- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Aaaa aşkolsun yavrum yaa olur mu hiç öyle şeyyyy ne sıkmasııı.. Dinlerim ben herzamannnn:)öyle tabi kuzum da bakalım
zaten şimdilik kayganamla konuştuk kayınpederim arayıp sattığınıda söylemedi daha saolsun kayganam söyledi nasip
sen neler yapıyon sıktım seni de
ayy canım benim saolAaaa aşkolsun yavrum yaa olur mu hiç öyle şeyyyy ne sıkmasııı.. Dinlerim ben herzamannnn:)
İyiyim kuşummm eve geldimm azcık ortalığı topliyim didimmm:) hallettim şükür şimdide yemek yapıcammm:)
Napıcan bebeğimmm mecbuuuurrrr:) dışardan yemeyi sevmiyorum ben.. Aşkım çıkartırsa başka tabiideayy canım benim saol
zor oluyodur sana da yorgun yorgun kuşum
maşallah kuzuma seni alan yaşadı vallahaNapıcan bebeğimmm mecbuuuurrrr:) dışardan yemeyi sevmiyorum ben.. Aşkım çıkartırsa başka tabiidetek başımada olsam yaparım yemeğimi yerim sıcacıkkk:) sarma bile yapıyom üşenmiyorm kııııızzzzz:)
Kıymetimi bilsin çağlar efendi dimi balımmmmmmmaşallah kuzuma seni alan yaşadı vallaha
vallah öyle kuşum ya bana zor gelir şahsenKıymetimi bilsin çağlar efendi dimi balımmmmmm
slmselam kızlar
nasılsın canım
saol cnm iyim sen nasılsın ..nasılsın canım
şükür canım iyimsaol cnm iyim sen nasılsın ..
şükür canım iy
olur cnm tanışalımşükür canım iyim
tanışalım mı :)
manisadan benlur cnm tanışalımsen nerdensin
bende istanbuldan canım nişanlıyım evet calıyorum cnm sen naparsunmanisadan ben
sen nerden cınm nişanlı mısın sözlü müsün naparsın ne edersin çalışır mısın
bende çalışıyorum kuzum resmiyette sözlü isteme yok askerlikten dolayıbende istanbuldan canım nişanlıyım evet calıyorum cnm sen naparsun
HIM anladım cnm düğün ekim de cnm inş benki nisanın sonunda askerden gelıyor işde onu beklıyruzbende çalışıyorum kuzum resmiyette sözlü isteme yok askerlikten dolayı
öyle işte
düğün ne zaman
hayırlısı hadi canım ne zaman gelcekHIM anladım cnm düğün ekim de cnm inş benki nisanın sonunda askerden gelıyor işde onu beklıyruz
valla cnm 28 de gelçek inşhayırlısı hadi canım ne zaman gelcek
hazırlıklar nasıl gidiyo kuzum
valla cnm 28 de gelçek inşceyızım tatmm da mobılyalar kaldı işde artık o gelince yavas yavas bakıcaz cnm sennkı nezman geliyor askerden
hmm valla cnm günler gecmıyorhadi hayırlısı kuzum az kalmış maşallah sana
vallaha benim sevdiceğim daha gitmedi bu sene sonunda gitçek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?