• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sözlüm hakkında farklı düşünmeye başladm 5 YILDAN SONRA !

bak işte bu kadar safım ben bi adığı tektaş onuda ailesiyle aldık beraber zaten buna bile oturup seviniyorumm haklısın ne diyim
Sözlünün tek haklı oldugu nokta düğün salonu fiyatı :1: bende düğünle evlendim inan 2 saate o para değmez.

bence bu adamdan bir cacık olmaz! kusura bakma ama öyle ve evli biri olarak diyeceğim şu ki evlenince mutasyona uğranmadığı için değişme de söz konusu olmuyor!

şimdi nasılsa o zaman da öyle olur:ssz:

2 liranın hesabını yapıyorsa yandın, bir de aile boyu aynı yerde çalışıyorlarmış evlendiğinde bu sorun yaratabilir keseler bir olduğundan, ikincisi de iyi anlamda değişmez hiç bir zaman bunu unutma! Cimri adam cimiridir. :ssz:

nolur yardım edin ben okuğum bölümde bölüm birincisiydim bu işler olalı kafam cok dağıldı notlarımda düştü resmen allak bullak oldu herseyim

Bu işler olalıdan kastın ne? 5 yıldır bu insanla birlikteysen üniversite başlamadan ilişkiniz başlamış. Yok sözden sonra diyorsan da adam zaten önceden de bu çizgide ilerliyormuş. Sözden sonra düzelir mi dedin? Ne düşündün arkadaşım?

ben 2 defa aradım bida onlar aramaynca aramadım hiç . napıyım :50:

bence aileler görüşmesin daha iyi onlar girdimi araya huzursuzluk diz boyu.zaten akraba gibide olmuyorlar çevremde kim evlendiyse bir isteme günü gelirler sonra kızın ailesinin yüzlerine bile bakmazlar .sen aranı iyi tut yeter onlar sana nekadar ilgililerse sende okadar ol.

Bence sorunlarınızı sözlünüzle konuşun, sizi rahatsız eden şeyleri, kafanızdaki sorunları, geleceği dair endişelerinizi. Elbette gerekirse siz de çalışırsınız, evinize, eşinize katkıda bulunursunuz ama bir erkeğin, sen de çalış, para kazan, borca gireriz gibi şeyler söylemesini çok doğru bulmuyorum. Tabii ki erkek kazanır kadın yer gibi bir zihniyetten de bahsetmiyorum ama henüz yolun başında bunların gündeme gelmesi pek şık olmamış...

Bir de şu var değinmeden geçemeyeceğim, aileleri ile çalışan erkeklerde şöyle bir durum var, kazanılan para ortak oluyor ve ailelere bölüştürülüyor. Siz şimdi abisi ve babası ile çalışıyor dediniz, babanın kendi evi var, abinin de olacak bir de siz etti mi üç ev, bir iş yerinden 3 aile geçindirmek hiç kolay değil. Belki sözlünüzün bu konuda da kafasında soru işaretleri vardır. Tabii normalde bunları konuşmak bence hiç doğru değil, ama öyle görünüyor ki siz şimdiden bu işin içine yavaş yavaş giriyorsunuz. Sözlünüzü seviyorsanız ve evlenme konusunda kararlı iseniz, bence bazı sorunları çözmeden, nişan tarihini netleştirmeyin. Henüz okuyormuşsunuz, okulunuzu bitirin, iş konusunda ne yapmak istediğinize karar verin. Nişan, düğün bunların hepsi de olur, huzursuz bir şekilde mi yaşamak istersiniz en güzel günlerinizi ? Önce bir netleşsin hisleriniz, düşünceleriniz sonra onlar da olur... En basitinden aileniz yanınızda dursun, onları karşınıza almayın. İnşallah yoluna girer her şey...

Güzelim yanlış anlama da bu adam seni altın yumurtlayacak tavuk olarak mı görüyor? 2 tl lık çayı sana çok görüyor ama kendisi 2000tl lık hayalleri kuruyor :19: Kusura bakma ama sen fazlaca yüz vermişsin oda kendini adam sanmış :27:

Bu işler olalıdan kastın ne? 5 yıldır bu insanla birlikteysen üniversite başlamadan ilişkiniz başlamış. Yok sözden sonra diyorsan da adam zaten önceden de bu çizgide ilerliyormuş. Sözden sonra düzelir mi dedin? Ne düşündün arkadaşım?

