♥●Sözlü , Nişanlı Hatunların Sohbet Yeri•٠·˙

selam kızlar bende düğün hazırlığındayım şuan düğünüme 2 ay var katılayım dedim aranıza yeni bi üye olarak ve ilk mesajımı buraya atıyorum :)

merhaba eloshh , hoşgeldin

hayırlı uğurlu olsun inşallah, neler yapıyorsun, düğüne az bir zaman kalmış ...
hazırlıkların ne durumda ?

hevesini kaçıracak şeyler mi yaşıyorsun
bir sebebi vardır muhakkak heyecan duymamanın ?
nişanlım evlenmeyi benden çok istiyor ama hiç şu şöyle olsun bu böyle olsun gibi fikirleri yok ben seneye istememe rağmen o bu sene istiyor ama bir hazırlık yaptığı yok sinirlerim çok bozuk

nişanlım evlenmeyi benden çok istiyor ama hiç şu şöyle olsun bu böyle olsun gibi fikirleri yok ben seneye istememe rağmen o bu sene istiyor ama bir hazırlık yaptığı yok sinirlerim çok bozuk

ikiniz sabit bir karar veremediğiniz için belki de hazırlık yoktur..
neden seneye istiyorsun ?
sen gönülsüz olduğun için belki de çok fazla hazırlanamıyordur ..

bir de nişan mayıs da olmuş, henüz çok yeni diye nişan yorgunluğunu atamamış olabilir mi,
yeni büyük bir telaşın altından kalktık diye düşünmesi de bir ihtimal sonuçta...

ama haklısın gününe biran evvel karar verip ona göre yapmanız gerekenleri belirleseniz daha iyi olur.

aileler sürekli bir araya geliyor ama bu konu konuşulmuyor o da morelimi bozuyor

merhaba eloshh , hoşgeldin

hayırlı uğurlu olsun inşallah, neler yapıyorsun, düğüne az bir zaman kalmış ...
hazırlıkların ne durumda ?
amin canım hoşbuldum. hazırlıklar düğüne dair herşey hazır. davetiyeden kuaföre nikah gününden gelinliğe çeyize kadar ama eve dair hiçbirşey yok henüz. atama beklediğimiz için nişanlımın atamasını ne eşya alabiliyorum ne ev bakabiliyoruz nerde yaşayacağımız belli değil henüz. napcağız nasıl yetiştireceğiz bilemiyoruz ya

büyük çoğunluğu halletmişsin diyelim yinede :)
eşyalar konusunda karar verebilirsin aslında, mobilyaları beyaz eşyaları, belli bir markadan alacaksan, hemen hemen her şehirde bayiileri oluyor zaten..
ev olunca da bir siparişle hepsi içine girer..

bizimde şehir sıkıntımız vardı, bir şekilde hallettik, halletmeye devam ediyoruz ...

Allah yardım ediyor diyelim...

ne zaman belli olacak atama sonuçları?

hiç bilmiyoruz canım ya temmuz sonuna kadar beklicez eğer açıklanmazsa artık yapacak bişey yok evi bulunduğumuz yerde kuracağız . bakalım hayırlısı ama bu şekilde beklemek sinir bozucu oluyo . herkes soruyo herkese aynı şeyi anlatınca hıııııı falan yapıyolar . inşllah bi an önce açıklanır bu sene

aileler sürekli bir araya geliyor ama bu konu konuşulmuyor o da morelimi bozuyor

iş nişanlın da bitiyor bu durumda,
sen ona söyleyeceksin o babasına söyleyecek, babası da size geldiği zaman konuyu açacak :)
genelde böyle yürümüyor mu bu işler ?

bazıları bazen arkasından iteklenmeyi ister, nişanlın da öyle olabilir...
bu sene evlenelim dediği zaman, iyi evlenelim de daha bir şey yok ortada nereye evleniyoruz diye sorup sorgulasan ...

haklısın herkesin sorması herkese aynı cevap vermek bir süre sonra sıkıcı hal alıyor..
düğün ne zaman peki ?

30 ağustos canım bide eylül ün ilk haftası

senden bir hafta önce de ben gelin olacağım öyleyse :)

ben bir tanesini hayal etmekten yoruldum, sen ikisini birden hayal ediyorsundur artık .

biran evvel gelip geçseler de evimizde oturuyor olsak..
en ihtiyacım olan şey

senden bir hafta önce de ben gelin olacağım öyleyse :)

ben bir tanesini hayal etmekten yoruldum, sen ikisini birden hayal ediyorsundur artık .

biran evvel gelip geçseler de evimizde oturuyor olsak..
en ihtiyacım olan şey
aynen bende onu istiyorum gözümde büyüyor büyüyooor o iki düğün . bide bizim ailede bu yaz düğün bolluğu var ağustos da 3 tane kuzen evleniyoruz ordan oraya koştur koştur haha nasıl olcak hiçbir fikrim yok .

Benimki de 6 Eylül'de Ankara'da oturanlar gelinliği Kızılay da And carsısinda gelinlik mağazaları var çok güzel ben oraya sipariş verdim dikiliyor

Benimki de 6 Eylül'de Ankara'da oturanlar gelinliği Kızılay da And carsısinda gelinlik mağazaları var çok güzel ben oraya sipariş verdim dikiliyor

:) merhaba burada da seninle karşılaştım...
üstelik bende Ankara da oturuyorum ve bende and çarşısında diktiriyorum gelinliğimi
pişti olmayalım, aynı modelimi diktiriyoruz yoksa

çok bereketli bir sene olmuş :)
gönül evli olarak katılmak ister ama sende nişanlı olarak düğünlere katılmanın keyfini yaşarsın...
kendi düğününe dair hayallerin büyür... azıcık sabırsızlıklar da artar ama yine de keyifli olabilir

:) merhaba burada da seninle karşılaştım...
üstelik bende Ankara da oturuyorum ve bende and çarşısında diktiriyorum gelinliğimi
pişti olmayalım, aynı modelimi diktiriyoruz yoksa
Hadi ya hangi mağaza acaba seninki benimki dilşad. Nasıl bişey diktiyorsun benimki kolları kısa dantelli üzerinde inci boncuk dantel var

Hadi ya hangi mağaza acaba seninki benimki dilşad. Nasıl bişey diktiyorsun benimki kolları kısa dantelli üzerinde inci boncuk dantel var

bende ışıltı da diktiriyorum...
aslında tam da tarif ettiğin gibi, kolları yarım kol ve dantel ...
üzerinde inci boncuk her türlü süsleme var

boyum uzun değil, o yüzden prenses modeli uygun görmediler, A kesim dedikleri kabarıklıkta...
bir de şimdi alt etek kısmına gördüysen sim katıyorlar, öyle de bir şey olacak..
normalde sadelikten yanayımdır ama ne olduysa gelinlikte bu huyumdan vazgeçip ışıl ışıl bir şey diktirmeye başladım

benimde boyun kısa bende A kesimi tercih ettim altına nasıl ayakkabı aldınız benim provam 5 gün sonra ve henüz ayakkabım yok ayakkabıyla gitmem lazım çok sıkıntıdayım Allah hepimizin yardımcısı olsunn:)

Benim boyum da 1 62 ayakkabı aldım ben Tunalı da bir ayakkabıcıdan :)) provada ayakkabı giymek iyi oldu ona göre boy ölçüsü aldı alt kısmında kabarıklık var benimkinde ilk gittiğimde oradaki örnek modeli giydigimde çok mutlu oldum heyecan verici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…