- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin kuzum napim bende aynıydı işte değişen bişey yok işten eve evden işe :)Amiiiin bitanemmmm rabbim hiç birimizin ağzının tadını bozmasınnn:):) rüya gibiydiiiii kuşummm hala inanamıyorummmm:) bnm aşkım yanımdaydı ya bugüüüüünnnn:) ihihihihi:)
Sen nasılsın görüşmeyeliiii? Neler yaptın bebeğimmm?
günaydıııınnn tatlımmmm
ayy o kadar güzeldikiii.. rüya gibiydi yaaa hala inanamıyorummm.. dün aşkito benim yanımda mıydı allahımmmm çoook şükür bugünlerimizeee.. gelmez diye düşünüyodum oyüzden nöbetimi falanda iptal etmemiştim.. sabah erkenden gelip çalıştım bidee.. yorucu bi gündü ama harikaydııııııııııı bizim ayda 1 haftasonu nöbetlerimiz oluyo kuzu, sabahtan geliyoruz sadece yatan hastaları alıyoruz 1-2 saate bitiyoruz.. öyle işteee
Ayyy inşallah balım yaa:) yeter artık bitsin bu askerlikkkkk.(:) maşallah size, maşallah...
neşen taaa buralardan hissediliyor.. çok sevindim...
darısı bizlerin başına, bizlerde kavuşalım ...
sürpriz olması da daha bir güzel olmuş. çalıştığın zamanların tüm yorgunluğu geçmiştir bir kerecik sarıldın mı ..
Allah bir daha kavuştursun tez vakitte, ayrılmamak üzere :)
Bahar geldi bebişşşşş:) iş çıkışında gezintiler yapabiliriz artkkkk:)amin kuzum napim bende aynıydı işte değişen bişey yok işten eve evden işe :)
günaydın balımBahar geldi bebişşşşş:) iş çıkışında gezintiler yapabiliriz artkkkk:)
merhaba canım şükür iyim sen nasılsınkızlarrr merhabaaa
Mutlu Haftalarr Nasılsınızz
Bende iyiym kuzum giremedim hafta sonu Ankaraya gittim gezmeye Nasıl gidiyor balımmerhaba canım şükür iyim sen nasılsın
olsun kuzum hafta sonu cansızdı zaten burasıBende iyiym kuzum giremedim hafta sonu Ankaraya gittim gezmeye Nasıl gidiyor balım
Kuzum çok güzeldi ikea dan flan büsürü yeni çeyizler aldım ama buz gibiydi ya bizim buraya göre resmen kıştı dondumolsun kuzum hafta sonu cansızdı zaten burası
nasıl geçti ankara gezmen
aynı kuzum nolsun iş güç :)
neler aldın kuzum hayırlı günlerde kullanKuzum çok güzeldi ikea dan flan büsürü yeni çeyizler aldım ama buz gibiydi ya bizim buraya göre resmen kıştı dondum
Bebeğim nerde yaşıyordun sen Kuzum eklemiştim çeyiz topiğine görmüşşün Çok teşekkür ederim yorumun içinneler aldın kuzum hayırlı günlerde kullan
bizim buraya bahar geldi şükür
Bebeğim nerde yaşıyordun sen Kuzum eklemiştim çeyiz topiğine görmüşşün Çok teşekkür ederim yorumun için
Anladım kuzumm Bende Alanya da yaşıyorumm Çok teşekkürler oy kuzum daha güzelleri senin olsun inşmasisadayım kuzum da arada hava bozuyo ama güzel yinede
hemen baktım topiğine çok beğendim balım
bizim burayada yeni alışveriş merkezi açılıcak ben de yeni ciciler alayımda sizde görün hııhhh :)
amin inşallah kuşumAnladım kuzumm Bende Alanya da yaşıyorumm Çok teşekkürler oy kuzum daha güzelleri senin olsun inş
Aminn bebeğim inşallahamin inşallah kuşum
Aminn bebeğim inşallah
Kuzum ben çok gerekli bulmuyorum hani belki begendiğim kadeh ve meşrubat bardağından kendi takımını kendin oluşturabilirsin banada hediye geldi o kendim almadım zaten şahsen o kadr para verip de almazdım kendi keyfime göre kadeh almak daha mantıklıcanım şu bardak takımları var ya gerekli mi
Kuzum ben çok gerekli bulmuyorum hani belki begendiğim kadeh ve meşrubat bardağından kendi takımını kendin oluşturabilirsin banada hediye geldi o kendim almadım zaten şahsen o kadr para verip de almazdım kendi keyfime göre kadeh almak daha mantıklı
Kesinlikle öyle yap kuzum bu takımları genelde vitrin içine koymak için öneriyorlar ki zaten altın yaldızlı gümüş yaldızlı olan takımların hiçbirini makinede yıkamayın diyorlar ne anladım ben bu iştenbence de gerek yok ama annem alalım diyo bana kalsa kendim kadeh alıp takım yaparım hem daha az maliyetli olur diye düşünüyorum