sözlümün ailesi çok pis ve gelecekte sözlümde böyle olacak diye korkuyorum

Hiç titiz biri değilim. Ayağıma çocukların oyuncağı değince iterim. Ama 2 çocuğuma rağmen hiçbir yerde kıl tüy yoktur. Klozet pırıl pırıldır. 2,5 yaşındaki kızım bile sifonu çekelim der. Sabahtan akşama akşamdan sabaha çamaşır bulaşık makinem çalışır. İğrenç yani bunlar. Sözlünde pistir tabi ki. Temiz olsa o eve seni götürmeye utanırdı. Ve hiçbir zaman onu düzeltemezsin. Tartışır durursun Ya da sen yaparsın

sevgilim iş nedeniyle başka sehire taşınıcak ve evlenirsek orda yaşarız ailesinden uzal oluruz sık sık geleceklerini sanmıyorum.

evet sizde çok haklısınız ama onun gibi birini asla bulamam evlenince değişeceğini düşünüyorum

ama çok seviyorum nasıl vazgeçerim

sevgilimle konuştum bugün temizlik yapıyoruz dedim. yine mi dedi bende evet sık sık yapıyoruz zaten dedim sonra ona sordum siz hangi günler yapıyorsunuz diye ailem temizlemiyor çok üşengeçler dedi. ben kendim yaptığımda 1 gün sonra yine eski haline geliyor dedi bu yüzden artık bende bıraktım dedi. bende ona bir temizlikçi tutsanız daha iyi olurdu dedim oda bana kimse yardım etmiyor ki para konusunda dedi. çok üşengeçler hiçbir işin ucundan tutmuyorlar dedi. bende belki ailen depresyonda olabilir annen vefat ettikten sonra böyle olmuşlardır dedim. onlar eskidende üşengeçti annem vefat edince iyice saldılar dedi. ben bulaşıkları yıkıyorum ama onlar yedikten sonra sadece çeşmenin altına sokup çalkalayıp direk dolaba koyuyorlar dedi. bende hastalık kababilirsiniz dedim sevgilim ise haklısın dedi. ve evinin kirli olduğunu söyledi.

Sevgilinin temizlik yapmasina yine mi diye tepki vermesi kendisininde evdekilerle ayni oldugunu gösteriyor malesef. Uzakta yasarsaniz bide misafirliklee yatili olur tertemiz yeni gelin evi gelirler kalirlar. En azindan sevgiline ben cok titizim huyluyum vs diyip abartinda ilerde ne oluyo sana falan demesin temizligin önemini vurgulayin

Evlenince sizin sayenizde biraz temiz olur ancak misafirliğe mecburen gideceksiniz. Onlar size gelecek hemde uzak olduğu icin yatılı olacak. Valla çok zor

evet baya her dakika temizlikten bahsediyorum. yakın olsak her gün kesinlikle gelirler. sevgilimle dışarı çıkınca bile habire kardeşi geliyor çat kapı gelmesine dayanamam

evet baya her dakika temizlikten bahsediyorum. yakın olsak her gün kesinlikle gelirler. sevgilimle dışarı çıkınca bile habire kardeşi geliyor çat kapı gelmesine dayanamam
Ayrılmayacaksan katlanıcaksin mecburen kardesi size yatili gelir mis gibi yeni gelin evi tertemiz olacak. İstemeseniz siz kötü olacaksiniz

Midem bulandı okumadın mi başka konuları kaynak kpeder geliyor WC leş gibi bırakıyor vs sen zannediyorsun ki size gelemyeeckler onlarda kalmayacaksınız
Eşin de pisliği sıradan görüyor ileride çok kavga edersiniz
Adamın iyi olması bunu olmasını değiştirmez taharet kültürü bile yoktur adamın ay mide bulantısıdan zor yazıyorum konuya

Evde sabun yoksa ben nerede diye sorardım. Artık o an geçmiş. Bir daha giderseniz öncesinde yanınızda tuvalet kağıdı ve sabun götürün. Lavaboya gidince yanınızda götürün ve çantanıza geri koyun. Yanınızda terlik de götürün ki ayağınıza kıl yapışmasın. Koltukta kıllar girerseniz elinizle yere doğru süpürün. Belki mesajı alırlar. İleride de sözlünüz (!) ile temizlik konusu açılır. Titizlikten konuyu açın. Hiç alışkanlıkları yok muymuş? İleride sıkıntı yaşayacağınızı belirtin. Çare bulun ikiniz. Olmuyorsa sözü (!) atarsınız.

evet yanıma hep kendi peçetemi ve ıslak mendilimi alıyorum onlaa gittiğimde. ve kapıdan girer girmez kendi terliklerimi giyiyorum. evet konuştum sevgilimle ve oda bu kirden rahatsız olduğunu söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…