- 20 Mart 2015
- 320
- 144
- 18
- 29
günaydın canımçok mutsuzum kızlar...
iki haftadır sevdiceğim buradaydı, hiçbir şey yaşanmadı...
ama gider ayak öyle çok kalbimi kırdı ki...
hiç bu kadar utanıp mahcup olmamıştım...
inanılmaz moralim bozuk, gittiğine mi ağlayayım, gider ayak bu olanlara mı...
üzgünüm çok ama çok...
@simce123 canim sen ne yaptin toparlandinmi olmayan gorumce icin kavga demistin ya
cok tesekkurler allah mutlulugunuzu daim etsin içimi rahatlattınızçevrendekinlere kulak tıka canım herkes herşey söyler
sen geçine bilceğine,mutlu olacağına inanıyosan eğer kulaklarını tıka
banada herkes çok şey söyledi annem dahi ama ben vazgeçmedim şuanda çok mutluyuz Allahıma şükür
Canin bende iste yogunluk var.sevdicekle hafra is toplantisina gidecegiz.bakalum nasil olacakgünaydın canım toparladım ya bi sıkıntı yok ama şunu anladım olmayan elti için şimdiden tartışıyosak
evlenince de sıkıntı olcak
ben de ona göre danranırım
sen neler yapıyosun nasıl gidiyo
amin canım ne demekcok tesekkurler allah mutlulugunuzu daim etsin içimi rahatlattınız
Canin bende iste yogunluk var.sevdicekle hafra is toplantisina gidecegiz.bakalum nasil olacak
hazirliklarda devam ediyoruz.hayirlisi kuzum ya
sabirla hersey oluyor
iyiyim bende işteyim fırsat oldukça girebiliyorum :) şimdilik bi sıkıntı yok ama kafa karısıyo yınedeyudus sen ne yaptin canim.arada gel dertleselim:)
sizlerle konusmak gercekten cok ıyı geldiyudus sen ne yaptin canim.arada gel dertleselim:)
ekmegini tastan cıkaran biri işi yok degıl hastanede calısıyor ..işi sorun degıl benım için ama cevremde burnu havada ınsanlar olunca ıster ıstemez etkılenniyorum...egosu cok yuksek bı ınsan o gelmeden once ben hıc sorun etmezdım ama o muhendıs olsun mımar olsun dedıkçe sasırıyorum onun ıçın meslek cok önemli ama ben cok sevdım işi önemli degil bana cok deger veriyor işsiz de degil zaten cok ta güzel işi var
kuzum sevdicegi seviyorsan.kimsenin lafina kanmiyicaksinekmegini tastan cıkaran biri işi yok degıl hastanede calısıyor ..işi sorun degıl benım için ama cevremde burnu havada ınsanlar olunca ıster ıstemez etkılenniyorum...egosu cok yuksek bı ınsan o gelmeden once ben hıc sorun etmezdım ama o muhendıs olsun mımar olsun dedıkçe sasırıyorum onun ıçın meslek cok önemli ama ben cok sevdım işi önemli degil bana cok deger veriyor işsiz de degil zaten cok ta güzel işi var
siz nişsanlımısınız peki... ailemden biri karsı çıkacak dıe cok korkuyorumne güzel işte işi de varmış
ben iş önmli dedim ama sizi geçindiriyosa tamam daha ne olsun şükür
benim sevdiceğimin işi yok annem istemiyo yazlıkları var istemediği insanın yazlığına gitmek istiyo ama
böyle olmayında iki kişi birbirini sevdikten sonra herşey oluyo azçık sabır
siz nişsanlımısınız peki... ailemden biri karsı çıkacak dıe cok korkuyorum
kızlar bişey merak etti bu nişan söz işini resmiyete dökmeden önce yüzük takanınız var mı
varsa nasıl taktınız hadi bi yüzük takalım deyip gidip yüzük mü aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?