tabi canım illaki bırakma seviyosan hele kikatiplik için cok çabaladı ama kazandıgı halde elendi kısmet olmadı şimdi memur degıl dıye bırakamam kı onu .....
çevrendekinlere kulak tıka canım herkes herşey söylerçevremde herkes benim gibi düsünmez tabi can sıkan çok ınsan var ster ıstemez aklıma takılıyo
Tatlım öncelikle çevrendeki nispet yapmaya çalışan her türlü insanı görmezden gelmelisin.. En nefret ettiğim şeydir.. benim eşim şöyle işim böyle şuyum şöyle diye övünen insanlarrr.. Çok itici geliyo.. İş konusundada illaki devlet memuru olucak diye bi kural yokki.. Devlet memuru olmayıp güzel paralar kazanan insanlarda var hayatta.. Ben devlet memuruyum ama nişanlım değil.. Gel gelelim nişanlım iş yerinde benden çok daha rahattı.. Ve hiç bi zaman düşünmedim memur değil diye onu bırakmayı..sevgilim akraba oluyor dayımın torunu oluyo cok iyi bildigimiz bi aile cocukta öylee dini hassasiyeti olan biri namazını asla bırakmaz su an işi de var ama cevre baskısı aklımı karıstırıyo
Nereye gidiyosunuz balımm? Ona göre giyine kuşama karar ver.. Akşamları dışarı çıkıcakmısınız onu da göz önünde bulunduuur.. Ayyy çok güzel olucak kıııız:)D denizlilili canim iste sevdicekle is toplantisina gidecegiz.arkadasida esini goturuyor.ben mesafeyi nasil ayarlayacam
giyim kusam nasil olmali merak iste
birde onu orda yontacam:)
yudus cevre onemli degil.kendin kararini ver.
Antalya sıcak olur balımmmm oyüzden ince şeyler alll:) akşam îçin hırka ceket tarzı bişi alabilirsin çnkü akşam ister istemez daha serin olur:) mayo, bikini falanda al bence kız 30derecelere kdr çıkıcakmış hava sıcaklığıııı:) kaç günlüğüne gidiyosunuz kuzu?denizlililili canim antalyaya gidecegiz.tabikii aksamlari cikacagiz.
sevdicek bana rahat ol dedi.bu ne demek
ama senin kadar deli degilim:)
Kızlaaaaar anneler gününde anneciğinize ve kayınvalidenize ne yapıcaksınıııız? Bişi alıcak mısınız? Ya da ne alıcaksınız?
Benimde anneme alıcağım şey hazır kahve fincanı takımı alıcam kuzu.. Takımı bozulmuş kırılmışta.. Kayınvalideye ne alıcam yaa aklıma bi tek çiçek geliyo.. Çiçekleri çok seviyo çnkü.. Balkonunu yemyeşil rengarenk çiçeklerle doldurmuşşş:)ben anneme aldım bile ayakkabı istiyodı gittim aldım da cici kuşa ne alcam bilmiyom
annelerimiz sıkıntı değilde işte kayganalarımız sıkıntı sen çiçek alcanda ben ne alcam hiç bilmiyom ki balım yaaBenimde anneme alıcağım şey hazır kahve fincanı takımı alıcam kuzu.. Takımı bozulmuş kırılmışta.. Kayınvalideye ne alıcam yaa aklıma bi tek çiçek geliyo.. Çiçekleri çok seviyo çnkü.. Balkonunu yemyeşil rengarenk çiçeklerle doldurmuşşş:)
Ben havlu takımı almaya karar verdim balımmm:) en çok kullanılan şeydir sonuçta havlu:) sende alabilirsiiiin:)annelerimiz sıkıntı değilde işte kayganalarımız sıkıntı sen çiçek alcanda ben ne alcam hiç bilmiyom ki balım yaa
Ben havlu takımı almaya karar verdim balımmm:) en çok kullanılan şeydir sonuçta havlu:) sende alabilirsiiiin:)
Günaydııııınnnn:) bak bakalım kuşummmm:) îstediğin gibi bişi bulduğunda kaçırmadan alll:)anneler günü ya ben kendi kullanacağı bişey almak istiyorum evde kullanacağı bişey almak istemiyorum kuzum ama bakalım yarım çıkıp bakıcam
günaydın kuzumGünaydııııınnnn:) bak bakalım kuşummmm:) îstediğin gibi bişi bulduğunda kaçırmadan alll:)
merhaba hanımlar benımde aklıma takılan cok şey var yardımınıza ihtiyacım var..drek konuya gircem eşinizin işi maasş herseyden önemli mi
kizlar gunaydin.
nasilsiniz.gorusmeyeli
sevdiceklerinizle araniz nasil
yarenlerin safagi ne kadar kaldi
kizlar buralar senlendirelim.moral bulalim.
kizlar gunaydin.
nasilsiniz.gorusmeyeli
sevdiceklerinizle araniz nasil
yarenlerin safagi ne kadar kaldi
kizlar buralar senlendirelim.moral bulalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?