How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

♥●Sözlü , Nişanlı Hatunların Sohbet Yeri•٠·˙

kizlar iyi aksamlar
bakim icin lazer tavsiye ederim
ama agda anadan yadigar tabii
bizim odunu yontmama yardim edersiniz artik.

bende lazeri tavsiye ediyorum :KK53: acısı olsa da, rahatlığına değer...:confused:

ederiz elbetteki, odun yontmak bizim işimiz :KK71::KK49:

Selam fıstıklaaaaar:KK31: Geldi bahar ayları gevşedi gönül yaylarııııı.. Bende aşkımla elele yürüyüşler, gezmekler, tozmaklar yapmak istiyorum yaaaaa:mad:

Kizlar gunaydin.sevdiceklerinizle huzurlu ve neseli olmaniz dilegi ile:KK55:relax olmaya niyetlendim:KK45:

aman da aman kimler gelmiş hoşgeldin balım
az kaldı Allahın izniyle sende gezersin inşallah
Hoşbuldum balımmmmmmm.. Şuan herşeyden çok onun varlığına ihtiyaç duyuyorum:( dedemin hasta olduğunu öğrendim:( rabbim şifasını versin inşallah:(:(

ayy geçmiş olsun kuşum ya
bende halamın hasta olduğunu öğrendim :KK43:

Hoşbuldum balımmmmmmm.. Şuan herşeyden çok onun varlığına ihtiyaç duyuyorum:KK43: dedemin hasta olduğunu öğrendim:KK43: rabbim şifasını versin inşallah:KK43::KK43:

Allah yakınlarınıza ve hasta olup şifa bekleyen herkese şifa versin kızlar..
inşallah ciddi bir durum yaşanmaz, sağlıklı hallerine geri dönerler..

Kizlar gunaydin
hayirli cumalar
Allah sifa versin dedenize ve halaniza
Rabbim kimseyi sevdikleri ile imtihan etmesin.

herkese günaydıııınnnnn :KK73:

evet sevgili kızçeler , nişanlıma kavuşmama sadece on dakika kaldı...
çok güzel bir gün olsun, dua edin...
heyecanım had safhada ...
bugüne dair çok hoş planlarımız vardı, kazasız belasız atlatalım inşallah :KK39:

iyi enerjilerinizi gönderin bana . :KK68:

bugüne dair çok hoş planlarımız vardı, kazasız belasız atlatalım inşallah :KK39:

kiz gozun aydin.nisanlin mi geldi.ama planlarini iyi gozden gecir.planlarini bize paylasirsin artik
sevdicegi yontma fazla:)

kumralti kumralti canim senin icin dua ediyorum iyi gecsin.haberleri bekliyoruz
nisanlin mi size geldi.

ayy geçmiş olsun kuşum ya
bende halamın hasta olduğunu öğrendim :KK43:
Sağol bitanemmm:( sizede çok geçmiş olsun:(
Allah yakınlarınıza ve hasta olup şifa bekleyen herkese şifa versin kızlar..
inşallah ciddi bir durum yaşanmaz, sağlıklı hallerine geri dönerler..
Bizim durum biraz ciddi be kuzuuu:( kansermiş dedem:( rabbim tüm hastalarımıza şifa versin inşaAllah.. Herşey Allahtan.. Bu da bi imtihan elbette..
Kizlar gunaydin
hayirli cumalar
Allah sifa versin dedenize ve halaniza
Rabbim kimseyi sevdikleri ile imtihan etmesin.
Amin bitaemmmmm:( sağolasınnn..

Gözünaydın bebeğimmmmm.. Aşk dolu, güpgüzel bi gün geçirin inşaAllaaaah:KK36: Havada çooook güzzeeeeell:KK36: Aşk'ta yanındaaaa... senden huzurlusu yoktur bu dünyadaaaa:KK36: Ohh misss:KK36:

kiz gozun aydin.nisanlin mi geldi.ama planlarini iyi gozden gecir.planlarini bize paylasirsin artik
sevdicegi yontma fazla:)

kumralti kumralti canim senin icin dua ediyorum iyi gecsin.haberleri bekliyoruz
nisanlin mi size geldi.

Gözünaydın bebeğimmmmm.. Aşk dolu, güpgüzel bi gün geçirin inşaAllaaaah:KK36: Havada çooook güzzeeeeell:KK36: Aşk'ta yanındaaaa... senden huzurlusu yoktur bu dünyadaaaa:KK36: Ohh misss:KK36:

eveeet nişanlım geldiii ve günlerdir çok çok mutluyum.. :nazar:
havalarda geziyorum, sabahın bir yarısından gecenin geç saatine kadar birlikte olmak harika bir duygu :KK68: gerçi gecenin sonunda ayrı yerlerde uyuyor olmamız azıcık sinir bozuyor :KK48: onu da beraber yapsak ne olurduuuu kiiii :mad:

evet kızlar Allah'a şükür iyi geçiyor şimdilik vaktimiz, bir hafta kadar daha burada olacak...
vaktimizi en iyi şekilde geçirmeye çalışıyoruz..

bir deeeeeeeee ben geliiin oldum :oops:
gelinlikçileri gezdik, bir kaç model denedim...
kızlar anlatamam size, bu mükemmel bir hismiş... demek ki bende gelin olabilirmişim, gelinlik bana da yakışabilirmiş...
aynanın karşısında öylece kendime baktım , duvak modellerini deniyorlar falan, bildiğiniz gelin gibi oluverdim...

