evet cinsiyete bakmıyor cidden temizlik insanın içinde olmalıinanın kız ya da erkek olmanın hiç önemi yok
Pis olmak acayip bişey cinsiyete yaşa bakmıyor
Kv ben bildim bileli bi kere temizlik yapmaz
Ki kendisi oldukça gençti hala da genç bir rahatsızlığı yok
Kızlar da öyle olmuşlar evde 3 kadın bi erkek var bi tek kızların biri biraz temizlik yapıyor
Kızların odasında yatağı görünce şok olmuştum resmen pislikten kararmış bır çarşaf ve yastık kılıfı
Yerlerde her yerde uzun uzun saç kılları
Banyo gideri komple kıldan tıkalı
Tuvalette klozet kapağında kıllar ve idrar damlaları
kirden Kararmış havlular
Yemeklerden çıkan saçlar
Bahçeden içeri girip aynı yemek masasında yemek yiyen kedi
Yerlerde yuvarlanan öbek öbek toz yumakları
Nasıl bir pisliğin içindeler ve nasıl hastalanmadan yaşıyorlar anlamıyorum 1 yaşında emekleyen bebek var bu evde bi de yerlerde
Allah böyle ailelerle yaşamak zorunda olanlara sabır ve sağlam bir mide versin
Korku filmi sahnesi gibiinanın kız ya da erkek olmanın hiç önemi yok
Kızlar da öyle olmuşlar evde 3 kadın bi erkek var bi tek kızların biri biraz temizlik yapıyor
Kızların odasında yatağı görünce şok olmuştum resmen pislikten kararmış bır çarşaf ve yastık kılıfı
kirden Kararmış havlular
Yemeklerden çıkan saçlar
Nasıl bir pisliğin içindeler ve nasıl hastalanmadan yaşıyorlar anlamıyorum 1 yaşında emekleyen bebek var bu evde bi de yerlerde
Annem yapıyor nasıl diyecek kız evine gitmiş:) ama ne bileyim insan eve birini çağırdığında klozete bir çamaşır suyu döküp bıraksa kendi kendine beyazliyor zaten. ben de dışardan aşırı asko kusko olan bir arkadaşımın evine gittim hayatımda bu kadar kalabalik bir ev görmedim çok çok çok fazla eşya var heryerde kıyafetler var merdivende kıyafetten yurunmuyor kız mesela açık açık annem anlamaz diyebiliyordu.Kendi evi çiçek gibi minimal ve temiz.Kesinlikle böyle yapmasin bos boş evet ya annemde yapar eder der geçer samimiyetsiz olur direk söylesin wcyi b*k icinse birakan insanlar o sekilde geziyodur elini bile yikamiyodur forumda bu sekil evlenip deliren kadinlar vardi
Ögggggg kokmuyor mu bunlara o yastık çarşaf yemin ederim midem ağzıma geldi.daginik ev çok gördüm de bu kadar pis ev mide bulandırıcı.inanın kız ya da erkek olmanın hiç önemi yok
kirden Kararmış havlular
Yemeklerden çıkan saçlar
Ya Allah aşkına çarşaf yastık havlu değiştirmeyen , tuvalete su dokmeyen giderde biriken saçı toplamayan insanın görüp bilmeyle insan içine karismayla ne alakasi var midem kalktı. Dağınık olması evet. Toplamayi bilmez düzen bilmez nasıl yerleştirir bilmez buna tamam ama yemekten çıkan kıllar ,kirden kararan yastıklar havada uçuşuyor.bu insan sabah akşam dus alsa ne olacak aksam o yastığa baş koyuyorBen böyle insanlara üzülüyorum.
Aileden görmemişler, öğrenmemişler.
Belki el içine tam karışmadıkları için de yanlışlığın farkında değiller.
Utanıyor ama çaktırmıyor olabilirler, kendi kişisel hijyenlerine dikkat ediyorlarsa, ailesinin durumu ile yargılamamak gerektiğini düşünüyorum.
Kaldı ki annem temizlik hastası bir kadındı(şuan eser kalmadı çok şükür), bizi kapıda paspasta soyar, içeri dışarıdan gelen kıyafetle girmemize izin vermedi.
Ne oldu ona mı çektim, aksine
Saydığım unsurlar dışında umrumda değildir, yatılı da okuyunca katmerlendi durum.
Çok değil 2 nesil öncemiz bırak günlük duşu, ayda 2 kere yıkanıyordu.
Bizler haftada 1 2 şeklinde çocukluğu geçiren devirleriz.
Bilemiyorum, kesin kararla konuşmak istemem ama öğrenmeye açık bireyler aile huylarını değiştirebiliyorlar.
Ay diyen var kendim duymasam inanmazdım bende ama leş gibi yerde yaşayıp kendini pür pak tanitan insanlar var malesefAnnem yapıyor nasıl diyecek kız evine gitmiş:) ama ne bileyim insan eve birini çağırdığında klozete bir çamaşır suyu döküp bıraksa kendi kendine beyazliyor zaten. ben de dışardan aşırı asko kusko olan bir arkadaşımın evine gittim hayatımda bu kadar kalabalik bir ev görmedim çok çok çok fazla eşya var heryerde kıyafetler var merdivende kıyafetten yurunmuyor kız mesela açık açık annem anlamaz diyebiliyordu.Kendi evi çiçek gibi minimal ve temiz.
