sözlümle kampa gidiyoruz ve ben şok!!

canim sen kampa gittigine eminmisin
bir kuzenimi erkek arkadasa kayak merkezine gidelim hafta sonu diyip evlerindeki kayak odasina goturmustu sozlunde kamp cadirini sana kurmus gibi gorunuyo

Yav he, kampta lazim olacaklar icin liste yaparken prezervatif gibi seyler kesin acikca yazilir zaten, çünkü herkes orda mutlaka seviştiği icin listeye almasaydi facebook grubundan uyarı ve ekleme alırdı sözlün.. Oyle ozel seyleri acikca kim yazar ya acaba?
Üşenmemiş, liste yapmış bi de

Son düzenleme:
sana ne yapacağinı biz burdan tam kestiremeyiz ama kampa gidersen sevgili angelof01 kamp dönüşünde burda şöyle bir konu açacağın muhakkak : angelof angelof olalı böyle zulüm görmedi.. olur

bir de ne anlama geliyor diyor.. balon yapıp oynayacaklar

Merak ettim şoktan çıktın mı?
Sabah uyandım baktım hala yeni liste yok, çok ihmal ediyorsun buraları

Sansür yapıyoruZ çünkü konu zaten trol...durduk yere adminden ban yemeyelim
Yoksa bastırılmış duygular elalem neder falan değil olay

Kişi troll orası kesin de, neden bazı üyeler PREZERVATİF yazmaktan çekiniyor " p..." nedir yahu sonra her şey tabu olarak nesilden nesile sorunlu bireyler yetişiyor.
Kişi troll orası kesin de, neden bazı üyeler PREZERVATİF yazmaktan çekiniyor " p..." nedir yahu sonra her şey tabu olarak nesilden nesile sorunlu bireyler yetişiyor.

Sansür yapıyoruZ çünkü konu zaten trol...durduk yere adminden ban yemeyelim
Yoksa bastırılmış duygular elalem neder falan değil olay

Niyet belli. Sen hazır mısın ya da kabul ediyor musun; onu düşün. :)
Madem sözlüsünüz; açıkça sor bunlar nedir diye.
İyi bu işi en azından romantik ve temkinli yapacakmış.

Muhafazakar bir ailedesiniz ama sözlün ile kampa gidiyordun ve nişanlın listeyi sosyal medyada yayınlıyor.
Bence vazelini el çatlakları için kullanacaktır malum ayaz yakar elleri , pre...fi de yine içine renkli su doldurup romantizm balonu yapacaktır tavana asmak için. Ben kötü bir niyet görmedim.

Ben mide bulandiribu bir şey görmedim.adam anı yaşamak istemiş.

bi de muhfazakar muhafazakar aynı çadırda kalıp şarap içecekler

Milletin aklıyla dalga geçiyorlar valla. Muhafazar bir aile birlikte kampa giden sözlüler? Ve eğer bunlar gerçekse (ki sanmıyorum) burda listeyi paylaşıp amaç sormakta ayrı bir komedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…