önceden para ilgili bi sorunlar ortaya cıkmıyoduki zaten hiç bişey almıyodu artık evlilik nişan falan derkn biraz cebinden para cıkmaya basladkca böyle değişik bişey oldu .ben öncdende para ilgli sorunlar cıkartsaydım ihtyclarımı karsıla gibisinden o zamnda yapmazdı zaten .

Son düzenleme:
adam daha senin okulun bitmeden kpss yi kazan şukadar para getir derdinde....
Babayla ortak iş yapıyor zaten, babası eline harçlık verecek öyle geçineceksiniz.

Evlenmeden önce birileriyle tanıştırıyorlardı beni evlenme amacıyla.
biriyle tanıştırıldım yemeğe gittik daha ik buluşmada yemekleri ben ödeyim tatlılar da senden olsun dedi....
Bi daha adamı görmedim...

Öyle hayat geçmez bi daha bi daha bi daha düşün....

Bence sorunlarınızı sözlünüzle konuşun, sizi rahatsız eden şeyleri, kafanızdaki sorunları, geleceği dair endişelerinizi. Elbette gerekirse siz de çalışırsınız, evinize, eşinize katkıda bulunursunuz ama bir erkeğin, sen de çalış, para kazan, borca gireriz gibi şeyler söylemesini çok doğru bulmuyorum. Tabii ki erkek kazanır kadın yer gibi bir zihniyetten de bahsetmiyorum ama henüz yolun başında bunların gündeme gelmesi pek şık olmamış...

Bir de şu var değinmeden geçemeyeceğim, aileleri ile çalışan erkeklerde şöyle bir durum var, kazanılan para ortak oluyor ve ailelere bölüştürülüyor. Siz şimdi abisi ve babası ile çalışıyor dediniz, babanın kendi evi var, abinin de olacak bir de siz etti mi üç ev, bir iş yerinden 3 aile geçindirmek hiç kolay değil. Belki sözlünüzün bu konuda da kafasında soru işaretleri vardır. Tabii normalde bunları konuşmak bence hiç doğru değil, ama öyle görünüyor ki siz şimdiden bu işin içine yavaş yavaş giriyorsunuz. Sözlünüzü seviyorsanız ve evlenme konusunda kararlı iseniz, bence bazı sorunları çözmeden, nişan tarihini netleştirmeyin. Henüz okuyormuşsunuz, okulunuzu bitirin, iş konusunda ne yapmak istediğinize karar verin. Nişan, düğün bunların hepsi de olur, huzursuz bir şekilde mi yaşamak istersiniz en güzel günlerinizi ? Önce bir netleşsin hisleriniz, düşünceleriniz sonra onlar da olur... En basitinden aileniz yanınızda dursun, onları karşınıza almayın. İnşallah yoluna girer her şey...

bütün ailemi karsıma alıp sözlendim atmıycam sözü diye söz verdim babam şimdi kıyameti koparıcak ayrılıyorum desem bizde böyle söz nişan atmak ayıplanır yani :( off tamam bataklıktayım işin içinden çıkamıyorum

adam daha senin okulun bitmeden kpss yi kazan şukadar para getir derdinde....
Babayla ortak iş yapıyor zaten, babası eline harçlık verecek öyle geçineceksiniz.

Evlenmeden önce birileriyle tanıştırıyorlardı beni evlenme amacıyla.
biriyle tanıştırıldım yemeğe gittik daha ik buluşmada yemekleri ben ödeyim tatlılar da senden olsun dedi....
Bi daha adamı görmedim...

