sözlümün ailesi çok pis ve gelecekte sözlümde böyle olacak diye korkuyorum

ailesini gördükten sonra evliliği asla hıza getirmem çünkü kafamda soru işaretleri var. bence sevgilimde bu evden rahatsızdır. ama bilemiyorum annem çok temizdir ve annem her gün evi temizler bundan bahsettiğimde oha hergünde temizlenmez falan dedi. dün akşamda annem yatak çarşaflarını yastık kılıflarını sık sık yıkar perdeleri yıkıyıp ütüler dedim. bana dediki bu kadar sık yapması çok yorucu falan. sevgilimin evinde perdeler alındığından beri hiç yıkanmamış gibi duruyor
Uzun seneler bu şekilde yaşamış olması tabii ister istemez adamın da normal standartlarını değiştirmiş olabilir.

Evini hiç görmediğiniz biri ile mi sözlendiniz?
Ay mesajı yazdıktan sonra gidip ellerimi iyice yıkamak istiyorum o kadar midem bulandı.
Ve evlenme çağında olan yetişkin bir erkekle kız kardeşinin aynı odayı kullanması size de tuhaf gelmiyor mu?
Mahremiyet kavramı yok mu bu insanların? Kızın da, sözlüm dediğiniz atığın da hiç mahremi yok mu?
Konu gerçekse, sevgi birçok şeyin üstesinden gelir ama kolera, tifüs gibi bakteriyel enfeksiyonlar üzerinde ne denli etkindir bilmiyorum.
Ay düşünsenize aile olacağınız o insanlar sizin evinize gelip evinizi kullanacak. Tuvalete banyoya girecek, sifon çekmeyecek. Bulaşığa yardım etmek isteyecek, belki o pis elleriyle çocuğunuzu sevecek. Ayyy dayanamıyorum ellerimi derhal yıkamak istiyorum şu an.

Son düzenleme:
valla yemek yerken çay içerken kusmamak için kendimi çok zor tuttum. ama mecburdum bu yüzden yemeye devam ettim. benimde her dakika evin hali aklıma geliyor düşündükçe kuscak gibi oluyorum.
Çayi yemegi kim hazirladi
Mesela o an yardim edeyim diye mutfaga girip aa bu catallarda leke kalmis bi sudan gecireyim falan demedin mi 🙄
Tamam evde anne yoksa isler aksar normal ama bu pis duzeni kaniksamislar bu daha endise verici
Sonucta hepsi calisiyor haftada 1 kez bile yardimci gelse evi temizlese yine ev adama döner
Kirli bardaktan cataldan yillarca huylanmadilar alistilarsa bunu geri dondurmek hayli zor olur
O mukemmel dedigin sevgilin ailesi hakkinda elestiride bulundugun an hic gormedigin bir kisilige burunebilir
Hala kirmak istemiyorum diyorsun
Bi dusuncelerini acikca soyle bakalim nasil karsilayacak
Korkakligin zamani degil

SEvgilinizin temiz olma ihtimalii çook düşük imkansız diyecektim de yine hakkına girmeyim.
Aİlesi pis olup kendi temiz olan insanlar vardır ama sevgiliniz bu durumdan rahatsız değil farkında mısınız?
Rahatsız olan o tuvaletteki lekeler dikkatini çeken insan asla evine çağırmaz çağırdı mı o evi temizlettirmeden çağırmaz. normal olan insanlar misafir geleceği zaman evi temizler sürekli gelen arkadaşı olsa bile en en azından bi süpürür evi tuvaleti yıkar. E siz sevgilisisiniz adam asla utanmıyor normali bu çünkü.

