How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

♥●Sözlü , Nişanlı Hatunların Sohbet Yeri•٠·˙

merabalarrrr :) bende ekim ayında sözlendim temmuzdada nişanım olacak kızlar..

senin yine geçmiş benim daha hiç başlamadı :KK70:
bide biz ayrı şehirlerdeyiz zaten görüşemiyoruz
oo cok kotu ya ayrı şehirlerde bnmkı kısa donem askerlık yaptı halde ayı kalmak okadarzorkı ya :D inş hersey istegın gıbı olur cnm

merabalarrrr :) bende ekim ayında sözlendim temmuzdada nişanım olacak kızlar..
Hoşgeldin tatlımmmmmmm:) hayırlı uğurlu olsn öncelikleeeee:) rabbim bir ömür mutluluğunuzu daim etsinnn:) kendinden bahsedermisin birazzzz kuşummm? Nerdensin? Çalışıyomusun? Kaç yaşındasın? Düğünüz ne zaman kısmetseeeee? :)
merhaba güzellikkkkkkkk:p naberr nasılsın görüşmeyeliiiii?

Bebeğimmmmm geldim geldimmmm:) naberrrr nasılsınn kuşummmm? Ben bugün harikaaa bi gün geçirdiiiiimmmm:KK36: Aşkitommm yanıma geldi bugüüüüüünnnnn:KK23:

ayy iyim kuşum sen geldin daha iyi oldum :)
ne güzel kuzumun aşkitosu gelmiş musmutlu olmuş harika gün geçirmiş Allah ağzının tadını bozmasın balımmmmmmm :KK9:

ayy iyim kuşum sen geldin daha iyi oldum :)
ne güzel kuzumun aşkitosu gelmiş musmutlu olmuş harika gün geçirmiş Allah ağzının tadını bozmasın balımmmmmmm :KK9:
Amiiiin bitanemmmm rabbim hiç birimizin ağzının tadını bozmasınnn:):) rüya gibiydiiiii kuşummm hala inanamıyorummmm:) bnm aşkım yanımdaydı ya bugüüüüünnnn:) ihihihihi:)

Sen nasılsın görüşmeyeliiii? Neler yaptın bebeğimmm?

merhaba güzellikkkkkkkk:p naberr nasılsın görüşmeyeliiiii?

idare ediyorum diyelim o_O
amaaaaa diğer yazılarından gördüğüm kadarıyla senin günün harika geçmiş :KK73:
ohhh ne güzel kavuşmuşsun sevdiceğine, hasret gidermişsindir..
anlat bakalım çok mu güzeldi :-)

idare ediyorum diyelim o_O
amaaaaa diğer yazılarından gördüğüm kadarıyla senin günün harika geçmiş :KK73:
ohhh ne güzel kavuşmuşsun sevdiceğine, hasret gidermişsindir..
anlat bakalım çok mu güzeldi :-)
günaydıııınnn tatlımmmm:KK49:

ayy o kadar güzeldikiii.. rüya gibiydi yaaa:KK23: hala inanamıyorummm.. dün aşkito benim yanımda mıydı allahımmmm:KK23: çoook şükür bugünlerimizeee.. gelmez diye düşünüyodum oyüzden nöbetimi falanda iptal etmemiştim.. sabah erkenden gelip çalıştım bidee.. yorucu bi gündü ama harikaydııııııııııı:KK36: bizim ayda 1 haftasonu nöbetlerimiz oluyo kuzu, sabahtan geliyoruz sadece yatan hastaları alıyoruz 1-2 saate bitiyoruz.. öyle işteee:21:

Back