♥●Sözlü , Nişanlı Hatunların Sohbet Yeri•٠·˙

merabalarrrr :) bende ekim ayında sözlendim temmuzdada nişanım olacak kızlar..

senin yine geçmiş benim daha hiç başlamadı
bide biz ayrı şehirlerdeyiz zaten görüşemiyoruz
oo cok kotu ya ayrı şehirlerde bnmkı kısa donem askerlık yaptı halde ayı kalmak okadarzorkı ya inş hersey istegın gıbı olur cnm

merabalarrrr :) bende ekim ayında sözlendim temmuzdada nişanım olacak kızlar..
Hoşgeldin tatlımmmmmmm:) hayırlı uğurlu olsn öncelikleeeee:) rabbim bir ömür mutluluğunuzu daim etsinnn:) kendinden bahsedermisin birazzzz kuşummm? Nerdensin? Çalışıyomusun? Kaç yaşındasın? Düğünüz ne zaman kısmetseeeee? :)
merhaba güzellikkkkkkkk naberr nasılsın görüşmeyeliiiii?

Bebeğimmmmm geldim geldimmmm:) naberrrr nasılsınn kuşummmm? Ben bugün harikaaa bi gün geçirdiiiiimmmm Aşkitommm yanıma geldi bugüüüüüünnnnn

ayy iyim kuşum sen geldin daha iyi oldum :)
ne güzel kuzumun aşkitosu gelmiş musmutlu olmuş harika gün geçirmiş Allah ağzının tadını bozmasın balımmmmmmm

ayy iyim kuşum sen geldin daha iyi oldum :)
ne güzel kuzumun aşkitosu gelmiş musmutlu olmuş harika gün geçirmiş Allah ağzının tadını bozmasın balımmmmmmm
Amiiiin bitanemmmm rabbim hiç birimizin ağzının tadını bozmasınnn:):) rüya gibiydiiiii kuşummm hala inanamıyorummmm:) bnm aşkım yanımdaydı ya bugüüüüünnnn:) ihihihihi:)

Sen nasılsın görüşmeyeliiii? Neler yaptın bebeğimmm?

merhaba güzellikkkkkkkk naberr nasılsın görüşmeyeliiiii?

idare ediyorum diyelim
amaaaaa diğer yazılarından gördüğüm kadarıyla senin günün harika geçmiş
ohhh ne güzel kavuşmuşsun sevdiceğine, hasret gidermişsindir..
anlat bakalım çok mu güzeldi

idare ediyorum diyelim
amaaaaa diğer yazılarından gördüğüm kadarıyla senin günün harika geçmiş
ohhh ne güzel kavuşmuşsun sevdiceğine, hasret gidermişsindir..
anlat bakalım çok mu güzeldi
günaydıııınnn tatlımmmm

ayy o kadar güzeldikiii.. rüya gibiydi yaaa hala inanamıyorummm.. dün aşkito benim yanımda mıydı allahımmmm çoook şükür bugünlerimizeee.. gelmez diye düşünüyodum oyüzden nöbetimi falanda iptal etmemiştim.. sabah erkenden gelip çalıştım bidee.. yorucu bi gündü ama harikaydııııııııııı bizim ayda 1 haftasonu nöbetlerimiz oluyo kuzu, sabahtan geliyoruz sadece yatan hastaları alıyoruz 1-2 saate bitiyoruz.. öyle işteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…