E bacım sen anne olmadığını neden söylemedin baştan. Bunlar baya öğrenci evi gibi yaşamışlar 19 yaşındaki kız o kadar bilmez ki hele de yeni nesil. bütün mesajlarimi geri aldım çok üzüldüm.hayır evde anne yok bir abisi var babası birde küçük kız kardeşi var
Anne yokmuş sozlusunun çok üzüldüm şimdi. Evdeki tek kız da 19 yaşında şimdi vicdanim sizladi klasik ogrenci evi gibi olmuş orası bilemedim şimdiAy diyen var kendim duymasam inanmazdım bende ama leş gibi yerde yaşayıp kendini pür pak tanitan insanlar var malesefev daginiktir pasaklidir bi yere kadar derdim konu sahibine ama el yikamayan sifon çekmeyen insanlar yani bunlar sevgiliside ayni model belli bir sey yoksa eve sevgilisi gelecek bi sabun koyalim bi ustten süpürelim diyebilir kendi yapardi ama evin hali normal gelmis ona misafir ağirlanabilir seviyede bulmuş.
Annesine Allah rahmet eylesin. Kızı erkegi yok ki bu isin erkek evi daha daginik pis olabilir ama kişisel hijyen olayi bambaşka boyut. 19 yasinda kiz bilemez belki misafir agirlamayi ama temizligi bilir. İlla es dost akraba komsu evi gormus insalar cünküAnne yokmuş sozlusunun çok üzüldüm şimdi. Evdeki tek kız da 19 yaşında şimdi vicdanim sizladi klasik ogrenci evi gibi olmuş orası bilemedim şimdi
Şuan içim burkuldu malesef. Kaç yaşında annesiz kaldilar bilmiyorum. Biz de çok kucukken anne babasız kaldik. Ben 13 yasindaydim ama bizi bırakmayan akrabalarimiz vardı , e bir de anneden kalma bir düzen. kız erkek farketmez annem hepimize kendi odamızı toplattirip, bulasigimizi yikattirdi. Abilerimin yaptigi yemeği benim diyen kadın yapamaz herkes bir degil.Annesine Allah rahmet eylesin. Kızı erkegi yok ki bu isin erkek evi daha daginik pis olabilir ama kişisel hijyen olayi bambaşka boyut. 19 yasinda kiz bilemez belki misafir agirlamayi ama temizligi bilir. İlla es dost akraba komsu evi gormus insalar cünkü
o zaman durum değişir. evin direği annedir çünkü. yalap şap bi düzen tutturmaya çalışmışlar belli kiannesi önceden ölmüş
Ne kadar zamandır tanışıyorsunuz ne kadar zamandır ilişkiniz varevet sende haklısın ama sevgilim cidden mükemmel birisi. sadık ve dışarda hiç gözü yok. ne içki içer nede küfür eder. ağzından tek bir kötü söz duymadım her zaman beni mutlu eder ve çok iyi davranır. evlenirsem ailesine yılda bir kez giderim diye düşünüyorum. ama yinede annem bu mantıklı değil diyor. endişeliyim bende. onun gibi birisini asla bulamam
Sözlümü cidden çok seviyorum ve çok iyi anlaşıyoruz. ailesiyle tanışmadan önce böyle olduklarını bilmiyordum. uzun zamandır beni evlerine çağırıyorlardı ama vakit bulamamıştım ve gittiğimde çok şok oldum. Salona girer girmez koltukların üstünde tüyleri ve sigara yanığı lekeleri gördüm. masayı hazırladıklarını söylediler ama önce elimi yıkamak istedim ve banyoya gittim. en büyük şok burda başladı çünkü tuvaletin her tarafında kıllar vardı. Klozetin kapağını kaldırınca bir gördüm ki sarı sarı lekeler vardı tuvalet hiç temizlenmemiş gibi duruyordu. ne bir sabun ne bir havlu vardı diş macununun kapağı bile kapalı değildi. masaya oturdum ve masa örtüsünde lekeler var ve tabak ve bardaklar iyi yıkanmamış gibi duruyordu. çatallar ve kaşıkların yıkanmadığına yemin bile edebilirim. yemekte saç çıktı ama kimseye bir şey demedim. sevgilim evi gezdirmek istedi. odasına gelince baya yoğun küf kokusu ve ayakkabı kokusu aldım. kız kardeşiyle aynı odayı paylaşıyor ve kız ayakkabılarını yere saçmış. yatak çarşafları temiz durmuyordu ve lekeler vardı. öbür odalara bakınca yerde bir sürü tozlar gördüm hepsi bir köşeye ittirilmiş. İlk gün şoku atlamadım ama ailem sorunca birşeyde demedim. sonra beni sık sık evlerine çağırdılar. bir gün sevgilim bekle bir evi süpürücem dedi ama sadece ortadaki pislikleri aldı. tuvalete babası girdi ondan sonra ben girince sifonun çekilmediğini gördüm ve iyice midem bulandı. bana çay yapmışlardı ve bardak bildiğin çok pisti. çok zorla ictim. Dayanamadım ve bu durumu aileme anlattım onlarda şaşırdılar hiç gitmediler çünkü farklı şehirlerde yaşıyoruz. Annemde ilerde belki ailesi gibi olur bütün gün onun pisliğini mi temizleyeceksin dedi buda beni endişelendirdi. çünkü eğer evlenincede evimin bu şekilde olmasını istemiyorum. ne yapsam bilemedim. lütfen bana bir fikir verin. Sevgimi cidden çok seviyorum ama bu kadar pisliğe dayanmakta çok zor umarım oda ailesi gibi olmaz.
çok fazla ziyaret etmeyeceğim çalışırken yorgunum diyip bahane uydurmayı düşünüyorm