Allahım tamamına erdirsin inşallah canım huzurla mutlulukla.
Seninki çok yakın heycan doruktadır hazırlıklar çeyiz başlamıştır yada bitmek üzerdir bile
Maşallah Allah nazarlardan saklasın hepinizinkiniAnnem, abim askerliğini yapsın düğün sonra olsun diyor. Kaynanam, teyzem askerliği sonra da yapar nişanlılık uzatılmaz, diyor. Eğer olursa ağustosta düğün olur, annem işi yokuşa sürerse nişanlımın kardeşi askere gidecek 12 ay, sonrasında nişanlım gidecek 6 ay, yaklaşık 1.5 yıl sonra düğün olur heralde. Hayırlısı olsun inş.
anlaşılan her türlü size asker yolu beklemek farz...
karar vermek lazım, ne şekilde beklemek daha az sancılı olur...
nişanlılık normalde zorken, askere gittiğinde daha da zor olacaktır...
ama evlenip gitse , öyle yolunu beklemek de zor olacak...
hakkınızda hayırlısı neyse o olsun,göz açıp kapayıncaya geçer diyeceğim kandırmaya lüzum yok
hayırlısı Rabbim sağ salim gidip gelmesini nasip etsin yeter ki.. herkese..
Askerden sonra düğün daha mantıklııı. düğün olacak tam kavuştum derken tekrar ayrılık çok kötü kısa süre de olsa. hem cicim aylarını askerlik gibi stresli bi süreçte heba etmek varMaşallah Allah nazarlardan saklasın hepinizinkiniAnnem, abim askerliğini yapsın düğün sonra olsun diyor. Kaynanam, teyzem askerliği sonra da yapar nişanlılık uzatılmaz, diyor. Eğer olursa ağustosta düğün olur, annem işi yokuşa sürerse nişanlımın kardeşi askere gidecek 12 ay, sonrasında nişanlım gidecek 6 ay, yaklaşık 1.5 yıl sonra düğün olur heralde. Hayırlısı olsun inş.
Merhaba kızlar,
Bende 3 aydır Nişanlıyım kısmetse Eylülde düğünümüz var. Askerimi ben geçen yıl bekledim ve size tek tavsiyem evliyken göndermeyin nişanlıyken yapsın gelsin askerliğini. Ben bunalıma girdim sevdiceğim askerdeyken hep düşündüm iyi ki evliyken gitmedi diye. Ama mutluluk sonu hep böyle düşünün :)
Anladım kuzum nerden nereye gelin gidiyorsun mesafe uzakmı baya. Bende başka şehire gelin gidicem ama mesafemiz 1.5 saat :)teşekkür ederim :)
heyecan evet dorukta ama düşünüldüğü gibi çeyizler hazır değil :)
bizim işler çok karışık.. evim başka bir şehirde olacak . nakliye ile uğraşmak yerine evimizin olduğu yerden almaya karar verdik her şeyi.. o sebeple şimdilik birikim yapıyoruz, almış farz edip kenara koyuyoruz parasını...
netten falan beğeniyorum o şekilde geçiyor..
Anladım kuzum nerden nereye gelin gidiyorsun mesafe uzakmı baya. Bende başka şehire gelin gidicem ama mesafemiz 1.5 saat :)
:) Bende ilçeden ile geçiş yapıcam canım Alanyadan Antalyaya :) Gerçekten uzakmış o yüzden en mantıklısını yapmışşınızaslında benimde 1,5 saat ama uçakla 1,5 saat :)
Ankara'dan Mardin'e gideceğim canım..
oldukça uzak
:) Bende ilçeden ile geçiş yapıcam canım Alanyadan Antalyaya :) Gerçekten uzakmış o yüzden en mantıklısını yapmışşınız
ooo sizin ki çok iyiymiş yaa...
böylesine can kurban vallahi, her şeyi yavaş yavaş yapar evi döşersiniz..
mesafe uzak ama yine de aynı şehir içinde olması rahat olur her açıdan..
evet canım umarım herşey istediğimiz gibi olur ve her işimiz tereyağından kıl çekme hızında olsun ehehe
merhaba canım hoşgeldinn . Hazırlıklar nasıl gidiyorMerhaba kızlar ; bende nişanlıyım kısmetse haziranda düğünüm var.
Hoşbulduk canım... Hazırlıkların birçoğunu hallettik ufak tefek şeyler kaldı canım.merhaba canım hoşgeldinn . Hazırlıklar nasıl gidiyor
amiinnnnaman Yarabbiii, çok içten bir amiiiiin diyorum :))
Merhaba kızlar ; bende nişanlıyım kısmetse haziranda düğünüm var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?