- 16 Temmuz 2013
- 51
- 2
Benden size abla tavsiyesi oturup kalkarken bile rahatça yalan söyleyen, her yalanı başka bir yalanla örtmeye çalışıp ortaya çıktığında hem suçlu hem güçlü tavrıyla zeytinyağ gibi üste çıkan birinden hayırlı bir eş olmaz.
Nişan yapmadan iyice düşünün taşının, bu yalanlar ömür boyu sürer, eşiniz sıfatını alınca sizinde yalanlarına ortak olmanızı isteyecek, söylediği yalanlar aileniz karşısında ezilmemek için değil, bir erkeğin cebinde beş kuruş parası olmayabilir, yokluk çekiyor olabilir bunların hiçbiri yalan söylemeye sebep değil.
Yaşam standartları neyse, yapabilecekleri neyse baştan konuşmalıydı, bunun ayıbı olmaz, dürüstlük her zaman iyidir, karşındakinde güven hissi uyandırır.
yaşımda 27.. bu saatten sonra ya evlenmezsem diye de bir korku oldu...hiçbirşeyi böyle hayal etmemiştim..dürüst olsaydı ona gere harket etseydik .seneye gelseydi isteseydi.sonraki seneye evlenseydik... şimdi hem güvenim sarsıldı... hem iyilikleri aklımda..hemde karombele gidecekmişim gibi hissediyorum.sanki evlenince borcun harcın içinde olacakmışım gibi.. belki de kredi çekecekk eski borcuda var... evlenince birdenn borçlerın içinde buluncam kendimi... annenin sorumluluğunu da üstlenebilir.. keyfine çok düşkün kadınnn gezerde gezer.. ayrı ev istersem .annesinin ev kirasıda olabilir.kıızımın yanına gitcem diyor ama inanmıyorum artık... neyi bekliyor ki.. illa evlenelim mi..başımıza kalcak sonra...bu kadar güensizlik ortamı içinde artık gideceğine de inanmıyorum ben..geçen teyzesinin aynıe evde yaşarmısın demesi bunu destekliyor resmen
Son düzenleyen: Moderatör: