eveeet nişanlım geldiii ve günlerdir çok çok mutluyum..
havalarda geziyorum, sabahın bir yarısından gecenin geç saatine kadar birlikte olmak harika bir duygu
gerçi gecenin sonunda ayrı yerlerde uyuyor olmamız azıcık sinir bozuyor
onu da beraber yapsak ne olurduuuu kiiii
evet kızlar Allah'a şükür iyi geçiyor şimdilik vaktimiz, bir hafta kadar daha burada olacak...
vaktimizi en iyi şekilde geçirmeye çalışıyoruz..
bir deeeeeeeee ben geliiin oldum
gelinlikçileri gezdik, bir kaç model denedim...
kızlar anlatamam size, bu mükemmel bir hismiş... demek ki bende gelin olabilirmişim, gelinlik bana da yakışabilirmiş...
aynanın karşısında öylece kendime baktım , duvak modellerini deniyorlar falan, bildiğiniz gelin gibi oluverdim...
giydikçe giyesim geldi, onu da deneyeyim, onu da, onu da...
hepsini giymek istedim
nişanlımla beraber baktık, annelerimiz yoktu... ikimiz de baş başa olunca daha bir heyecanlı oldum, utandım gibi
bende ilk defa giyiyorum, ilk defa görüyor nişanlımda..
ağlayacaktım kendimi zor tuttum
değişik bir his gelinlik giymek gerçekten... Allah hepimize hayırlısıyla giymeyi nasip etsin. güzel gelinler olalım...
musmutlu evliliklerimiz olsun...
artık bende telaşlar çok kızlar, nişanlım buradayken yapmamız gereken bir sürü iş var..
gelinlik için yarın bir de ailelerle bakacağız , aklımıza yatan iki model var.. bakalım aileler hangisini yakıştıracak...
yarın daha güzel haberlerim olacak Allah'ın izniyle
bir de düğün salonumuza baktık, tam da bir düğün vardı.. birazcık onu seyrettik... salonu da tekrardan bir görmüş olduk... hoştu ... orada aylar sonra orada bende halay çekiyor olceeeemm
(inşallah)
fotoğraf çekimi içinde bir de fotoğrafçıyla görüştük...
bende hazırlıklar şimdilik bu aşamada...
sizlerin de durumlarını merakla beklemekteyim..
Allah tadımızı kaçırmadan inşallah güzel şeyler yaşamaya devam ederim, ederiz...
hepinize kocaman sevgiler, öpücükler...