herşey zamanla olur kuzum Allahın izniyleben istesemde alamıyorum kardeş okutuyorum kuzum :)
manisalıyım adım özlem 21 yaşında çalışan aöf devam eden çeyiz hazırlığı yapan bir bayanım
memnun oldum kuzucum :)inşallah Allahım hayırlısını versin herşeyinherşey zamanla olur kuzum Allahın izniylebende sevgi canım Alanyadayım 25 yasındayım Kasımda sözlendim kısa dönem askere yolladım çok şükür bitti sayılır nisan 18 de kavusuyoruz
amin kuzum çok şükürmenun oldum kuzucum :)inşallah Allahım hayırlısını versin herşeyin
sayılı gün çabuk geçer bak geçmişallahım hayırlısıyla sana kavuştursun
Aaa çeyiz topicîğinede bi bakemmmm hemen balımmmm:)bende iyiymm bebeğim çeyiz topiğimi düzenledim baya uzun sürdü vallaonla uğraşıyordum ohh ne güzel kuzum bol keyifler
ayrı kalması zor oluyo muamin kuzum çok şükür
Kııııız biz yakınmışız seninleeeee:)) aydınlıyım bendeeee:):))) 25 yaşındayım:) denizlide hastanede fizyoterapi tek olarak çalışıyorummm:)ben istesemde alamıyorum kardeş okutuyorum kuzum :)
manisalıyım adım özlem 21 yaşında çalışan aöf devam eden çeyiz hazırlığı yapan bir bayanım
evet yakınmışız yaa :) bende bi ofiste çalışıyorum görüşüp tanışırız inşallah ama balıkesire gelin gidicem nasip olursa ama var dahaKııııız biz yakınmışız seninleeeee:)) aydınlıyım bendeeee:):))) 25 yaşındayım:) denizlide hastanede fizyoterapi tek olarak çalışıyorummm:)
zor oldu alışmak ama çok şükür rahat hergünkü konuştugumuz gibi konusabiliyoruz whatsaptan telden bu biraz daha kolaylaştırdıayrı kalması zor oluyo mu
senin en azından kısa dönemmiş biz alışkınız ayrı kalmaya zaten ayrı şehirlerdeyiz de bakalım kasım da görücezzor oldu alışmak ama çok şükür rahat hergünkü konuştugumuz gibi konusabiliyoruz whatsaptan telden bu biraz daha kolaylaştırdıama yinede eksik kalıyor herşey
bnm aşkitom acemiliğini manisa alaşehirde yapmıştıııı yemin törenie gelmiştiiiik:) sen balıkesire gelîn gitmeden görüşürüz belki kıııız:)evet yakınmışız yaa :) bende bi ofiste çalışıyorum görüşüp tanışırız inşallah ama balıkesire gelin gidicem nasip olursa ama var dahao zamana görüşürüz
ayy inşallah çok isterim görüşmeyi :)benim fufikiminde abisi acemiliğini manisada yaptı ama ben çalıştığımdan dolayı gidemedimbnm aşkitom acemiliğini manisa alaşehirde yapmıştıııı yemin törenie gelmiştiiiik:) sen balıkesire gelîn gitmeden görüşürüz belki kıııız:)
evet yakınmışız yaa :) bende bi ofiste çalışıyorum görüşüp tanışırız inşallah ama balıkesire gelin gidicem nasip olursa ama var dahao zamana görüşürüz
evet memleketine geliyorum karesi ilçesine :)bende balıkesirliyim :)
memleketime gelin gidiyorsun demek ki ..
neresine?
amiiiiin balımmmm inşallahhh:) en sevdiğim muhabet çeyiz muhabetiiiii:)))
evet memleketine geliyorum karesi ilçesine :)
evet varmış güre de yazlıkları var ben hiç gitmedim ama internetten baktığım kadarıyla çok güzel yerleri var :)hadi bakalım , çok güzel..
bol bol gezersiniz güzel ilçeleri var Balıkesir'in ..
başka yerlere tatile gitmenize gerek bile kalmaz, ilçelerin tadını çıkartın..
evet varmış güre de yazlıkları var ben hiç gitmedim ama internetten baktığım kadarıyla çok güzel yerleri var :)
Fufikimin miiii o ne demek kıııııız:) :) :)ayy inşallah çok isterim görüşmeyi :)benim fufikiminde abisi acemiliğini manisada yaptı ama ben çalıştığımdan dolayı gidemedimama balıkesire geçirmeye gittim
aynen balımmm aynennnnn:) sürekli gözüm züccaciyecilerde ev tekstili satan yerlerde ve mobilyacılarda:) ayyy kesme tahtasından mutlu olur mu kız insaaaannn:) bi kesme tahtası aldım havalara uçtumbenim eskiden pek bu konular ilgimi çekmezdi ama şimdilerde bende kendimi çeyiz topiklerin de gezinirken buluyorum... çarşıda pazarda gezerken evime bunu da alayım şunu da alayım diye her şeye gözüm kalıyor vallahi
pek güzel bir telaşmış.. Allah herkese nasip etsin..
Fufikimin miiii o ne demek kıııııız:) :) :)
aynen balımmm aynennnnn:) sürekli gözüm züccaciyecilerde ev tekstili satan yerlerde ve mobilyacılarda:) ayyy kesme tahtasından mutlu olur mu kız insaaaannn:) bi kesme tahtası aldım havalara uçtumhiç aklıma gelmezdi böyle olucağııım:) çok şükür bugünlerimizeeee:) siz nişanlımısınız balımmmm? Hadi kendinden bahset azıcıııkkkk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?