♥●Sözlü , Nişanlı Hatunların Sohbet Yeri•٠·˙

Allahım tamamına erdirsin inşallah canım huzurla mutlulukla.
Seninki çok yakın heycan doruktadır hazırlıklar çeyiz başlamıştır yada bitmek üzerdir bile

teşekkür ederim :)
heyecan evet dorukta ama düşünüldüğü gibi çeyizler hazır değil :)

bizim işler çok karışık.. evim başka bir şehirde olacak . nakliye ile uğraşmak yerine evimizin olduğu yerden almaya karar verdik her şeyi.. o sebeple şimdilik birikim yapıyoruz, almış farz edip kenara koyuyoruz parasını...

netten falan beğeniyorum o şekilde geçiyor..

anlaşılan her türlü size asker yolu beklemek farz...
karar vermek lazım, ne şekilde beklemek daha az sancılı olur...

nişanlılık normalde zorken, askere gittiğinde daha da zor olacaktır...
ama evlenip gitse , öyle yolunu beklemek de zor olacak...

hakkınızda hayırlısı neyse o olsun,göz açıp kapayıncaya geçer diyeceğim kandırmaya lüzum yok
hayırlısı Rabbim sağ salim gidip gelmesini nasip etsin yeter ki.. herkese..

Merhaba kızlar,
Bende 3 aydır Nişanlıyım kısmetse Eylülde düğünümüz var. Askerimi ben geçen yıl bekledim ve size tek tavsiyem evliyken göndermeyin nişanlıyken yapsın gelsin askerliğini. Ben bunalıma girdim sevdiceğim askerdeyken hep düşündüm iyi ki evliyken gitmedi diye. Ama mutluluk sonu hep böyle düşünün :)

Askerden sonra düğün daha mantıklııı. düğün olacak tam kavuştum derken tekrar ayrılık çok kötü kısa süre de olsa. hem cicim aylarını askerlik gibi stresli bi süreçte heba etmek var bende bekledim asker yolu nişan falan yoktu o zaman ama çok zor bişey birde 15 ay askerliğini yapsın sonra düğünnn siz sağ biz selamet hiç ayrılmamak üzere kavuşun iştee

herkeze hayırlı evlılık olmasını dılerım

isinize belki yarıcak ev dekorasyon tadılat işleri yapan evim sahane konseptinde calısan bi firma var
yanlız tabıkı ucret karsılıgında :)
salon
mutfak
banyo yenıleme
daıre boya badana yapan firma işin ehli firmadır
taksıt ımkanı da var
dileyene benım referans gosterırsenız sıze ozel ındırım saglanır.

Köyde öğretmenlik yapıyoruz ve telefon çekmiyor, ilçeye gidecek araç yok. Buranın erkekleri çalışmıyor, her köyde olduğu gibi. Her gördüğümde dışarıdalar ve aşırı dedikoducular. Güven vermiyorlar. Nişanlım 'Seni köyde bırakıp da askere gidemem. Evine gittiğinde bile aklım sende kalıyor. Bak bu saçlar neden bu yaşta ağarmaya başladı zannediyorsun.' diyor. İki ucu pis değnek gibi. Onun hesabına göre okulun öğrenci sayısı düşecek şu an 35 öğrenci var 21in altına inerse norm 2 öğretmenliden teke inecek. Beni merkezi bir yere aldırıp öyle askere gidecekmiş.
Asker yolunu evlendikten sonra beklemek istemiyorum, dediğiniz gibi de. İşte öyle olunca da neredeyse 2 yıl nişanlı kalacağız.

merhaba, hayırlı olsun inşallah...
vallahi ben asker yolu beklemedim ama çok sancılı bir süreç olduğunu biliyorum.. benzer durumlar yaşadım..

olsa olsa askeri evliyken beklemenin tek kolay yolu, sürekli yanına gidebilmek olur..
onun dışında tamamen sıkıntı...

haklısınız bu sıkıntıları da göze almaya gerek yok..
önce vatan borcunu ödesin :)
sonra düğün borçlarını öder..

Anladım kuzum nerden nereye gelin gidiyorsun mesafe uzakmı baya. Bende başka şehire gelin gidicem ama mesafemiz 1.5 saat :)

Anladım kuzum nerden nereye gelin gidiyorsun mesafe uzakmı baya. Bende başka şehire gelin gidicem ama mesafemiz 1.5 saat :)

aslında benimde 1,5 saat ama uçakla 1,5 saat :)
Ankara'dan Mardin'e gideceğim canım..

oldukça uzak

aslında benimde 1,5 saat ama uçakla 1,5 saat :)
Ankara'dan Mardin'e gideceğim canım..

oldukça uzak
:) Bende ilçeden ile geçiş yapıcam canım Alanyadan Antalyaya :) Gerçekten uzakmış o yüzden en mantıklısını yapmışşınız

:) Bende ilçeden ile geçiş yapıcam canım Alanyadan Antalyaya :) Gerçekten uzakmış o yüzden en mantıklısını yapmışşınız

ooo sizin ki çok iyiymiş yaa...
böylesine can kurban vallahi, her şeyi yavaş yavaş yapar evi döşersiniz..

mesafe uzak ama yine de aynı şehir içinde olması rahat olur her açıdan..

ooo sizin ki çok iyiymiş yaa...
böylesine can kurban vallahi, her şeyi yavaş yavaş yapar evi döşersiniz..

mesafe uzak ama yine de aynı şehir içinde olması rahat olur her açıdan..

evet canım umarım herşey istediğimiz gibi olur ve her işimiz tereyağından kıl çekme hızında olsun ehehe

Merhaba kızlar ; bende nişanlıyım kısmetse haziranda düğünüm var.

Merhaba kızlar ; bende nişanlıyım kısmetse haziranda düğünüm var.

merhaba
çok az kalmış düğüne... hadi bakalım hayırlısıyla geçsin günler..
çoğu bitmiştir artık hazırlıkların ...
ne heyecanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…