♥●Sözlü , Nişanlı Hatunların Sohbet Yeri•٠·˙

ben istesemde alamıyorum kardeş okutuyorum kuzum :)
manisalıyım adım özlem 21 yaşında çalışan aöf devam eden çeyiz hazırlığı yapan bir bayanım

manisalıyım adım özlem 21 yaşında çalışan aöf devam eden çeyiz hazırlığı yapan bir bayanım
herşey zamanla olur kuzum Allahın izniyle bende sevgi canım Alanyadayım 25 yasındayımKasımda sözlendim kısa dönem askere yolladım çok şükür bitti sayılır nisan 18 de kavusuyoruz

herşey zamanla olur kuzum Allahın izniyle bende sevgi canım Alanyadayım 25 yasındayımKasımda sözlendim kısa dönem askere yolladım çok şükür bitti sayılır nisan 18 de kavusuyoruz
memnun oldum kuzucum :)inşallah Allahım hayırlısını versin herşeyin
sayılı gün çabuk geçer bak geçmiş allahım hayırlısıyla sana kavuştursun

Kııııız biz yakınmışız seninleeeee:)) aydınlıyım bendeeee:):))) 25 yaşındayım:) denizlide hastanede fizyoterapi tek olarak çalışıyorummm:)

Kııııız biz yakınmışız seninleeeee:)) aydınlıyım bendeeee:):))) 25 yaşındayım:) denizlide hastanede fizyoterapi tek olarak çalışıyorummm:)
evet yakınmışız yaa :) bende bi ofiste çalışıyorum görüşüp tanışırız inşallah ama balıkesire gelin gidicem nasip olursa ama var daha o zamana görüşürüz

zor oldu alışmak ama çok şükür rahat hergünkü konuştugumuz gibi konusabiliyoruz whatsaptan telden bu biraz daha kolaylaştırdı ama yinede eksik kalıyor herşey
senin en azından kısa dönemmiş biz alışkınız ayrı kalmaya zaten ayrı şehirlerdeyiz de bakalım kasım da görücez

evet yakınmışız yaa :) bende bi ofiste çalışıyorum görüşüp tanışırız inşallah ama balıkesire gelin gidicem nasip olursa ama var daha o zamana görüşürüz
bnm aşkitom acemiliğini manisa alaşehirde yapmıştıııı yemin törenie gelmiştiiiik:) sen balıkesire gelîn gitmeden görüşürüz belki kıııız:)

bnm aşkitom acemiliğini manisa alaşehirde yapmıştıııı yemin törenie gelmiştiiiik:) sen balıkesire gelîn gitmeden görüşürüz belki kıııız:)
ayy inşallah çok isterim görüşmeyi :)benim fufikiminde abisi acemiliğini manisada yaptı ama ben çalıştığımdan dolayı gidemedim ama balıkesire geçirmeye gittim

bende balıkesirliyim :)
memleketime gelin gidiyorsun demek ki ..
neresine?

amiiiiin balımmmm inşallahhh:) en sevdiğim muhabet çeyiz muhabetiiiii:)))

benim eskiden pek bu konular ilgimi çekmezdi ama şimdilerde bende kendimi çeyiz topiklerin de gezinirken buluyorum... çarşıda pazarda gezerken evime bunu da alayım şunu da alayım diye her şeye gözüm kalıyor vallahi

pek güzel bir telaşmış.. Allah herkese nasip etsin..

evet memleketine geliyorum karesi ilçesine :)

hadi bakalım , çok güzel..
bol bol gezersiniz güzel ilçeleri var Balıkesir'in ..
başka yerlere tatile gitmenize gerek bile kalmaz, ilçelerin tadını çıkartın..

hadi bakalım , çok güzel..
bol bol gezersiniz güzel ilçeleri var Balıkesir'in ..
başka yerlere tatile gitmenize gerek bile kalmaz, ilçelerin tadını çıkartın..
evet varmış güre de yazlıkları var ben hiç gitmedim ama internetten baktığım kadarıyla çok güzel yerleri var :)

evet varmış güre de yazlıkları var ben hiç gitmedim ama internetten baktığım kadarıyla çok güzel yerleri var :)

oohh yazlık da var...
daha ne olsun :)
tatillerde ne yapacağız derdiniz olmaz işte, kendi evinizde konaklama ücreti olmaksızın yaşar gidersiniz..

maşallah vallahi, sevindim adına ..
inşallah ağız tadını kaçıracak şeyler yaşamazsın ..

ayy inşallah çok isterim görüşmeyi :)benim fufikiminde abisi acemiliğini manisada yaptı ama ben çalıştığımdan dolayı gidemedim ama balıkesire geçirmeye gittim
Fufikimin miiii o ne demek kıııııız:) :) :)
aynen balımmm aynennnnn:) sürekli gözüm züccaciyecilerde ev tekstili satan yerlerde ve mobilyacılarda:) ayyy kesme tahtasından mutlu olur mu kız insaaaannn:) bi kesme tahtası aldım havalara uçtum hiç aklıma gelmezdi böyle olucağııım:) çok şükür bugünlerimizeeee:) siz nişanlımısınız balımmmm? Hadi kendinden bahset azıcıııkkkk:)

ayy tahmin edebiliyorum o kesme tahtasında yaşanabilecek mutluluğu :)
bende aynen öyleyim... bende en son pilav ve helva kalıbı aldım gören de her gün bu kız mevlitler okutacak, günleri olacak, misafirlere şekilli helvalar dağıtacak sanır..
rengi hoşuma gitti modeli hoşuma gitti,çok işime yarar kesin diye düşündüm :)

kendimi tanıtayım, nişanlıyım evet. kısmetse ağustos ayında düğünümüz olacak.. 22 yaşındayım. (23 de olabilirim :) ) Ankara da yaşıyorum öğrenciyim henüz .. haziran da mezun ağustos da gelin olceeeem

tanıtma sırası sizdee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…