- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.688
- 548
- 42
- Konu Sahibi Kelebekqqqq
-
O karakterde degilse neden kıskançlık yaptınız?Çok bunaldım dedi evet ilgi çok bekliyorsun dedi sıkıldı bence biri yoktur eminim aileler tanıştı ya bide o karakterde değil
Gereksiz bir şey. Adam dönmek istemiyorum demiş neden hala bekleyip vakit kaybediyosun?
Kafamız uymasa evlilik kararı almazdım 5 sene devam etmez ilk bir sene içinde ayrılırdımbu yeterli kriter olamaz. Onlar icin bir yardimci tutulabilir, onemli olan kafalarin uyusmasi degil mi sizce de
Adam sizden daha cok kafasinin uydugu birini bulmus, netKafamız uymasa evlilik kararı almazdım 5 sene devam etmez ilk bir sene içinde ayrılırdım
Sebep için onu beklemen, tertibi düzenli olman yeter mi ? 5 senelik sevgililik üstüne birde mesafe girmiş bitmiş bence bu iş boşuna bekleme yenisini bulYa o bı genel anlamda dedim hani bırakması için sebep yok gibi
Tamam o zamanlar kafanız uyuyomuş ama sonrasında adama cazip gelen başka şeyler olmuş işte. Sana göre uyuyo,sevgilin ne diyor bakalım? Bunlar senin yorumun. Demek ki adama yetmemeye başlayan bir şeyler olmuş ki ayrılma kararı almış. Dönmek istemiyorum diyen birini beklemenin ne anlamı var? Kaç kere sordum inatla hangi ülkeye gittiğini yazmıyorsun.Kafamız uymasa evlilik kararı almazdım 5 sene devam etmez ilk bir sene içinde ayrılırdım
O karakterde degilse neden kıskançlık yaptınız?
İrakTamam o zamanlar kafanız uyuyomuş ama sonrasında adama cazip gelen başka şeyler olmuş işte. Sana göre uyuyo,sevgilin ne diyor bakalım? Bunlar senin yorumun. Demek ki adama yetmemeye başlayan bir şeyler olmuş ki ayrılma kararı almış. Dönmek istemiyorum diyen birini beklemenin ne anlamı var? Kaç kere sordum inatla hangi ülkeye gittiğini yazmıyorsun.
Hay ağzını öpeyim.O karakterde degilse neden kıskançlık yaptınız?
Hangi ülke olduğunun ne önemi var , yok ya yapmaz öyle diyor ısrarlaTamam o zamanlar kafanız uyuyomuş ama sonrasında adama cazip gelen başka şeyler olmuş işte. Sana göre uyuyo,sevgilin ne diyor bakalım? Bunlar senin yorumun. Demek ki adama yetmemeye başlayan bir şeyler olmuş ki ayrılma kararı almış. Dönmek istemiyorum diyen birini beklemenin ne anlamı var? Kaç kere sordum inatla hangi ülkeye gittiğini yazmıyorsun.
30 yaşında 5 senelik ilişki,5 sene içinde evliliğe taşınmadıysa bu saatten sonra hiç taşınmaz zaten. O adam dönmek istemiyorsa gidip ordan bile evlenir hatta,şaşırmam. Konu sahibi de beklediğiyle kalır. Yav ben 24 yaşında bunları düşünebiliyorum benden büyük insanlar bunları göremiyor. Konuyu ilk okuduğumda 20-25 yaşında biri açtı sanmıştım.Ay yine yaş 30. Bu 30+ üyeler bu aralar beni çok şaşırtıyorlar. İnsan nasıl gerçek dünyadan bu kadar kopuk, pembe bulutların üzerinde olur bu yaşta aklım almıyor.
Öyle deme çok önemli bir detay aslında. Ülke var ülke var. Israrla yapmaz öyle şey dediği için sorup duruyorum aslında. Rahat,modern bir ülkeye gittiyse,biraz ortamlara girdiyse öyle de bir yapar ki.Hangi ülke olduğunun ne önemi var , yok ya yapmaz öyle diyor ısrarla
Tek sohbet alanı wp değil maalesef.En ihtimal vermedigim şey whatsapa bile girmiyor öyle biri de değil zaten
Kaçak yolla çalışmaya mı gitti? İnşaatçı mı?
Ya o bı genel anlamda dedim hani bırakması için sebep yok gibi
Konu açtım ya ben burda yeni üyeyim nasıl silicem açılan konuyuTek sohbet alanı wp değil maalesef.
Oha 1 dk çok şaşırdım şu an. Irak'tan mı dönmek istemiyormuş? Ve sen Irak'a giden adamı kıskanacak ne buldun ya? Ne yapabilir ki orda?
Eğlenilecek kız da mı var?Ben çok düzenli tertipli hani evlenilcek kız derler ya öyleyim
Silemezsiniz yasak. Silseniz de geri getirilir ve banlanırsınız. Yazdığınız ve paylaştığınız her şey kalıcı.Konu açtım ya ben burda yeni üyeyim nasıl silicem açılan konuyu
Açılan konular silinmiyor. Silersen eğer banlanırsın.Konu açtım ya ben burda yeni üyeyim nasıl silicem açılan konuyu
Siliyim banlanmak ne demekAçılan konular silinmiyor. Silersen eğer banlanırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?