- 15 Kasım 2016
- 1.482
- 2.644
Böyle konularda çok açılıyor bdv de.İşte kv geldi çok pisti wc den çıktı elini yıkamadı tuvalet terliğiyle evi gezdi yazan bile vardıO zaman şöyle düşünün. Bu insanlar size gelip kalınca neler olacak Allah bilir. Ben olsam evlenmem
sevgilim iş nedeniyle başka sehire taşınıcak ve evlenirsek orda yaşarız ailesinden uzal oluruz sık sık geleceklerini sanmıyorum.Ne diyeceksin mesela hangi talebinin yerine getirileceğini düşünüyorsun? Ortak çocuğunuz olursa ne kdr görmelerine katlanabilirsin? Kötü günde ne kdr birarada kalırsın? Yoksa bir konuşman ile herseyin değişeceğini temizlik ogreneceklerini mi düşünüyorsun?
Hep diyorum insanın kendine ettiğini kimse yapamaz.
evet sizde çok haklısınız ama onun gibi birini asla bulamam evlenince değişeceğini düşünüyorumSevgilinizin kusurlu yanı sizi o pis eve getirebilmesi. Kendisi temiz olsa, bu tarz şeylere önem verse zaten evi temizlerdi. Annesi için çok üzüldüm ama en azından klozeti temizlemek gerektiğini bilmek, ve misafir gelmesini bırak insanın kendi sağlığı için tuvaleti temiz tutmasi gerekirken yapmaması anne yokluğuyla açıklanacak bir şey değil.
Yani hiçbir şey olmamış gibi o iğrençliğin içine sizi getiren adam, sizinle evlenince size uymayı bırakın, kendi pisliğini getirecek. Gerçekten kör aşık modunda, evlenince düzelir mentalitesinde kendinizi yakacaksınız bence.
ama çok seviyorum nasıl vazgeçerimBenim annemi anlatmışsınız asla banyoları yıkadığını görmedim çok üzücü ama gerçek evlenmeden önce hep ben yapardım asla yapmazdı. İstemem söz nişan herşeyde misafir geleceği zaman ben koştur koştur temizlerdim anneme anlatırdım gösterirdim temizliği ama asla yapmazdı. O kadar zorki pis insanla uğraşmak şahsen ben anneme gitmiyorum eşim de istemiyor haklı pis çünkü. Temizliyorum haftaya gidiyorum yine pis heryer o yüzden yol yakınken kesinlikle vazgeçç
Sevgilinin temizlik yapmasina yine mi diye tepki vermesi kendisininde evdekilerle ayni oldugunu gösteriyor malesef. Uzakta yasarsaniz bide misafirliklee yatili olur tertemiz yeni gelin evi gelirler kalirlar. En azindan sevgiline ben cok titizim huyluyum vs diyip abartinda ilerde ne oluyo sana falan demesin temizligin önemini vurgulayinsevgilimle konuştum bugün temizlik yapıyoruz dedim. yine mi dedi bende evet sık sık yapıyoruz zaten dedim sonra ona sordum siz hangi günler yapıyorsunuz diye ailem temizlemiyor çok üşengeçler dedi. ben kendim yaptığımda 1 gün sonra yine eski haline geliyor dedi bu yüzden artık bende bıraktım dedi. bende ona bir temizlikçi tutsanız daha iyi olurdu dedim oda bana kimse yardım etmiyor ki para konusunda dedi. çok üşengeçler hiçbir işin ucundan tutmuyorlar dedi. bende belki ailen depresyonda olabilir annen vefat ettikten sonra böyle olmuşlardır dedim. onlar eskidende üşengeçti annem vefat edince iyice saldılar dedi. ben bulaşıkları yıkıyorum ama onlar yedikten sonra sadece çeşmenin altına sokup çalkalayıp direk dolaba koyuyorlar dedi. bende hastalık kababilirsiniz dedim sevgilim ise haklısın dedi. ve evinin kirli olduğunu söyledi.
Ben de oyle dusundumKonu bana aşırı sallama geldi yaa
evet baya her dakika temizlikten bahsediyorum. yakın olsak her gün kesinlikle gelirler. sevgilimle dışarı çıkınca bile habire kardeşi geliyor çat kapı gelmesine dayanamamSevgilinin temizlik yapmasina yine mi diye tepki vermesi kendisininde evdekilerle ayni oldugunu gösteriyor malesef. Uzakta yasarsaniz bide misafirliklee yatili olur tertemiz yeni gelin evi gelirler kalirlar. En azindan sevgiline ben cok titizim huyluyum vs diyip abartinda ilerde ne oluyo sana falan demesin temizligin önemini vurgulayin
evet gerçekten öyleEvlenince sizin sayenizde biraz temiz olur ancak misafirliğe mecburen gideceksiniz. Onlar size gelecek hemde uzak olduğu icin yatılı olacak. Valla çok zor
keşke ssallama olsaydı. gördüklerimin şokunu hala atlatamıyorumBen de oyle dusundum
Ayrılmayacaksan katlanıcaksin mecburen kardesi size yatili gelir mis gibi yeni gelin evi tertemiz olacak. İstemeseniz siz kötü olacaksinizevet baya her dakika temizlikten bahsediyorum. yakın olsak her gün kesinlikle gelirler. sevgilimle dışarı çıkınca bile habire kardeşi geliyor çat kapı gelmesine dayanamam
ben bir bahane bulurum ya inşallah sık sık ziyaret kabul etmemAyrılmayacaksan katlanıcaksin mecburen kardesi size yatili gelir mis gibi yeni gelin evi tertemiz olacak. İstemeseniz siz kötü olacaksınız
Midem bulandı okumadın mi başka konuları kaynak kpeder geliyor WC leş gibi bırakıyor vs sen zannediyorsun ki size gelemyeeckler onlarda kalmayacaksınız
Eşin de pisliği sıradan görüyor ileride çok kavga edersiniz
Adamın iyi olması bunu olmasını değiştirmez taharet kültürü bile yoktur adamın ay mide bulantısıdan zor yazıyorum konuya
evet yanıma hep kendi peçetemi ve ıslak mendilimi alıyorum onlaa gittiğimde. ve kapıdan girer girmez kendi terliklerimi giyiyorum. evet konuştum sevgilimle ve oda bu kirden rahatsız olduğunu söylediEvde sabun yoksa ben nerede diye sorardım. Artık o an geçmiş. Bir daha giderseniz öncesinde yanınızda tuvalet kağıdı ve sabun götürün. Lavaboya gidince yanınızda götürün ve çantanıza geri koyun. Yanınızda terlik de götürün ki ayağınıza kıl yapışmasın. Koltukta kıllar girerseniz elinizle yere doğru süpürün. Belki mesajı alırlar. İleride de sözlünüz (!) ile temizlik konusu açılır. Titizlikten konuyu açın. Hiç alışkanlıkları yok muymuş? İleride sıkıntı yaşayacağınızı belirtin. Çare bulun ikiniz. Olmuyorsa sözü (!) atarsınız.