Evini hiç görmediğiniz biri ile mi sözlendiniz?
Ay mesajı yazdıktan sonra gidip ellerimi iyice yıkamak istiyorum o kadar midem bulandı.
Ve evlenme çağında olan yetişkin bir erkekle kız kardeşinin aynı odayı kullanması size de tuhaf gelmiyor mu?
Mahremiyet kavramı yok mu bu insanların? Kızın da, sözlüm dediğiniz atığın da hiç mahremi yok mu?
Konu gerçekse, sevgi birçok şeyin üstesinden gelir ama kolera, tifüs gibi bakteriyel enfeksiyonlar üzerinde ne denli etkindir bilmiyorum.
Ay düşünsenize aile olacağınız o insanlar sizin evinize gelip evinizi kullanacak. Tuvalete banyoya girecek, sifon çekmeyecek. Bulaşığa yardım etmek isteyecek, belki o pis elleriyle çocuğunuzu sevecek. Ayyy dayanamıyorum ellerimi derhal yıkamak istiyorum şu an.
evini gördüm ve bir süre sonra evlenme teklifi etti ve kabul ettim ve kendi aramızda yüzük taktık. evet aynı odayı kullanması garip ama iki oda bir salon bu yüzden aynı odayı paylaşıyorlar.

Çayi yemegi kim hazirladi
Mesela o an yardim edeyim diye mutfaga girip aa bu catallarda leke kalmis bi sudan gecireyim falan demedin mi 🙄
Tamam evde anne yoksa isler aksar normal ama bu pis duzeni kaniksamislar bu daha endise verici
Sonucta hepsi calisiyor haftada 1 kez bile yardimci gelse evi temizlese yine ev adama döner
Kirli bardaktan cataldan yillarca huylanmadilar alistilarsa bunu geri dondurmek hayli zor olur
O mukemmel dedigin sevgilin ailesi hakkinda elestiride bulundugun an hic gormedigin bir kisilige burunebilir
Hala kirmak istemiyorum diyorsun
Bi dusuncelerini acikca soyle bakalim nasil karsilayacak
Korkakligin zamani degil
çayı ve yemeği ailesi hazırladı o gün hepsi yemekler yaptı benim için ama hiçbirisi temiz durmuyordu. masaya konulan çatallar ve bardaklar temiz durmuyordu yemek faslı bitince ben tabağımı ve bardağımı mutfağa götürünce gördüm ve şaşırdım. bana bırak biz yıkarız tabakları dediler. bende salona geçtim. açıkçası o mutfak süngerine bile dokunmak istemedim. aynen keşke haftada bir kez temizlikçi gelse ev yine düzelir. evet ailesi hakkında konuşunca belki çok sinirlenir diye korkuyorum normalde çok sakin birisi ama yinede aile önemli. onu kırmak istemediğim için uzun zamandır birşey demedim evet korkak olmamalıyım ve herşeyi konuşmalıyım

SEvgilinizin temiz olma ihtimalii çook düşük imkansız diyecektim de yine hakkına girmeyim.
Aİlesi pis olup kendi temiz olan insanlar vardır ama sevgiliniz bu durumdan rahatsız değil farkında mısınız?
Rahatsız olan o tuvaletteki lekeler dikkatini çeken insan asla evine çağırmaz çağırdı mı o evi temizlettirmeden çağırmaz. normal olan insanlar misafir geleceği zaman evi temizler sürekli gelen arkadaşı olsa bile en en azından bi süpürür evi tuvaleti yıkar. E siz sevgilisisiniz adam asla utanmıyor normali bu çünkü.
evet sizde haklısınız

ailesiyle baya farklıyız ama sevgilim cidden mükemmel birisi her zaman çok alışkan bir insan. her zaman bana yardım eder ve destekidir hep bana iyi davranır. gerçekten çok seviyorum onu. ailesi böyle diye ondan ayrılırsam çok pişman olacağımı biliyorum onun gibi birisini asla bulamam
Ne zamandır ilişkiniz var

Özel ders vermek için bir adrese gitmiştim hayatımda görüp göreceğim en tuhaf evdi her yer yığın her yer cop pislik icinde insanların elleri yara içinde ve bence bulaşıcı çünkü hepsinde vardı 50 tane yalan ile 10 dk oturup saat zaman verip kaçmış sonra da engellemiştim bisey yememek için oruçluyum demistim tövbe Allahim affet konuyu okuyunca o geldi aklıma
Böyle bir aile ile olmaz konuşmaktanda anlamayacak çünkü bu kdr uc noktaları ya düzeltir yada sana açıklama yapardı.

