aşk her şey değil maalesefsevgilimi çok seviyorum ayrılamam
teşekkür ederim en yakın zamanda konuşacağımKonuyu okurken midem bulandı. Güzel kardeşim biz normal insanlar haftalık ev temizliğimizi günlük klozet lavabo banyo temizliğimizi yaparız. evimize misafir geleceği zaman da o evi kırklarız. Değil mi? Bunlar nasıl anormaller ki kirli çatalla misafir ağırlıyorlar hadi görmedi/ göremedi e tuvalet leş gibi diyorsun.
Kocan bugün sana kendini beğendirecek diye dişini fırçalıyor evlensin ne diş fırçalama ne bişey. Aksi tabiki vardır ama yüzde doksanı böyle bunların. Mutlaka konuş. Aile senin söylemenle düzelmez yalnız. Çekebileceksen devam et ilişkiye. Evlenince yemekler, çaylar, şehir dışı kalmalar hiç bitmiyor söyleyeyim.
annesi önceden ölmüşValla ben aynı durumu abimin evinde yaşadım. Bir gün anca durabildim bildiğin kurdeşen döktüm. Baksanız abim de temiz bir evde yaşıyordu ve normali buydu. Ama yengeyle birlikte yaşayınca ona ayak uydurmuştu sanırım. Kendi evinizde davranışlarını kontrol edebilirsiniz bir nebze ama ailesine gitmek durumundasınız düzenli olarak. Kv nin herhangi bir rahatsızlığı var mı
Evde bir anne figürü yok mu? Üvey anne vs. Yoksa babası kardeşi kendisi mi yaşıyorannesi önceden ölmüş
çok seviyorum ve onun gibi birisini asla bulamam bu yüzden asla ayrılmam. o kadar parası yok bu yüzden ayrı eve çıkmamış ailesiyle arası pek iyi değil ara ara tartışma çıkıyorTuvalette sabun yoksa sevgiliniz nasıl elini yıkıyor? Ya flörtü sevgiliyi öyle bir yazmışsınız ki sanki nikaha 1 hafta kalmış. Erkek arkadaş işte, resmiyet bile yok aranızda. Evlenince aileme gitmeyiz diyen adam, kendisi de bu durumdan şikayetçidir ve çoktan evini ayırır. Kimse demiyor iyi muhitte 3+1 ev tutsun diye ama bu pisliğin içinde de yaşamasın.
evet konuşacağımaşk her şey değil maalesefkırmadan dökmeden sevgilinizle konuşup bitirin derim.
eşinizin böyle olmamasına çok sevindim ve içime su serpildi herkes sevgiliminde gelecekte pis olacağını söyleyince baya korktum.Böyle evler var
Benim kayınvalidemin evi mesela
2 yetişkin kızı da var evde
Hatta kızının birinin çocuğu da var bebek orada bakılıyor
bu anlatılanların fazlası var eksiği yok o evde
10 küsur senedir evlerine gidiyorum hepsi böyleler
Eşim kesinlikle böyle biri değil
Sadece dağınıktır asla pis değildir ailesi gibi
Annesine ziyarete gidip geldiğinde bizim eve girdiği gibi tüm giysileri makineye atıp kendini de iyice yıkıyorçocuğumuzu da götürmüyor orada pislikten hasta olacak diye
Nasıl anlatayım bilemiyorum bebeğin biberonuyla pis erkek çorabı mutfak masasının üstünde duruyor aynı anda yanyana temas halinde
hayır evde anne yok bir abisi var babası birde küçük kız kardeşi varEvde bir anne figürü yok mu? Üvey anne vs. Yoksa babası kardeşi kendisi mi yaşıyor
eşinizin böyle olmamasına çok sevindim ve içime su serpildi herkes sevgiliminde gelecekte pis olacağını söyleyince baya korktum.
Yani babası bilmiyor olabilir bu işleri açıkcası erkekler bizim kadar da önemsemiyor temizlik vshayır evde anne yok bir abisi var babası birde küçük kız kardeşi var
banyoya gidiyor yıkıyordur benceAma tuvalette sabun olmaması tehlikeli bak
Başkası kullanmasa bile kendisinin kullandığı bi sabun ortalarda olurdu
Dışarıda yemek yediğinizde falan yemekten önce sonra el yıkıyor mu?
haberleri bekliyoruz o zamanevet konuşacağım
ama kız kardeşi 19 yaşında. ve babası bilmese bile genel temizlik şeylerini bilmesi gerekirdiYani babası bilmiyor olabilir bu işleri açıkcası erkekler bizim kadar da önemsemiyor temizlik vs
evet buraya yazarımhaberleri bekliyoruz o zaman
Bu tarz işler izleyerek öğrenilir. Rol model alacağı kim var ki kızcağızın çevresinde? Evde o kadar yetişkin varken genç kızdan da bir evin tüm işini beklememek gerek diye düşünüyorum.ama kız kardeşi 19 yaşında. ve babası bilmese bile genel temizlik şeylerini bilmesi gerekirdi
Ben böyle insanlara üzülüyorum.++++
Ben de ahim sahim duzenli sayilmama ama her hafta temizlikci gelir ve banyo + mutfak ikilisini temizler. Ara sira kiyafet , esya mesya bir seyler ortalikta daginik duruyor ama pislik bambaska bir sey okurken igrendim
evet haklısınızBu tarz işler izleyerek öğrenilir. Rol model alacağı kim var ki kızcağızın çevresinde? Evde o kadar yetişkin varken genç kızdan da bir evin tüm işini beklememek gerek diye düşünüyorum.
evet doğruBen böyle insanlara üzülüyorum.
Aileden görmemişler, öğrenmemişler.
Belki el içine tam karışmadıkları için de yanlışlığın farkında değiller.
Utanıyor ama çaktırmıyor olabilirler, kendi kişisel hijyenlerine dikkat ediyorlarsa, ailesinin durumu ile yargılamamak gerektiğini düşünüyorum.
Kaldı ki annem temizlik hastası bir kadındı(şuan eser kalmadı çok şükür), bizi kapıda paspasta soyar, içeri dışarıdan gelen kıyafetle girmemize izin vermedi.
Ne oldu ona mı çektim, aksine
Saydığım unsurlar dışında umrumda değildir, yatılı da okuyunca katmerlendi durum.
Çok değil 2 nesil öncemiz bırak günlük duşu, ayda 2 kere yıkanıyordu.
Bizler haftada 1 2 şeklinde çocukluğu geçiren devirleriz.
Bilemiyorum, kesin kararla konuşmak istemem ama öğrenmeye açık bireyler aile huylarını değiştirebiliyorlar.