Sözlüm geri döner mi

Kafamız uymasa evlilik kararı almazdım 5 sene devam etmez ilk bir sene içinde ayrılırdım
Tamam o zamanlar kafanız uyuyomuş ama sonrasında adama cazip gelen başka şeyler olmuş işte. Sana göre uyuyo,sevgilin ne diyor bakalım? Bunlar senin yorumun. Demek ki adama yetmemeye başlayan bir şeyler olmuş ki ayrılma kararı almış. Dönmek istemiyorum diyen birini beklemenin ne anlamı var? Kaç kere sordum inatla hangi ülkeye gittiğini yazmıyorsun.

O karakterde degilse neden kıskançlık yaptınız?

İrak

Hangi ülke olduğunun ne önemi var , yok ya yapmaz öyle diyor ısrarla

Ay yine yaş 30. Bu 30+ üyeler bu aralar beni çok şaşırtıyorlar. İnsan nasıl gerçek dünyadan bu kadar kopuk, pembe bulutların üzerinde olur bu yaşta aklım almıyor.
30 yaşında 5 senelik ilişki,5 sene içinde evliliğe taşınmadıysa bu saatten sonra hiç taşınmaz zaten. O adam dönmek istemiyorsa gidip ordan bile evlenir hatta,şaşırmam. Konu sahibi de beklediğiyle kalır. Yav ben 24 yaşında bunları düşünebiliyorum benden büyük insanlar bunları göremiyor. Konuyu ilk okuduğumda 20-25 yaşında biri açtı sanmıştım.

Ya o bı genel anlamda dedim hani bırakması için sebep yok gibi

Bir sey diyecegim insanlar evine temizlikçi almiyor evlenirken (normal insanlar)
Yani düzenli tertipli olmak evlenilecek veya sizi hiç birakmamasini gerektirecek bir şey degil.
İnsanlar sevgisi bitince, düşünceleri değişince filan ayrilabilir yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…