senin yine geçmiş benim daha hiç başlamadıhmm valla cnm günler gecmıyorya
hos buldum tatlm nasilsin:)umursamaz olur muyuz hoşgeldin sende :)
günaydın canım saol iyim sen nasılsın :)hos buldum tatlm nasilsin:)
sende hoşgeldin canım günaydın :)merabalarrrr :) bende ekim ayında sözlendim temmuzdada nişanım olacak kızlar..
oo cok kotu ya ayrı şehirlerde bnmkı kısa donem askerlık yaptı halde ayı kalmak okadarzorkı yasenin yine geçmiş benim daha hiç başlamadı
bide biz ayrı şehirlerdeyiz zaten görüşemiyoruz
gunyadınmerabalarrrr :) bende ekim ayında sözlendim temmuzdada nişanım olacak kızlar..
saol canım inşallahoo cok kotu ya ayrı şehirlerde bnmkı kısa donem askerlık yaptı halde ayı kalmak okadarzorkı yainş hersey istegın gıbı olur cnm
günayyydııııııınnnnnnnnnnngunyadın
merabalarrrr :) bende ekim ayında sözlendim temmuzdada nişanım olacak kızlar..
NBR NASILSIN:dgünayyydııııııınnnnnnnnnnn
saol iyim sen nasıl :)NBR NASILSIN:d
Bebeğimmmmm geldim geldimmmm:) naberrrr nasılsınn kuşummmm? Ben bugün harikaaa bi gün geçirdiiiiimmmmsaol iyim sen nasıl :)
Hoşgeldin tatlımmmmmmm:) hayırlı uğurlu olsn öncelikleeeee:) rabbim bir ömür mutluluğunuzu daim etsinnn:) kendinden bahsedermisin birazzzz kuşummm? Nerdensin? Çalışıyomusun? Kaç yaşındasın? Düğünüz ne zaman kısmetseeeee? :)merabalarrrr :) bende ekim ayında sözlendim temmuzdada nişanım olacak kızlar..
merhaba güzellikkkkkkkkmerhabalar
Bebeğimmmmm geldim geldimmmm:) naberrrr nasılsınn kuşummmm? Ben bugün harikaaa bi gün geçirdiiiiimmmmAşkitommm yanıma geldi bugüüüüüünnnnn
Amiiiin bitanemmmm rabbim hiç birimizin ağzının tadını bozmasınnn:):) rüya gibiydiiiii kuşummm hala inanamıyorummmm:) bnm aşkım yanımdaydı ya bugüüüüünnnn:) ihihihihi:)ayy iyim kuşum sen geldin daha iyi oldum :)
ne güzel kuzumun aşkitosu gelmiş musmutlu olmuş harika gün geçirmiş Allah ağzının tadını bozmasın balımmmmmmm
merhaba güzellikkkkkkkknaberr nasılsın görüşmeyeliiiii?
günaydıııınnn tatlımmmmidare ediyorum diyelim
amaaaaa diğer yazılarından gördüğüm kadarıyla senin günün harika geçmiş
ohhh ne güzel kavuşmuşsun sevdiceğine, hasret gidermişsindir..
anlat bakalım çok mu güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?