sözlümün ailesi çok pis ve gelecekte sözlümde böyle olacak diye korkuyorum

Sevgilisinin annesi vefat etmiş, sonraki yorumlarda yazdı. Adam tek başına 3 çocuk büyütmüş. Tabi ki pisliğin mazereti olmaz ama evde kadın olmayınca öğrenci-bekar evi gibi takılmışlar. Ayrıca gelin adayı falan değil konu sahibi, sevgililermiş daha. Kendi kendilerine yüzük takmışlar.

Kaçırmışım orayı. Yani adam belki de eşi vefat edince depresyona girmiş ve çıkamamış olabilir de. 3 çocukla hem çalışıp hem de evi çekip çevirmek herkesin harcı değil şimdi böyle bakınca. Yaşamadan bilinmez.

Ay kız bu adam seni sosyal deneye sokmuş olmasın bakalım bana ne kadar aşık testi eğer bu eve bile katlanırsa tamam bu kız her şeye katlanır. Mantıklı gibi. Ellere zengin olup fakir gibi davranan sosyal deney düşer size temizlik konusu düşmüş. Yada evlerini temizleyecek bir kurban arıyorlar ikinci ihtimal bu. Başkası mümkün değil ya pis olsalar bile sizi eve çağıran onlar ve öncesinde en azından bariz gözüken pislikleri temizler insan. Pis insanlar evine misafir çağıramaz ki en azından sevgiliniz çağırmazdı anneleri çağırsa bile.

Sabah sabah huylandım.
Konu sahibinin sevgilisi de böyle bir ortamda büyümüş ve bunu kanıksamış. Eğer öyle olmasaydı en azından toparlamaya çalışırdı. Babasının huyunu bilip onun arkasından tuvalete koşup sifonu çekerdi.
Saygı da bir yere kadar. Bana evini böyle açan biri bana saygı göstermiyorsa ben de yüzlerine vururdum böyle bir eve gelip gitmek istemediğimi. Sözlüyüz diyorsunuz neden sık sık evlerine çağırıyorlar. Bir kadın olarak el atıp temizlemenizi bile bekliyor olabilirler.
Sevgiliniz kız kardeşiyle aynı odadaymış. Bu kadın işi erkek işi değil ama hani bahane aranmış ya annesi vefat etmiş babası yetişememiştir diye. O kız da bir şey yapmıyor, sevgiliniz de. İleride evlenseniz babası yalnızlıktan sizde kalsa onun bu şekilde arkasını toplayabilecek misiniz? Adam yine öyle davransa sevgiliniz rahatsız olmayacak çünkü zaten bulunduğu ortamdan memnun gibi.
Anlatılan ev ortamı da sosyo kültürel olarak belli. Yani babanın sizle yaşaması, yaşamasa da sürekli oraya gidip ona hizmet edilmesi çok büyük bir olasılık.

Çocukla bir hafta tatile git ama otelde kalma, apart gibi Airbnb gibi kendi temizliginden kendinizin sorumlu olduğu,yemeği mutfakta yaptığınız bir yerde kal. İnan pis erkek temiz erkek kendini dördüncü günden belli eder

Mevzu sadece adamın temiz olması değil ki anne de yokmuş başlarında her bayram seyranda sabahlara kadar temizlik yapacak kadın sevgilinin işi ne gittiğinde bir kadın tutarsın temizlik için en azından

Bu kadar çeşit deterjan ve temizlik makinesinin olduğu bir devirde pislik içinde yaşamak büyük başarı. Benim eşimin ailesi de pistir. Ocak silme alışkanlığı yok, dolap içleri hep dağınık, kaşık-çatal kirli, odalarda örümcek ağları, küvet artık insan kirinden renk değiştirmiş ama eşimde kardeşi de temizdir. Annelerini sürekli uyarırlar ama kadının gözü yok temizlikte. Belki sözlünüzde evlenince sizin düzeninize temizliğinize ayak uyduracak ve şimdiye kadar yaşadığı evin aslında pis olduğunu fark edecek bilemeyiz. Evlilik bir nevi kumar bu durumlarda

Mevzu sadece adamın temiz olması değil ki anne de yokmuş başlarında her bayram seyranda sabahlara kadar temizlik yapacak kadın sevgilinin işi ne gittiğinde bir kadın tutarsın temizlik için en azından
Onlar kendi pisliklerinden memnunlar, sanmıyorum ki biri gelsin temizlesin istesinler
Ayda bir tam gün detaylı temizlik için kadın tutsalar yeter.

aynen öyle

annesini lise yıllarında kaybetmiş sevgilim. bende ok üzülüyorum bu duruma. arada akrabaları geliyor hatta küçük kuzenleri geliyordu sık sık ama kimse birşey demiyor herhalde.

teşekkür ederim bunları söyleyeceğim

ailesiyle baya farklıyız ama sevgilim cidden mükemmel birisi her zaman çok alışkan bir insan. her zaman bana yardım eder ve destekidir hep bana iyi davranır. gerçekten çok seviyorum onu. ailesi böyle diye ondan ayrılırsam çok pişman olacağımı biliyorum onun gibi birisini asla bulamam

valla yemek yerken çay içerken kusmamak için kendimi çok zor tuttum. ama mecburdum bu yüzden yemeye devam ettim. benimde her dakika evin hali aklıma geliyor düşündükçe kuscak gibi oluyorum.

ailesini gördükten sonra evliliği asla hıza getirmem çünkü kafamda soru işaretleri var. bence sevgilimde bu evden rahatsızdır. ama bilemiyorum annem çok temizdir ve annem her gün evi temizler bundan bahsettiğimde oha hergünde temizlenmez falan dedi. dün akşamda annem yatak çarşaflarını yastık kılıflarını sık sık yıkar perdeleri yıkıyıp ütüler dedim. bana dediki bu kadar sık yapması çok yorucu falan. sevgilimin evinde perdeler alındığından beri hiç yıkanmamış gibi duruyor

evet eğer benim ailemi görürse ve evlenince benim gibi olacağını düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…