• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥●Sözlü , Nişanlı Hatunların Sohbet Yeri•٠·˙

merhaba :KK25:
çok az kalmış düğüne... hadi bakalım hayırlısıyla geçsin günler..
çoğu bitmiştir artık hazırlıkların ...
ne heyecanlı :KK17:
Evet çok az kaldı... Geneli bitti canım... Gelinlik ,fotografcı,kuaför,beyaz eşya,mobilyada haloldu sayılır sipariş verdik...Bindallımda hazır ama çeyizim bir türlü bitmedi alal daha sonuna gelemedik...:KK45:
Tabi en önemlisi nikah günümüzüde aldık...

Evet çok az kaldı... Geneli bitti canım... Gelinlik ,fotografcı,kuaför,beyaz eşya,mobilyada haloldu sayılır sipariş verdik...Bindallımda hazır ama çeyizim bir türlü bitmedi alal daha sonuna gelemedik...:KK45:
Tabi en önemlisi nikah günümüzüde aldık...

ohh maşallah vallahi, okudukça ben yapmışım gibi rahatladım...
zaten eksiklerimiz hiç bitmez ki :)
evde yaşamaya başlayınca da bir bu kadar alma işlemi olur, şu da yok bu da yok diye :KK48:

hayırlı uğurlu olsun bakalım...
nikahı düğünden önce mi yapacaksınız ?

ohh maşallah vallahi, okudukça ben yapmışım gibi rahatladım...
zaten eksiklerimiz hiç bitmez ki :)
evde yaşamaya başlayınca da bir bu kadar alma işlemi olur, şu da yok bu da yok diye :KK48:

hayırlı uğurlu olsun bakalım...
nikahı düğünden önce mi yapacaksınız ?
Evet çok istemiştim düğünde olsun diye ama olmadı kısmet degilmiş... Belediye o tarihde doluymuş..Seçimden sonraki hafat o yüzden bir yogunluk var... Bizde erken yapalım bari dedik ...Aslında böyleside iyi oldu nikah telaşı aradan çıkar...İşden ayrılcagım tazminat içinde iyi oldu :KK45:

Evet çok istemiştim düğünde olsun diye ama olmadı kısmet degilmiş... Belediye o tarihde doluymuş..Seçimden sonraki hafat o yüzden bir yogunluk var... Bizde erken yapalım bari dedik ...Aslında böyleside iyi oldu nikah telaşı aradan çıkar...İşden ayrılcagım tazminat içinde iyi oldu :KK45:

fazladan güzel bir anınız olacak, tarihiniz olacak.. bunlarda güzel şeyler :)
ee bir de tazminat varmış, daha ne olsun :KK48:

fazladan güzel bir anınız olacak, tarihiniz olacak.. bunlarda güzel şeyler :)
ee bir de tazminat varmış, daha ne olsun :KK48:
Yani canım iyi oldu aslında işden düğüne bir ay kala ayrılıp rahat rahat hazırlıklarımı yaparım...

Yani canım iyi oldu aslında işden düğüne bir ay kala ayrılıp rahat rahat hazırlıklarımı yaparım...

evet son ay daha bir stresli olur, insanın eli ayağına dolanır...
bir de gerginlik oluyor sanırım..

henüz yaşamadım ama bazen kendimi gergin hissediyorum, tahammülsüz gibi,
ya da aşırı duygusal...
dengesiz bir ruh hali...
şimdi böyleysem son aylar nasıl olurum ki diye düşünmüyor değilim...

o yüzden haklısınız son bir ay hayatı durdurmak , düğüne konsantre olmak lazım :D
rahat rahat kafanızda milyonlarca soru iş olmaz, evinize odaklanırsınız..

evet son ay daha bir stresli olur, insanın eli ayağına dolanır...
bir de gerginlik oluyor sanırım..

henüz yaşamadım ama bazen kendimi gergin hissediyorum, tahammülsüz gibi,
ya da aşırı duygusal...
dengesiz bir ruh hali...
şimdi böyleysem son aylar nasıl olurum ki diye düşünmüyor değilim...

o yüzden haklısınız son bir ay hayatı durdurmak , düğüne konsantre olmak lazım :KK70:
rahat rahat kafanızda milyonlarca soru iş olmaz, evinize odaklanırsınız..
Aynen canım ... Şimdi şunu yapıyım yok bunu yapıyım kafamda milyonlarca soru var.. Ev hazırlanacak,perdeydi,gelinlik provasıydı çok yogun geçer... En azından iş stresini atlatırım... Tabi insallah sonra kafama göre bir iş bulurum...

