- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- 83
Sağol canım hayırlısı olur inşallahSağol bitanemmmmmm:) amiiiinnnn:) maşallah kuzucum sen epey halletmişsin:):)
canım benimmmm hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallahhh.. Rabbim büyüktür bi şekilde yoluna girer herşey.. Sen yeterki kendinden emin ol..
:) büyük şeyler bitti genelde ama yine eksikler var tek-çift kişilik nevresimdir pikedir falan onlarda çeyiz sermeye doğru tamamlarım artık :)Sağol bitanemmmmmm:) amiiiinnnn:) maşallah kuzucum sen epey halletmişsin:):)
Benim nevresim takımlarım tamam bebeğimm bi yatak örtüsü alıcam ama onuda en son mobilyalara yatak odası dekorasyonuna göre alıcam:)) al al bitmîyo kuzu yaa:):) büyük şeyler bitti genelde ama yine eksikler var tek-çift kişilik nevresimdir pikedir falan onlarda çeyiz sermeye doğru tamamlarım artık :)
bende 3 tane var cici kuşumda alcakmış ben başka almıcam bi tek kişilk alcam onlarda pek külfetli değil hediye de geliyo zaten ondan sıkmıyorum kendimi :)Benim nevresim takımlarım tamam bebeğimm bi yatak örtüsü alıcam ama onuda en son mobilyalara yatak odası dekorasyonuna göre alıcam:)) al al bitmîyo kuzu yaa:)
öyle oldu biraz canım saolasınmerhaba kızlar :)
çeyizler dökülmüş herhalde ortaya, yatak örtüleri nevresim takımları..
muhabbetiniz bol çeyiziniz güzel olsun
Benim nevresim takımlarım tamam bebeğimm bi yatak örtüsü alıcam ama onuda en son mobilyalara yatak odası dekorasyonuna göre alıcam:)) al al bitmîyo kuzu yaa:)
bende 3 tane var cici kuşumda alcakmış ben başka almıcam bi tek kişilk alcam onlarda pek külfetli değil hediye de geliyo zaten ondan sıkmıyorum kendimi :)
evet canımoooo biri çeyiz muhabbeti mi dedi
iyim şeker sen nasılsınNasılsınn canımmm
Bende iyiym çok şükür canım neler yapıyorsun tanışmadık seninleiyim şeker sen nasılsın
çalışıyorum şuan canım napim bi yandanda çeyiz hazırlıkarıyla uğraşan nişanlanmayı bekleyebn bi hatunumBende iyiym çok şükür canım neler yapıyorsun tanışmadık seninle
Ne zaman düşünüyorsunuz kuzum tarihiiniz bellimiçalışıyorum şuan canım napim bi yandanda çeyiz hazırlıkarıyla uğraşan nişanlanmayı bekleyebn bi hatunum
hayırlı olsun inşallah kuzucum bizim daha belli değil isteme falan olmadı askerlikten dolayı bekliyoruz ama askerlik sonrası hemen düşünüyoruz hayırlısıylaNe zaman düşünüyorsunuz kuzum tarihiiniz bellimiBende sözlüyüm canım sezon sonu düğünüm olcak inş Bende çeyizle uğraşıyorum al al bitmiyor ama
Ben 6tane takım aldm kuşum 1 tane yastık kılıflı saten çarşaf seti aldm 1 tanede kayınvalidecik almışş hediye:) yeter gariii:)bende 3 tane var cici kuşumda alcakmış ben başka almıcam bi tek kişilk alcam onlarda pek külfetli değil hediye de geliyo zaten ondan sıkmıyorum kendimi :)
amiiiiin balımmmm inşallahhh:) en sevdiğim muhabet çeyiz muhabetiiiii:)))merhaba kızlar :)
çeyizler dökülmüş herhalde ortaya, yatak örtüleri nevresim takımları..
muhabbetiniz bol çeyiziniz güzel olsun
sevgimmmmm topiciğine geldim ben kuşummmmoooo biri çeyiz muhabbeti mi dedi
OY BENİMM kuzummm ne güzel etmişşin kuzum ya nasılsınnBen 6tane takım aldm kuşum 1 tane yastık kılıflı saten çarşaf seti aldm 1 tanede kayınvalidecik almışş hediye:) yeter gariii:)
amiiiiin balımmmm inşallahhh:) en sevdiğim muhabet çeyiz muhabetiiiii:)))
sevgimmmmm topiciğine geldim ben kuşummmm
ben bi de mikili nevresim alcam 4 cici kuşumunki 5Ben 6tane takım aldm kuşum 1 tane yastık kılıflı saten çarşaf seti aldm 1 tanede kayınvalidecik almışş hediye:) yeter gariii:)
İyiyim allaha çok şükür balımmm.. Anneannemlerdeyiz teyzelerim fln oturuyoruz her birlikte:) sen nasılsın kuşummmm?OY BENİMM kuzummm ne güzel etmişşin kuzum ya nasılsınn
aynen aynen bebeğimmm yeter yaa sürekli yeni şeyler çıkıyo zaten.. Alırız ilerdede:) çok abartmaya gerek yokkkk:) balımm sen nerelisin? Adın nedir? Kaç yaşındasın? Çalışıyomusun?okuyomusun? Hadi daha detaylı tanışalımmmmben bi de mikili nevresim alcam 4 cici kuşumunki 5cici kuşumun anneside alcakmış 6 yeter yani yenisi çıktıkça alırız dimi ama bebişim
bende iyiymm bebeğim çeyiz topiğimi düzenledim baya uzun sürdü vallaİyiyim allaha çok şükür balımmm.. Anneannemlerdeyiz teyzelerim fln oturuyoruz her birlikte:) sen nasılsın kuşummmm?
aynen aynen bebeğimmm yeter yaa sürekli yeni şeyler çıkıyo zaten.. Alırız ilerdede:) çok abartmaya gerek yokkkk:) balımm sen nerelisin? Adın nedir? Kaç yaşındasın? Çalışıyomusun?okuyomusun? Hadi daha detaylı tanışalımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?