- Konu Sahibi SoullessPrincess
-
Canım benim de 4 yıllık bi ilişkim var ve bende aynı senin gibi düşünüyorum.regl olduğumda söylüyorum malum 1 haftayı askın stresimi daha anlayışlı karşılıyor.cinsel içerikli sohbetlerimiz oluyo ve onu daha iyi tanıyorum oda beni öyle.ilişkimizin zedelendiğini değil daha da iyi olduğunu düşünüyorum.sevgilim de sorar gerçekten böyle mi diye ve doğrusunu anlatırım onun da benimde yanlış bildiğimiz şeyleri düzeltiyoruz.insanları daha iyi tanıyoruz konuşmaktan bişey olmuyo aksine daha rahat ve anlayışlı bi ilişkin oluyo.ikimiz de birbirimizi tanıyoruz neyi isteyip istemediğimi biliyoruz ( cinsel anlamda) onun için de korkmuyorum sevgilim den yada başbaşa olup öptüğü zaman beni yatağa atıcak diye de gerilmiyorum ayrıca evlendiğim de neler yapsam hoşuna gider nasıl yaklaşmam gerektiği konusunda fikir sahibi oluyorum o günün korkusunu atıyorum üzerimden
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O zaman tabiki bir sakıncası yok gidip internetten şundan bundan öğrenmesindense senden öğrensin. Hic kafana takma aynen devamm :)Zaten çok sık açılmıyor bu konu. Mesela bir yazı okuyor kadınlar şunlardan zevk alır vs gibi gelip bana soruyor doğru mu, bu kadınları etkiler mi diye
O zaman tabiki bir sakıncası yok gidip internetten şundan bundan öğrenmesindense senden öğrensin. Hic kafana takma aynen devamm :)
canım konunla pek ilgisi yok ama burda güzel bir ortam oluşmuşken bende aklıma takılan bir sorumu sormak istiyorum,öyle aşırı açık dekolteli bi giyimim yok yalnız kapalıda değilim ve gömleğin düğmesini iki tane kadar açmaktan hoşlanıyorum ya da arada bazen normalin dışına çıkıp giyinmek hoşuma gidiyor,tabi bazı durumlarda normalin dışına kaçtığımın farkındayım ama bu durumda iyi bir şekilde uyarıyor beni ancak bu durum benim hoşuma gitmiyor ve onu kalee almadığımı düşünüyor açıkçası öyle yapıyorum zaten ama bazen haklı olduğu oluyor da ben o söylediği için yapıp ona daha başka zamanlarda kıyafetime karışma hakkını vermek istemiyorum ama böyle ben takmayıncada onun gururuna dokunuyor napmalıyım sizce,asla her şeyime karışmaz öyle kıskançta değil ama dediğim gibi bazen rahatsız olduğunda uyarıyor beni
canım konunla pek ilgisi yok ama burda güzel bir ortam oluşmuşken bende aklıma takılan bir sorumu sormak istiyorum,öyle aşırı açık dekolteli bi giyimim yok yalnız kapalıda değilim ve gömleğin düğmesini iki tane kadar açmaktan hoşlanıyorum ya da arada bazen normalin dışına çıkıp giyinmek hoşuma gidiyor,tabi bazı durumlarda normalin dışına kaçtığımın farkındayım ama bu durumda iyi bir şekilde uyarıyor beni ancak bu durum benim hoşuma gitmiyor ve onu kalee almadığımı düşünüyor açıkçası öyle yapıyorum zaten ama bazen haklı olduğu oluyor da ben o söylediği için yapıp ona daha başka zamanlarda kıyafetime karışma hakkını vermek istemiyorum ama böyle ben takmayıncada onun gururuna dokunuyor napmalıyım sizce,asla her şeyime karışmaz öyle kıskançta değil ama dediğim gibi bazen rahatsız olduğunda uyarıyor beni
Canım üstteki yorumları okuduysan, benim sevdiceğim biraz tutucudur. Bende senin gibi öyle açık giyinmeyi sevmiyorum yani sevgilimin uyarmasına hiç gerek yok, ben kendim belirlerim sınırımı. Ancak bazen yakası bol bir bluz giydiğimde hafif sağa ya da sola kaydığı zaman (çamaşırımın askılarının gözükme ihtimali olduğu için) rahatsız oluyor. Eğer başbaşaysak ya kendi düzeltiyor ya da düzeltmemi söylüyor ama arkadaş ortamındaysak işaret ederek düzeltmemi istiyor. Ben de o an hem kırılmasın hem de ona karşı çıkmak gibi olmasın diye tamam ya da hayır demeden düzeltirim. Sonrasında bir şekilde konuyu açıp beni uyarmasından rahatsız olduğumu ve bunu kendi başıma düşünebileceğimi söylüyorum. Sonuçta aklı başında bir insanım. Birkaç kez beni tanıdığında da böyleydim, beni böyle kabul ettin, bu konuda dikkat eder misin lütfen dedim. Uzun süredir ben fark edene kadar sesini çıkarmıyor. Eğer fark etmezsem askılarım gözükürse (özellikle arkadaş ortamındaysak) uyarma gereği duyuyor.
Bu ileride kıyafetime karışacağı anlamına gelmiyor bence. Eğer ikinizde bu konuda birbirinizden beklentilerinizi konuşur belirli kurallar koyar ve uymak için çabalarsanız ileride sorun olacak bir şey yok.
Yalnız değilmişim ama buna sevinmedim .genel olarak sevgilim bana da karışmaz dikkatli de giyinirim. tanımadığım bi yere giderken öle açık falan giyinmem.ama o kadar ince ayrıntıya giriyor ki bazen mideme ağrılar giriyor.ben de artık giymek istediğimi giyiyorum bişi sölediği zaman da 50 yaşımda giyerim diyorum defalarca yaptı defalarca söyledim artık o kadar söylemiyo hem her zaman içimden gelmiyo öle giyinmek söylüyorum da galiba alıştı artık ooo bebeğim bi güzel olmuşsun falan demeye bile başladı :)
canım dediğim durum aynı senin bahsettiğin gibi ama ben işte bunun ilerde daha çok karışma ihtimali doğurucağını düşünüyorum ama sanırım çok gereksiz yere evham yapıyorum bunu bu kadar düşünürsem her şeyde böyle düşünmek gerek çok normal aslında bu istekleri galiba sonuçta görsel olarak daha çok kıskanılcak konumda olan biziz biraz göm yummak kapütülasyon verdiğimiz anlamına gelmez herhalde
ahh ahh
aranızda hiç soğukluga sebep olmaz hatta feci ısınma ve yanmalar oluşur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?