Aşktan gözün kör olmuş. Herşeye bi cevabın var hep bi bahane savunma. Bu kadar aşıksan ayrılmaktan korkuoyosan görmeyiver pisliklerini. Evlenınce de evine almazsın olur biter. Kocanda benim ailemi istemiyosun diye olay çıkarmaz zaten ailesini pek sevmiyomuş nasılsa.
İnsan eve gelin adayı geliyo diye yalandan temizlik falan yapar biraz çeki düzen verir. Onu bile yapmamışlar 🤢 sen hala ayrılamam bırakamam de dur

Özel ders vermek için bir adrese gitmiştim hayatımda görüp göreceğim en tuhaf evdi her yer yığın her yer cop pislik icinde insanların elleri yara içinde ve bence bulaşıcı çünkü hepsinde vardı 50 tane yalan ile 10 dk oturup saat zaman verip kaçmış sonra da engellemiştim bisey yememek için oruçluyum demistim tövbe Allahim affet konuyu okuyunca o geldi aklıma
Böyle bir aile ile olmaz konuşmaktanda anlamayacak çünkü bu kdr uc noktaları ya düzeltir yada sana açıkla
ben yinede konuşaçağım

Aşktan gözün kör olmuş. Herşeye bi cevabın var hep bi bahane savunma. Bu kadar aşıksan ayrılmaktan korkuoyosan görmeyiver pisliklerini. Evlenınce de evine almazsın olur biter. Kocanda benim ailemi istemiyosun diye olay çıkarmaz zaten ailesini pek sevmiyomuş nasılsa.
İnsan eve gelin adayı geliyo diye yalandan temizlik falan yapar biraz çeki düzen verir. Onu bile yapmamışlar 🤢 sen hala ayrılamam bırakamam de dur
haklısın ama sevgilim cidden çok iyi birisi onun gibi birisini bir daha asla bulamam. onunla bu durumu konuşacağım umarım bana hak verir

ben yinede konuşaçağım

Ne diyeceksin mesela hangi talebinin yerine getirileceğini düşünüyorsun? Ortak çocuğunuz olursa ne kdr görmelerine katlanabilirsin? Kötü günde ne kdr birarada kalırsın? Yoksa bir konuşman ile herseyin değişeceğini temizlik ogreneceklerini mi düşünüyorsun?
Hep diyorum insanın kendine ettiğini kimse yapamaz.

Sevgilinizin kusurlu yanı sizi o pis eve getirebilmesi. Kendisi temiz olsa, bu tarz şeylere önem verse zaten evi temizlerdi. Annesi için çok üzüldüm ama en azından klozeti temizlemek gerektiğini bilmek, ve misafir gelmesini bırak insanın kendi sağlığı için tuvaleti temiz tutmasi gerekirken yapmaması anne yokluğuyla açıklanacak bir şey değil.

Yani hiçbir şey olmamış gibi o iğrençliğin içine sizi getiren adam, sizinle evlenince size uymayı bırakın, kendi pisliğini getirecek. Gerçekten kör aşık modunda, evlenince düzelir mentalitesinde kendinizi yakacaksınız bence.

Benim annemi anlatmışsınız asla banyoları yıkadığını görmedim çok üzücü ama gerçek evlenmeden önce hep ben yapardım asla yapmazdı. İstemem söz nişan herşeyde misafir geleceği zaman ben koştur koştur temizlerdim anneme anlatırdım gösterirdim temizliği ama asla yapmazdı. O kadar zorki pis insanla uğraşmak şahsen ben anneme gitmiyorum eşim de istemiyor haklı pis çünkü. Temizliyorum haftaya gidiyorum yine pis heryer o yüzden yol yakınken kesinlikle vazgeçç

X