♥●Sözlü , Nişanlı Hatunların Sohbet Yeri•٠·˙

ayy ne mutlu ya ben daha asker yolu beklicem nasıl zormu kuzum :)
Zor değil desem yalan olur be kuzuuu zor evet.. Ama kendine göre güzel yönleride var O hasret var ya o hasreettt aradaki bağı öyle bi güçlendiriyokiiii.. Yeniden aşık oluyosun, kavga ettiğin günleri mumla arar oluyosn, kıymetini anlıyosn bebeğimmmmduymadığım iltifatları duymadığım güzel sözleri duydum nişanlım askerdeyken beeğimmm İnşallah sizin içinde kolaycık atlatıcağnız, aşkınıza aşk katıcağınız bi süreç oluuur

Ne zmn gidicek peki kuzu belli mi?

Allah herkese gidip gelmeyi nasip etsin inşallah kuzum ya
Biz zaten ayrı şehirlerdeyiz ya zor görüşüyoruz ama ayrılık iyi oluyo dediğin gibi kıymetini anlıyo duymadığın lafları iltifatları duyuyosun hoşuma gitmyo da değil hani
Bizim nişan isteme yok ama herkes biliyo askerden sonra hemen düğüne kalkışıcaz bu kasım da gidecek gibi ama

Kısa dönem mi yapıcak bitanem?

uzun dönem canım ya zaten şimdiden özlüyorum
Kuşummmmmm olsun bebeğimmm bende uzun dönem bekliyorummm.. İlk 1,5 ay çok zorlanıyosn ama snra o da sende alışıyosunuz duruma.. Allahın îzniyle sağ salim gidip gelsin inşallah fıstığımmm..

Kuşummmmmm olsun bebeğimmm bende uzun dönem bekliyorummm.. İlk 1,5 ay çok zorlanıyosn ama snra o da sende alışıyosunuz duruma.. Allahın îzniyle sağ salim gidip gelsin inşallah fıstığımmm..
saol bebişim ya Allah sağ salim gidip gelmeyi nasip etsinde
bu arada kaynanana gidiyo musun

saol bebişim ya Allah sağ salim gidip gelmeyi nasip etsinde
bu arada kaynanana gidiyo musun
Kuşum ben memleketimde yaşamıyorum iş dolayısıyla denizlide yaşıyorum.. 2-3 haftada 1 fln gidiyorum ailemin yanına.. Bnm ailem ilçese nişanlımın aileside merkezdeler.. Ailemin yanına gittiğim zamanlarda dönüşlerde illaki uğruyorum yanlarına gönülleri olmuş oluyo:) ordan denizliye dönüyorum.. Şuan otobüsteyim hatta memlekete gidiyorum, pazar günü uğruycam onlarada:) aydınlıyım ben fıstıkkk:) sökeden:):)

:) ne güzel ya Allah bana da nasip etsin o günleri bende giderim inşallah cici kuşuma (kaynanama)

:) ne güzel ya Allah bana da nasip etsin o günleri bende giderim inşallah cici kuşuma (kaynanama)
İnşallah balımmm inşallahhh:):) kayınvalidenden cici kuşum diye bahsetmek çok güzel yaa maşallahhhh:) rabbim muhabetinizi artırsınnn:)

İnşallah balımmm inşallahhh:):) kayınvalidenden cici kuşum diye bahsetmek çok güzel yaa maşallahhhh:) rabbim muhabetinizi artırsınnn:)
amin kuzucum herkesinkini çok iyi aramız Allah bozmasın beni aradığında yada ben aradığımdan öyle hitap ediyoruz birbirimize kuşum da diyoruz :)

amin kuzucum herkesinkini çok iyi aramız Allah bozmasın beni aradığında yada ben aradığımdan öyle hitap ediyoruz birbirimize kuşum da diyoruz :)
Ayy maşallahhh fıstığım yaa:):) ben anne diyorum ama ilk zamanlarda çok zorlandımmmm.( uzun süre teyze deyince bi anda anne diyemedimmmm:)

saol kuzum ya nazar dymesinben ilk zamanlar bişey diyemedim :) sonra anneyle başladık cici kuş kuzum kuşum diye gidiyoruz

Keşke beni de verseler hemen ama yok istemiyorlar sevgilimi nolacak böyle bilmiyom ya biz pes edecez ya onlar

saol kuzum ya nazar dymesinben ilk zamanlar bişey diyemedim :) sonra anneyle başladık cici kuş kuzum kuşum diye gidiyoruz
Rabbim sonuna kadr böyle sürdürsün bitanemmmm Hep mutlu olalım inşallahhhh.. Nişan yapmayı nezmn düşünüyosunuz peki tatlımmmm?

Rabbim sonuna kadr böyle sürdürsün bitanemmmm Hep mutlu olalım inşallahhhh.. Nişan yapmayı nezmn düşünüyosunuz peki tatlımmmm
saol kuşummmmm :) ben nişan yapmayı düşünmüyorum çünkü biz 4 kızız ve ben kendi çalıştığımla hem çeyiz yapmaya çalışıyorum hem kardeşlerimi okutuyorum nişan yapmayıp o masrafı düğüne yapmayı düşünüyorum

Keşke beni de verseler hemen ama yok istemiyorlar sevgilimi nolacak böyle bilmiyom ya biz pes edecez ya onlar
üzülme verirler benide vermiceklerdi babamla çok tartıştık evden bile kovma noktasına geldi ama şimdi Allahıma şükür bişey yok düzelir sonra sen pes etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…