Aynen canım ... Şimdi şunu yapıyım yok bunu yapıyım kafamda milyonlarca soru var.. Ev hazırlanacak,perdeydi,gelinlik provasıydı çok yogun geçer... En azından iş stresini atlatırım... Tabi insallah sonra kafama göre bir iş bulurum...

inşallah bulursunuz,
bir iki ay evin tadını çıkartırsınız sonra kollar sıvanır :KK66:

ahh ahhh negüzel heyecan ve hazırlıklar bunlar Allah banada nasip etsin tabi babam verirse :KK48:

ahh ahhh negüzel heyecan ve hazırlıklar bunlar Allah banada nasip etsin tabi babam verirse :KK48:

amiiiiinnnn :)
Allah isteyen herkese nasip etsin gerçekten... hayırlı insanlarla...:KK66:

dinleyelim isterseniz sizi? vermeme sebebi nedir babanızın ?:KK64:

21 yaşındayım ama babam daha çok küçük olduğumu söyleyip bahane yapıyo o yüzden vermiyo :) bide tabi askerlik sıkıntımız var

21 yaşındayım ama babam daha çok küçük olduğumu söyleyip bahane yapıyo o yüzden vermiyo :) bide tabi askerlik sıkıntımız var

neye göre kime göre küçük bir yaş olduğu tartışılır diyeyim :)
ama askerlik önemli hakikaten...

hani yaş konusunda hak veremem babanıza ama askerlik gerçekten zor be arkadaşım...
varsın askerliğini yapıp gelsin... her şey daha tatlı olur o zaman...

neye göre kime göre küçük bir yaş olduğu tartışılır diyeyim :)
ama askerlik önemli hakikaten...

hani yaş konusunda hak veremem babanıza ama askerlik gerçekten zor be arkadaşım...
varsın askerliğini yapıp gelsin... her şey daha tatlı olur o zaman...
babama göre hala küçük ve 18 yaşındayım
bizde askerlik için bekliyoruz o konuda da babama hak veriyoruz askerlikten önce istememin sebebi daha rahat görüşmekti babam böyle uygun gördü herşeyin hayırlısı arkadaşım :)

babama göre hala küçük ve 18 yaşındayım
bizde askerlik için bekliyoruz o konuda da babama hak veriyoruz askerlikten önce istememin sebebi daha rahat görüşmekti babam böyle uygun gördü herşeyin hayırlısı arkadaşım :)

söz ve nişan gibi adımlar atılabilir aslında asker öncesi,
ama emin ol arkadaşım o dönemler de göründüğü kadar olmuyor...
nişanlanayım rahat görüşeyim diye düşünüyorsun ama aksine sevgilikte ki gibi rahat olamıyorsun..
benim için öyle oldu mesela..

kendi evindesin, anne baban var başında.. ama öte yandan diğer aileye karşı da sorumlusun..
iki taraf da sana konuşuyor..
sen arada kalıyorsun..

benimde nişanlım uzak bir şehirde...
bense ailelerimizin olduğu şehirde... nişanlım öyle raht ki, bekar hayatına devam ediyor..
bense burada, aileler arsında iletişim kurmaya çalışma derdindeyim...
hep bir koşturma içindeyim...

o yüzden dediğin gibi her şeyin hayırlısı... geç olsun güç olmasın derler ya o hesap..
sonunda kavuşun inşallah ;)

söz ve nişan gibi adımlar atılabilir aslında asker öncesi,
ama emin ol arkadaşım o dönemler de göründüğü kadar olmuyor...
nişanlanayım rahat görüşeyim diye düşünüyorsun ama aksine sevgilikte ki gibi rahat olamıyorsun..
benim için öyle oldu mesela..
gözüm korktu şimdi canım babamda aynı şeyi söyledi bu rahatlığı nişan söz zamanı bulamazsın diyo

kendi evindesin, anne baban var başında.. ama öte yandan diğer aileye karşı da sorumlusun..
iki taraf da sana konuşuyor..
sen arada kalıyorsun..
ben şimdi bile arada kalıyorum ama çok zor arada kalmak bide ayrı şehirde olunca

allahtan benimki rahat değil benim yükümü azaltmak için elinden geleni yapıyo babamda alıştı artık bişey demiyo dediği tek şey askerliğini yapsın gelsin bu sene sonunda askerliğimiz var işte Allahım her şeyin hayırlısını versin

gözüm korktu şimdi canım babamda aynı şeyi söyledi bu rahatlığı nişan söz zamanı bulamazsın diyo

ben şimdi bile arada kalıyorum ama çok zor arada kalmak bide ayrı şehirde olunca

allahtan benimki rahat değil benim yükümü azaltmak için elinden geleni yapıyo babamda alıştı artık bişey demiyo dediği tek şey askerliğini yapsın gelsin bu sene sonunda askerliğimiz var işte Allahım her şeyin hayırlısını versin

amiin :)
askerliği uzun dönem mi yapacak peki ?

Back