♥●Sözlü , Nişanlı Hatunların Sohbet Yeri•٠·˙

Sağol canım hayırlısı olur inşallah

:) büyük şeyler bitti genelde ama yine eksikler var tek-çift kişilik nevresimdir pikedir falan onlarda çeyiz sermeye doğru tamamlarım artık :)
Benim nevresim takımlarım tamam bebeğimm bi yatak örtüsü alıcam ama onuda en son mobilyalara yatak odası dekorasyonuna göre alıcam:)) al al bitmîyo kuzu yaa:)

Benim nevresim takımlarım tamam bebeğimm bi yatak örtüsü alıcam ama onuda en son mobilyalara yatak odası dekorasyonuna göre alıcam:)) al al bitmîyo kuzu yaa:)
bende 3 tane var cici kuşumda alcakmış ben başka almıcam bi tek kişilk alcam onlarda pek külfetli değil hediye de geliyo zaten ondan sıkmıyorum kendimi :)

merhaba kızlar :)
çeyizler dökülmüş herhalde ortaya, yatak örtüleri nevresim takımları..
muhabbetiniz bol çeyiziniz güzel olsun

bende 3 tane var cici kuşumda alcakmış ben başka almıcam bi tek kişilk alcam onlarda pek külfetli değil hediye de geliyo zaten ondan sıkmıyorum kendimi :)

oooo biri çeyiz muhabbeti mi dedi

çalışıyorum şuan canım napim bi yandanda çeyiz hazırlıkarıyla uğraşan nişanlanmayı bekleyebn bi hatunum
Ne zaman düşünüyorsunuz kuzum tarihiiniz bellimi Bende sözlüyüm canım sezon sonu düğünüm olcak inş Bende çeyizle uğraşıyorum al al bitmiyor ama

Ne zaman düşünüyorsunuz kuzum tarihiiniz bellimi Bende sözlüyüm canım sezon sonu düğünüm olcak inş Bende çeyizle uğraşıyorum al al bitmiyor ama
hayırlı olsun inşallah kuzucum bizim daha belli değil isteme falan olmadı askerlikten dolayı bekliyoruz ama askerlik sonrası hemen düşünüyoruz hayırlısıyla
dediğin gibi ama al al bitmiyo Allah yardımcın olsun canım

Ben 6tane takım aldm kuşum 1 tane yastık kılıflı saten çarşaf seti aldm 1 tanede kayınvalidecik almışş hediye:) yeter gariii:)
merhaba kızlar :)
çeyizler dökülmüş herhalde ortaya, yatak örtüleri nevresim takımları..
muhabbetiniz bol çeyiziniz güzel olsun
amiiiiin balımmmm inşallahhh:) en sevdiğim muhabet çeyiz muhabetiiiii:)))
oooo biri çeyiz muhabbeti mi dedi
sevgimmmmm topiciğine geldim ben kuşummmm

OY BENİMM kuzummm ne güzel etmişşin kuzum ya nasılsınn

Ben 6tane takım aldm kuşum 1 tane yastık kılıflı saten çarşaf seti aldm 1 tanede kayınvalidecik almışş hediye:) yeter gariii:)
ben bi de mikili nevresim alcam 4 cici kuşumunki 5 cici kuşumun anneside alcakmış 6 yeter yani yenisi çıktıkça alırız dimi ama bebişim

OY BENİMM kuzummm ne güzel etmişşin kuzum ya nasılsınn
İyiyim allaha çok şükür balımmm.. Anneannemlerdeyiz teyzelerim fln oturuyoruz her birlikte:) sen nasılsın kuşummmm?
ben bi de mikili nevresim alcam 4 cici kuşumunki 5 cici kuşumun anneside alcakmış 6 yeter yani yenisi çıktıkça alırız dimi ama bebişim
aynen aynen bebeğimmm yeter yaa sürekli yeni şeyler çıkıyo zaten.. Alırız ilerdede:) çok abartmaya gerek yokkkk:) balımm sen nerelisin? Adın nedir? Kaç yaşındasın? Çalışıyomusun?okuyomusun? Hadi daha detaylı tanışalımmmm

bende iyiymm bebeğim çeyiz topiğimi düzenledim baya uzun sürdü valla onla uğraşıyordum ohh ne güzel kuzum bol keyifler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…