sözlüm hakkında farklı düşünmeye başladm 5 YILDAN SONRA !

Arkana bakmadan kaç hatta mümkünse ayrıldığını bile söyleme bu cimri adama...!Ay! daralma geldi bana hayatta en tahammül edemediğim erkek tipi cimri olandır...!ben olsam bir salise düşünmem. Ayrıl güzel kardeşim zorun ne senin kendinle

Evlendikten sonrada bu böyle devam edecek hatta bide geçim derdine düşeceksiniz. Ve ailenin gönlü olmadığına göre senin göremediğin cogu seyi görmüş olmamalilar. Ve ailenin onaylamadigi çoğu evlilikte skntilar çok oluyor malum ( istisnalar kaideyi bozmaz)

Yorum yaptiktan sonra fark ettim 2014 konusuymus kim hortlatti

2014 2017 ye baya zaman var demii zaten belirtmisim 2 yillik evliyim diye hay yarabbim diycek bisiy bulamiyorum yani ne fake olup boyle seylerle ugrasicam sizofren miyim kafadan bu kadar hikaye yazcm
Evet eski konuymuş k bakma .
Eski konunu neden hortladi acaba?

Söz olmuş davranışları değişmiş
Sakın nişan olsun d düzelir deme. Düzeltmeyi gec eğer bozuk bi tipse iyice kendini ortaya koyar
Hemen nişanlanmayın madem tanımaya çalışın iyice hoşunuza gitmeyen sey görürseniz yol yakınken dönün.

allah yardim etsin. cok zengin degilseniz evlenince gecim derdi vs oluyor. cimri ve dusuncesiz adamla zor. bunun hastaligi , colugu cocugu var . iyi düşünün. konusun hatta , sorun. suphelerinizden bahsedin. tepkisinde gelecek sakli

Canim benden küçüksündür 9 yıllık evliyim evlilik çocuk oyuncağı değil yol yakınken ayrıl derim.
Birde memur olmazsan başına kakar hergün o kapasite var sozlunde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…