• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥●Sözlü , Nişanlı Hatunların Sohbet Yeri•٠·˙

var olan hatunlar da başka topikler de çoktan muhabbeti kurmuş durumda :)

inşallah bakalım,

ee peki durum nedir sizde? nişan , söz? düğün ne zaman olacak ?
tanışalım heyecanlarımızı yaşalım derim :KK52:
biz söz ve nisani aile arasi yaptik.. dügün daha var yaa :( 2 sene felan

Merhaba kızlar bende sözlüyüm yakında nişan var fakat oynamayı bilmiyorum.Ne yapcan ben yaa hiçte içimden gelmiyor.Gelsede saçmaladığımı düşünüp oynayamıyorum felan :rolleyes::KK73::KK73:

Merhaba kızlar bende sözlüyüm yakında nişan var fakat oynamayı bilmiyorum.Ne yapcan ben yaa hiçte içimden gelmiyor.Gelsede saçmaladığımı düşünüp oynayamıyorum felan :rolleyes::KK73::KK73:
yalnız kalll aç müziğiii oyna hiçte saçma değil çok eğlenceli kızzz hoşgeldin bu arada:KK70:

Bencede :KK19:

Canım biz 3 yıl sevgili olduk bu kasım ayında sözlendik:KK19: Sevdicek aynı ay askere gitti kısa dönem çok şükür bitti sayılır nisanda kavuşuyorum:KK19:
Ekim gibi düğün düşünüyoruz canım net tarih gelince kesinleştirilecek:KK19:

maşallah ,
Allah kavuştursun inşallah biran evvel..
kesinleşen tarihinizden sonra şafaklar sayılır artık :KK48:

biz söz ve nisani aile arasi yaptik.. dügün daha var yaa :KK43: 2 sene felan

olsun adımı atmışsınız ya devamı da gelir hayırlısıyla...
ama biraz zor geçiyordur tahmin edebilirim...
yüzük parmağa geçtikten sonra insan biran önce sonuç odaklı oluyor :KK48:

ayy kiz nasil içinden gelmez :) dügünlerde ben hep ilk kisi olurum oynamaya kalkan... ben yerimde duramam :) hele roman havasi olsun.... hiç duramam :D :KK73:

olsun adımı atmışsınız ya devamı da gelir hayırlısıyla...
ama biraz zor geçiyordur tahmin edebilirim...
yüzük parmağa geçtikten sonra insan biran önce sonuç odaklı oluyor :KK48:
aynen aynen.. bide biz ikimiz ayri ülkede yasadigimiz için daha çok zorluk çekiyoruz. ama sabirlaaaaa.... sonu güzel olacak insallah :)

aynen aynen.. bide biz ikimiz ayri ülkede yasadigimiz için daha çok zorluk çekiyoruz. ama sabirlaaaaa.... sonu güzel olacak insallah :)

bizde ayrı şehirlerdeyiz, ben kendi halimize zor derken
sizin ki hepten zormuş :(

amaa tabi ki de sabır , sonu güzel heyecanlı :KK53:
inşallah bir kavuşalım bir daha bırakmayalım

merhaba canım hoş geldin aramıza
Merak etme ogün geldiğinde farkında bile olmazsın heycandan :D

inşallah canım.
Sizin nasıl gidiyor:KK55:

bizde 7 senelik beraberliğin sonunda taktık yüzüklerimizi...
daha taze nişanlıyım :KK48: iki hafta kadar oluyor...

kısmetse düğünümüzde ağustos ayında... bekliyoruz bakalım mübarek günü :KK57::KK53:

bizde 7 senelik beraberliğin sonunda taktık yüzüklerimizi...
daha taze nişanlıyım :KK48: iki hafta kadar oluyor...

kısmetse düğünümüzde ağustos ayında... bekliyoruz bakalım mübarek günü :KK57::KK53:
Allahım tamamına erdirsin inşallah canım huzurla mutlulukla.
Seninki çok yakın heycan doruktadır hazırlıklar çeyiz başlamıştır yada bitmek üzerdir bile:KK45:

Bende geldim aranıza nişanlı hatun olarak :KK48:
11 ekimden beri nişanlıyımmm 13 eylülde düğün ksımetsee :KK28: :KK68:

Maşallah Allah nazarlardan saklasın hepinizinkini :KK68: Annem, abim askerliğini yapsın düğün sonra olsun diyor. Kaynanam, teyzem askerliği sonra da yapar nişanlılık uzatılmaz, diyor. Eğer olursa ağustosta düğün olur, annem işi yokuşa sürerse nişanlımın kardeşi askere gidecek 12 ay, sonrasında nişanlım gidecek 6 ay, yaklaşık 1.5 yıl sonra düğün olur heralde. Hayırlısı olsun inş. :KK17:

Back