Öyle hayat geçmez bi daha bi daha bi daha düşün....

tatlı suratının ortasına oturtmak vardı dimi:1::1:

Daha öğrencisin adam memur olmanın hesabında
Arkana bakmadan kaç, evlenince değişmeyecek daha da kötü olacak
Yaşanmaz pinti bir adamla, yapma, aileni dinle haklılar

Biraz bencil ve fazlasila cimri sanırım. .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nolur yardım edin ben okuğum bölümde bölüm birincisiydim bu işler olalı kafam cok dağıldı notlarımda düştü resmen allak bullak oldu herseyim

canım bence nişanı uzat yani iyice düşün. çünkü biraz cimri biri ve birazda duygusuzmuş. sen uzatmaya çalış. sonunda ölüm yok. olmadı atarsın sözü. derslerine odaklan düşünmemeye çalış. ama uzatabildiğin kadar uzatmaya çalış

canım sözlülük nişanlılık dediğin şey karşındaki adamı iş ciddiye bindiğinde tanıma evresidir...
sevgililikteki gibi olmaz..
her şeye daha ciddi bir gözle bakarsın sen de o da..
belli ki evlilikten beklentileriniz farklı...
ayrıca daha evlenmeden 2 liralık çayın hesabını yapması hoş değil ama bu da onun babasının yanında çalışmasından ve maddi olarak babasına bağımlı olmasından kaynaklanıyor...
ileride çekiceğin maddi-manevi sıkıntıların sinyallerini görüyosun..
bile bile lades deme bence...
otur güzelce düşün artılarını eksilerini..
sadece sevmekle karın doymuyor malesef...
iki tatlı söz söyleyip bir kızın gönlünü çalmasını her erkek becerebilir..
yani senin seviyorum seviyorum dediğin bu adamın hangi özelliği bilemedim ben...
ama önemli olan karşılıklı sevgi saygı anlayış huzur çerçevesinde bir ömür evli ve mutlu kalabilmek...

canım bence nişanı uzat yani iyice düşün. çünkü biraz cimri biri ve birazda duygusuzmuş. sen uzatmaya çalış. sonunda ölüm yok. olmadı atarsın sözü. derslerine odaklan düşünmemeye çalış. ama uzatabildiğin kadar uzatmaya çalış

haklısın nişanım bi iki ay sonra olucak ama bakalım konusucam ve ben onunla cok ilgilenirimm askım canım cicim bilmem ne artık demiycem mesafeli konusucam onun gbi artık bende onu düşünmiycem . belki oda artık bıkmıştır benden :(

haklısın nişanım bi iki ay sonra olucak ama bakalım konusucam ve ben onunla cok ilgilenirimm askım canım cicim bilmem ne artık demiycem mesafeli konusucam onun gbi artık bende onu düşünmiycem . belki oda artık bıkmıştır benden :(

sen biraz mesafe koyunca o tutuşucak bence bi müddet istedğin gibi olabilir :) ama derslerin önemli canım nişanı uzatman en mantıklısı. bide bu durumda bizim göremediğimizi ailemiz daha iyi görüyor ailene biraz kulak ver canım. gerçi seviyosan yapcak bişey yok ama dediğim gibi derslerini ihmal etmemeye çalış :)

aynen aynen...
Ben kasada tatlının parasını öderken utanmadı da herif
Bi de tatlı siparişi verirken ne dedi biliyo musun yemeklerin parası şu kadar tuttu tatlıyı da o fiyatlarda seçelim de hak geçmesin dedi:53: :41:

medeniyet görmemiş...öküzzzzz....

aynen aynen...
Ben kasada tatlının parasını öderken utanmadı da herif
Bi de tatlı siparişi verirken ne dedi biliyo musun yemeklerin parası şu kadar tuttu tatlıyı da o fiyatlarda seçelim de hak geçmesin dedi:53: :41:

Yemeğin sonuna kadar iyi sabretmişsiniz, gerçi insan şok olur, bu gerçek mi diye :)

medeniyet görmemiş...öküzzzzz....

insanları bi lafı bi davranışı bile ele verir. O yüzden anlattım bunu ben bi olayla adamla gelecek olmadığını anladım konu sahibesinin önünde bi sürü örnek var.
Bu işin gelinliği var eşyası var arabası var davetiyesi şekeri ohooooo şimdiden 2 liralık çay muhabbeti yapan evlilik zamanı neler yapar

Back