğundan 3 kat fazla okuduğuma eminim ama tam olarak ben de aynı şeyi yazdım zaten... 2000DOLAR'la geçinebileceğinizi düşünen bir adam zengindir... varlıklı falan diye geçiştirilecek bir durum değil bu, adam apaçık zengin
yok kp vermiyor, 2000$'dan aşağı geçinemezsiniz diyor. standart yüksek yani...
Evet herkes bu şekilde söylüyor. Ama içim acıyor sevdim hemde çok, böyle olmaması lazımdıAllah seni kurtarmış valla asla geri dönme anneci erkenden hayır gelmez bunu unutma iyi olmuş sözün bozulduğu öyle insanlardanda hayır gelmez
Ya nolur yanlis anlama ama küfür ede ede okudum Allah bildigi gibi yapsin onlari. Kuzum lütfen barışma hicbir adım atma o cocuk senin pesinde pervane olacak. Ama ne olur geri dönme ona. Altınları da verme arkadasima eski nisanlisi dava acmisti hicbir sey elde edemedi arkadasim kazandi davayi. Maksat para pul değil ama boyle insanlardan ancak paralarıyla intikam alınır canlari paralari eksildiginde yanar ancakHerkese merhabalar. Bugün bende sizlere derdimi açmak istiyorum. Yaklaşık 1.5 senelik ilişkim vardı erkek arkadaşımla birbirimizi çok sevdik. Evlenmek istiyorduk. Erkek arkadaşım bana evlenme teklifi etti. Erkek arkadaşım anneci ve babacıydı. Ama annesi her zaman kıskançlık, fesatlık içerisindeydi kısacası oğlunu benimle paylaşamıyodu. Babası ise maddi durumları iyi olmasına rağmen her zaman önümüze set koyuyodu. Evi olmasına rağmen bize vermiyor, kiradaki evin ücretiyle bizi başka bir eve kiraya çıkartmak istiyordu. Yinede tamam demiştik. Seviyoduk birbirimizi mücadeleye devam diyorduk. Nişan yapmak istiyorduk. Annesi ağlamıştı oğlum evden gidecek diye duyunca şok geçiriyordum artık. Ara sıra laf sokup, kibirli davranışları vardı zaten kayınvalidenin. Herşeyi annesi ve babası karar veriyordu resmen isteme tarihime babası karar veriyordu ama sonradan çevirdik. Erkek arkadaşımla odada 5 dk yalnız kalmamıza imkan yoktu annesi sürekli kapıyı tıklatıp çeşitli bahanelerle bizim yanımızda duruyordu. Babası da bizim ev geçindirebilmemiz için 2 bin dolara ihtiyacınız var diyerek maddi set koyuyordu ama imkanları vardı zorluk görün diyordu. Biz erkek arkadaşımla herşeye tamam dedik evlenebilmek için. Annesi ne beni ne de annemi arıyordu napıyosunuz diye. Nişan elbisesini, takıları ve kuaförü kız tarafı karşılar dediler. Her neyse isteme-söz günü geldi çattı. Annesi aileme kibirli bakışlar atıyordu adeta o kadar gergindim ki aklım çıkıyordu bişey çıkacak diye. Babası beni istedi, yüzükler takıldı. Oturduk ve koltuğun en ucuna oturarak aileme karşı dedi ki bu çocuklar evlenemez maddi manevi hazır değiller bu olgunlukta değiller. Ben ev kirasının yarısını vereceğim nasıl geçinecek bunlar maaşları yeterli değil diye gergin konuşma yaptı ben ve benim ailem şok oldu. Ne alaka yani bu konuşmalar herkesin ortasında yapılmaz ve erkek arkadaşımın arkadaşları, benim arkadaşlarımda o ortamdaydı. Ben düğün tarihini vericem ama veremiyorum diye el kol hareketleri yapa yapa gergin konuşmalar yaptı. Ben çok kötü oldum çünkü herkes gerildi. Babası adeta zorluyordu benim ailemi. En son benim babam dedi ki ben çocukları bu evde oturturum memlekete taşınırım onlar yeter ki mutlu olsunlar dedi bu lafa da uyuz oldular sanırım. Her neyse müsaade isteyip kalktılar gülerek gittiler. Eve geçtiklerinde güzel oldu herşey deyip. Ertesi günü babasının şekeri 200e çıkıp kötü olmuş yatıyomuş falan ben arıyorum ne annesi ne babası telefonumu açmadı ama ben şoklardayım artık. Akşama doğru da erkek arkadaşımdan mesaj geldi: ailenizden nezaketsizlik görmüş babam, bizim mutlu olacağımıza inanmadığı söyledi ve kafasında bitirdiğini söyledi dedi. Bu mesajdan sonra erkek arkadaşım benden ayrıldı.. annesi babası istemiyor diye. Her yerden sildiler beni ve ailemi arkadaşlar tam 7 gün oldu hala şoktayım. Babası 4 gün sonra babamı arayıp altınları istemiş ve yemek yiyelim demiş şaka gibi. Napacağımı bilmiyorum. Nasıl döngünün içerisindeyim bilmiyorum.. akıl verin..
İşin şu tarafından bakın belkide o insan senin için hayırlısı değildi Rabbım bir neden sundu olamazmı Rabbım karşıniza hayırlı insanlar çıkarsın inşallahEvet herkes bu şekilde söylüyor. Ama içim acıyor sevdim hemde çok, böyle olmaması lazımdı
bu nasıl bi özgüven ya, size hayranım... kazancınız asgari ücret ve kp sana milyonlarca liralık evini vermediği için (çünkü eminim kirası asgari ücretin üzerindedirrr) "kibirli" mi oldu... siz gerçekten benim hayran olduğum kitledensiniz... siz asgari ücretle ev geçindirebileceğinize inandınız mı? bugün bir evin kirası asgari ücretin üzerinde... ay neyse... tamam onlar kibirli siz çok haklısınız. kp size ev vermeli sonra da size bakmalıydı çok ayıp etmiş pislik herifBiz asgari ücret alıyoruz erkek arkadaşımla. Çok zengin değiller onlarda, maddi durumları iyi sadece. Bizim refah seviyemiz için bu şekilde diyo