Bu kadar bilgili ve bilinçli bir ailenin çocuğunu doktora götürmediğine inanıyormusunuz???
Gitmedik vs vs diye yalan söylüyor.
Tanıdığım bir kişinin; Cok iyi yere kızları gelin gitti diye sevinirken kocasının rahatsızlığını ailesi saklamış. Kadın sonra fark ediyor zamanla ve ciddi kalp hastası olduğunu öğreniyor.
Diyeceğim o ki doktora gitmediklerine inanmayın.
Ben evlendikten 3 sene sonra; gen rahatsızlığımı öğrendik şok olduk hiç bir sağlık sorunum kesinlikle yoktu. Yüksek homosistein seviyesi ile yaşıyorum. Doktor eşimin yüzüne eşiniz yüksek iç organ iflası, kalp krizi, inme riski ile yaşıyor dedi.
Ve şu an iç ogran sorunları yaşıyorum yüksek homosistein seviyesi karaciğer enzim değerlerini bozuyor, safra kesemi bozdu aldırıcam.
Kalbimin sağ alt kısmında sorun başladı ritim sorunu oluyor arada kalbim örnek vereyim her 3 atışından sonra bir kere durup tekrar atıyor yada çok yüksek nabız atımı oluyor dakika da… Doktor doktor gezdim hepsinin söylediği ara ara bi olacak ileride hoş geldik kalp hastamız minvalinde cevaplar..
Benim gibi hiçbir sağlık sorunu olmadan ortaya başka bi sebepten dolayı araştırma sonucu ortaya çıksa eyvallah diyeceğim de.
Sizin erkek arkadaşınızın kabak gibi ortadaymış sorunu.
Evliliği lütfen iyi düşünün kaldıramayacak iseniz evlenmeyin.
Kendi adıma yazayım.
Çogu zaman katıla katıla aglıyorum. Kalbimde sorun oldugu zamanlar hayat kalitem o kadar kötü oluyor ki.
Evet hayatta herşey bizler çok için ama ortada bi sorun var doktora gidilmiyor ise hiç kendinizi ateşe atmayın…