giydikçe giyesim geldi, onu da deneyeyim, onu da, onu da...
hepsini giymek istedim :KK70:
nişanlımla beraber baktık, annelerimiz yoktu... ikimiz de baş başa olunca daha bir heyecanlı oldum, utandım gibi :oops: bende ilk defa giyiyorum, ilk defa görüyor nişanlımda..
ağlayacaktım kendimi zor tuttum :KK57:
değişik bir his gelinlik giymek gerçekten... Allah hepimize hayırlısıyla giymeyi nasip etsin. güzel gelinler olalım...
musmutlu evliliklerimiz olsun...

artık bende telaşlar çok kızlar, nişanlım buradayken yapmamız gereken bir sürü iş var..
gelinlik için yarın bir de ailelerle bakacağız , aklımıza yatan iki model var.. bakalım aileler hangisini yakıştıracak...
yarın daha güzel haberlerim olacak Allah'ın izniyle :KK17::oops::KK68:

bir de düğün salonumuza baktık, tam da bir düğün vardı.. birazcık onu seyrettik... salonu da tekrardan bir görmüş olduk... hoştu ... orada aylar sonra orada bende halay çekiyor olceeeemm :-):KK73: :KK28:(inşallah)

fotoğraf çekimi içinde bir de fotoğrafçıyla görüştük...
bende hazırlıklar şimdilik bu aşamada...
sizlerin de durumlarını merakla beklemekteyim..

Allah tadımızı kaçırmadan inşallah güzel şeyler yaşamaya devam ederim, ederiz...

hepinize kocaman sevgiler, öpücükler... :KK39: :KK30: :KK15:

eveeet nişanlım geldiii ve günlerdir çok çok mutluyum.. :nazar:
havalarda geziyorum, sabahın bir yarısından gecenin geç saatine kadar birlikte olmak harika bir duygu :KK68: gerçi gecenin sonunda ayrı yerlerde uyuyor olmamız azıcık sinir bozuyor :KK48: onu da beraber yapsak ne olurduuuu kiiii :mad:

evet kızlar Allah'a şükür iyi geçiyor şimdilik vaktimiz, bir hafta kadar daha burada olacak...
vaktimizi en iyi şekilde geçirmeye çalışıyoruz..

bir deeeeeeeee ben geliiin oldum :oops:
gelinlikçileri gezdik, bir kaç model denedim...
kızlar anlatamam size, bu mükemmel bir hismiş... demek ki bende gelin olabilirmişim, gelinlik bana da yakışabilirmiş...
aynanın karşısında öylece kendime baktım , duvak modellerini deniyorlar falan, bildiğiniz gelin gibi oluverdim...

giydikçe giyesim geldi, onu da deneyeyim, onu da, onu da...
hepsini giymek istedim :KK70:
nişanlımla beraber baktık, annelerimiz yoktu... ikimiz de baş başa olunca daha bir heyecanlı oldum, utandım gibi :oops: bende ilk defa giyiyorum, ilk defa görüyor nişanlımda..
ağlayacaktım kendimi zor tuttum :KK57:
değişik bir his gelinlik giymek gerçekten... Allah hepimize hayırlısıyla giymeyi nasip etsin. güzel gelinler olalım...
musmutlu evliliklerimiz olsun...

artık bende telaşlar çok kızlar, nişanlım buradayken yapmamız gereken bir sürü iş var..
gelinlik için yarın bir de ailelerle bakacağız , aklımıza yatan iki model var.. bakalım aileler hangisini yakıştıracak...
yarın daha güzel haberlerim olacak Allah'ın izniyle :KK17::oops::KK68:

bir de düğün salonumuza baktık, tam da bir düğün vardı.. birazcık onu seyrettik... salonu da tekrardan bir görmüş olduk... hoştu ... orada aylar sonra orada bende halay çekiyor olceeeemm :-):KK73: :KK28:(inşallah)

fotoğraf çekimi içinde bir de fotoğrafçıyla görüştük...
bende hazırlıklar şimdilik bu aşamada...
sizlerin de durumlarını merakla beklemekteyim..

Allah tadımızı kaçırmadan inşallah güzel şeyler yaşamaya devam ederim, ederiz...

hepinize kocaman sevgiler, öpücükler... :KK39: :KK30: :KK15:
Maşallah kuzucummmmmm:) fotoda bekliyoruz sendeeeen:) fikir olur bizedeeee:)

Ben şuan denizliye dönüyorum;( haftasonu için memlekete gitmiştim.. Ailemi ziyaret ettim.. Bugünde ikinci ailemi ziyaret ettim tekrardan gurbet ele gidiyorm işte;( güzel bi haftasonuydu bnm için.. Hiç dönesim yok ama mecbuuuuur;( inşaAllah en kısa sürede tayinim olur aydına da hep ailelerimle olabilirim ihihihihihi:)

kizlar gunaydin.iyi haftalar
kumralti kumralti masallah:nazar: nisanlinla ne guzel zaman gecirmissin.
gelinlik giymissin
dugun provakalari yapmissin
kiz gunduz yetmiyor mu gece de beraber kalmayi istiyorsun :KK53:azicik sabret
denizlililili denizlililili canim hafta sonun iyi gecmis.daha guzel gecer sevdicrk gelsin:KK36:@simce123 canim sevdicek seni ziyarete gelmis gozun aydin:KK73:
kizlar bende de durumlar sevdicegi yontmaya calisiyorum
ayri eve cikalim
ve hayatimizi yasayalim:KK6:
diyorum
kibris icin balayi dusunuyoruz. fikri olan varmi canim
gelinlik ve dugun isleride hazir insaallah

Back