♥●Sözlü , Nişanlı Hatunların Sohbet Yeri•٠·˙

katiplik için cok çabaladı ama kazandıgı halde elendi kısmet olmadı şimdi memur degıl dıye bırakamam kı onu .....
tabi canım illaki bırakma seviyosan hele ki
eğer evlendiğinizde sizi kimseye muhtaç etmiyosa zaten geçim derdi sıkıntınız olmaz
çalıştığın yerden neden kimse sevgilin olduğunu bilmiyo ki

çevremde herkes benim gibi düsünmez tabi can sıkan çok ınsan var ster ıstemez aklıma takılıyo
çevrendekinlere kulak tıka canım herkes herşey söyler
sen geçine bilceğine,mutlu olacağına inanıyosan eğer kulaklarını tıka
banada herkes çok şey söyledi annem dahi ama ben vazgeçmedim şuanda çok mutluyuz Allahıma şükür

D denizlilili canim iste sevdicekle is toplantisina gidecegiz.arkadasida esini goturuyor.ben mesafeyi nasil ayarlayacam
giyim kusam nasil olmali merak iste
birde onu orda yontacam:)
yudus cevre onemli degil.kendin kararini ver.

sevgilim akraba oluyor dayımın torunu oluyo cok iyi bildigimiz bi aile cocukta öylee dini hassasiyeti olan biri namazını asla bırakmaz su an işi de var ama cevre baskısı aklımı karıstırıyo
Tatlım öncelikle çevrendeki nispet yapmaya çalışan her türlü insanı görmezden gelmelisin.. En nefret ettiğim şeydir.. benim eşim şöyle işim böyle şuyum şöyle diye övünen insanlarrr.. Çok itici geliyo.. İş konusundada illaki devlet memuru olucak diye bi kural yokki.. Devlet memuru olmayıp güzel paralar kazanan insanlarda var hayatta.. Ben devlet memuruyum ama nişanlım değil.. Gel gelelim nişanlım iş yerinde benden çok daha rahattı.. Ve hiç bi zaman düşünmedim memur değil diye onu bırakmayı..

D denizlilili canim iste sevdicekle is toplantisina gidecegiz.arkadasida esini goturuyor.ben mesafeyi nasil ayarlayacam
giyim kusam nasil olmali merak iste
birde onu orda yontacam:)
yudus cevre onemli degil.kendin kararini ver.
Nereye gidiyosunuz balımm? Ona göre giyine kuşama karar ver.. Akşamları dışarı çıkıcakmısınız onu da göz önünde bulunduuur.. Ayyy çok güzel olucak kıııız:)

denizlililili canim antalyaya gidecegiz.tabikii aksamlari cikacagiz.
sevdicek bana rahat ol dedi.bu ne demek
ama senin kadar deli degilim:)

denizlililili canim antalyaya gidecegiz.tabikii aksamlari cikacagiz.
sevdicek bana rahat ol dedi.bu ne demek
ama senin kadar deli degilim:)
Antalya sıcak olur balımmmm oyüzden ince şeyler alll:) akşam îçin hırka ceket tarzı bişi alabilirsin çnkü akşam ister istemez daha serin olur:) mayo, bikini falanda al bence kız 30derecelere kdr çıkıcakmış hava sıcaklığıııı:) kaç günlüğüne gidiyosunuz kuzu?

Kızlaaaaar anneler gününde anneciğinize ve kayınvalidenize ne yapıcaksınıııız? Bişi alıcak mısınız? Ya da ne alıcaksınız?

ben anneme aldım bile ayakkabı istiyodı gittim aldım da cici kuşa ne alcam bilmiyom
Benimde anneme alıcağım şey hazır kahve fincanı takımı alıcam kuzu.. Takımı bozulmuş kırılmışta.. Kayınvalideye ne alıcam yaa aklıma bi tek çiçek geliyo.. Çiçekleri çok seviyo çnkü.. Balkonunu yemyeşil rengarenk çiçeklerle doldurmuşşş:)

annelerimiz sıkıntı değilde işte kayganalarımız sıkıntı sen çiçek alcanda ben ne alcam hiç bilmiyom ki balım yaa

Ben havlu takımı almaya karar verdim balımmm:) en çok kullanılan şeydir sonuçta havlu:) sende alabilirsiiiin:)

anneler günü ya ben kendi kullanacağı bişey almak istiyorum evde kullanacağı bişey almak istemiyorum kuzum ama bakalım yarım çıkıp bakıcam

anneler günü ya ben kendi kullanacağı bişey almak istiyorum evde kullanacağı bişey almak istemiyorum kuzum ama bakalım yarım çıkıp bakıcam
Günaydııııınnnn:) bak bakalım kuşummmm:) îstediğin gibi bişi bulduğunda kaçırmadan alll:)

merhaba hanımlar benımde aklıma takılan cok şey var yardımınıza ihtiyacım var..drek konuya gircem eşinizin işi maasş herseyden önemli mi

merhaba,
bende direkt cevap vereyim,

hayır her şeyden önemli değildir...
işinden maaşından daha önemli şeylerde var..

peki daha önemli şeyler var diye de, işin gücün paranın pulun önemi yok mu?

ikisinin arasında dengeyi tutturmak gerek bana kalırsa...
erkek adam çalışmaktan gocunmayacak mesela, okumadıysa belli bir mesleği yoksa iş beğenmemezlik yapmamazlık etmeyecek...
çalışma bilincinde olacak, kazanmayı bilecek..

hallederiz ya, olur yaa diyerek rahat hareket etmeyecek...

tüm bunlarda işte karakterle alakalı... eee dolayısıyla bir erkeğin işi mi karakteri mi ?
elbette ki karakteri....
karakteri, hayat bilinci yerindeyse sıkıntı yok...
kimisi taşı sıksa suyunu çıkarır cinsten oluyor.. azmediyor, çabalıyor.. Allah da yardım ediyor..
ama kimisi de işte hallederiz, olur, bakalım vs diye geçiştirir- işte onlar beş para etmez...
aşkı da sevgiyi de iki günde tüketir.

kizlar gunaydin.
nasilsiniz.gorusmeyeli
sevdiceklerinizle araniz nasil
yarenlerin safagi ne kadar kaldi
kizlar buralar senlendirelim.moral bulalim.

kizlar gunaydin.
nasilsiniz.gorusmeyeli

günaydın balım ben şükür iyiyim
sevdicekler azçık atıştık olmayan eltiçim yüzünden ama hallettik :)

kizlar gunaydin.
nasilsiniz.gorusmeyeli

benim koşturmalarım tam gaz devam ediyor.
bugün nikah başvurumuzu yaptık, belediyeden günümüzü aldık
evliler kervanına katılmama az kaldı

siz neler yaptınız? iş seyahatine gitme durumu vardı, gidiyor musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…