tabii canıım askerlerimiz gelince de düğün sayfalarındaTabikidee nişanlılığı sözlüşüğü dibine kadar kullancaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabii canıım askerlerimiz gelince de düğün sayfalarındaTabikidee nişanlılığı sözlüşüğü dibine kadar kullancaz
aynen kuzum sonra balayı sonra çocuk flan derken uzar gider butabii canıım askerlerimiz gelince de düğün sayfalarında
biz söz ve nisani aile arasi yaptik.. dügün daha var yaa 2 sene felanvar olan hatunlar da başka topikler de çoktan muhabbeti kurmuş durumda :)
inşallah bakalım,
ee peki durum nedir sizde? nişan , söz? düğün ne zaman olacak ?
tanışalım heyecanlarımızı yaşalım derim
inşallah bebeğiim Allahın izniyleeeaynen kuzum sonra balayı sonra çocuk flan derken uzar gider bu
Aminnn kuzucumm bu arada sizin belli mi canım düğün tarihinizinşallah bebeğiim Allahın izniyleee
değil canım dahaAminnn kuzucumm bu arada sizin belli mi canım düğün tarihiniz
yalnız kalll aç müziğiii oyna hiçte saçma değil çok eğlenceli kızzz hoşgeldin bu aradaMerhaba kızlar bende sözlüyüm yakında nişan var fakat oynamayı bilmiyorum.Ne yapcan ben yaa hiçte içimden gelmiyor.Gelsede saçmaladığımı düşünüp oynayamıyorum felan
Bencede
Canım biz 3 yıl sevgili olduk bu kasım ayında sözlendik Sevdicek aynı ay askere gitti kısa dönem çok şükür bitti sayılır nisanda kavuşuyorum
Ekim gibi düğün düşünüyoruz canım net tarih gelince kesinleştirilecek
biz söz ve nisani aile arasi yaptik.. dügün daha var yaa 2 sene felan
ayy kiz nasil içinden gelmez :) dügünlerde ben hep ilk kisi olurum oynamaya kalkan... ben yerimde duramam :) hele roman havasi olsun.... hiç duramamMerhaba kızlar bende sözlüyüm yakında nişan var fakat oynamayı bilmiyorum.Ne yapcan ben yaa hiçte içimden gelmiyor.Gelsede saçmaladığımı düşünüp oynayamıyorum felan
aynen aynen.. bide biz ikimiz ayri ülkede yasadigimiz için daha çok zorluk çekiyoruz. ama sabirlaaaaa.... sonu güzel olacak insallah :)olsun adımı atmışsınız ya devamı da gelir hayırlısıyla...
ama biraz zor geçiyordur tahmin edebilirim...
yüzük parmağa geçtikten sonra insan biran önce sonuç odaklı oluyor
aynen aynen.. bide biz ikimiz ayri ülkede yasadigimiz için daha çok zorluk çekiyoruz. ama sabirlaaaaa.... sonu güzel olacak insallah :)
inşallah canım.maşallah ,
Allah kavuştursun inşallah biran evvel..
kesinleşen tarihinizden sonra şafaklar sayılır artık
merhaba canım hoş geldin aramızaMerhaba kızlar bende sözlüyüm yakında nişan var fakat oynamayı bilmiyorum.Ne yapcan ben yaa hiçte içimden gelmiyor.Gelsede saçmaladığımı düşünüp oynayamıyorum felan
inşallah canım.
Sizin nasıl gidiyor
Allahım tamamına erdirsin inşallah canım huzurla mutlulukla.bizde 7 senelik beraberliğin sonunda taktık yüzüklerimizi...
daha taze nişanlıyım iki hafta kadar oluyor...
kısmetse düğünümüzde ağustos ayında... bekliyoruz bakalım mübarek günü
İyiyim teşekkür ederiiiim sen nasılsın :))))Merhaba canımmm
Nasılsın