- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Aaa hayırdırrr bitanemmm? Niden canın sıkkın gibiiiiisaol kuşum şükür iyim
canım sıkkın gibi biraz
kayınpederin ev alcakta ona canım sıkılıyoAaa hayırdırrr bitanemmm? Niden canın sıkkın gibiiiii
Dert dediğin böyle olsun be kuzummmm.. Evi olmayan ne kadar çok insan varkayınpederin ev alcakta ona canım sıkılıyo
bitane aldı müstakil bahçeli falan onu sattı sıfır alcakta ben 3+1 istiyom onlar 2+1 yeter diyo ondan yani
yok kiz maddi sknyidan degil.sevdicek guzel isi var.Fıstığımmmmm bazen kulak tıkamak lazım herkeseee.. Sıkma sen güzel canını bitanemmm.. Maddi sıkıntı mı var acaba acelesi yol diyolarki kuzuuu?
Sevdiceğinde mi acele etmeyelim diyo kızyok kiz maddi sknyidan degil.sevdicek guzel isi var.
benimde isim var
aile delisi bu adam yaaa
öyle kuzum da ev almakta kolay mı değişim olcana baştan düzgün olsun ki sonra oradan oraya geçerken eşyalar uymucak tekrar al falan düğüne kadar alsın istiyo onlarda ben acele etmeyin diyomDert dediğin böyle olsun be kuzummmm.. Evi olmayan ne kadar çok insan var
Önünüzde düğün var bitanem.. Düğünde masraf demek sonuçta.. Sıkma sen canını.. Bi kaç sene snra yenilersiniz 3+1 bi ev alırsınız balımmm..
yok gulum sevdicek istiyor.ailesine karsi gelemiyormus.Sevdiceğinde mi acele etmeyelim diyo kızVur kellesine kellesine İstiyom ben yetti gari de..
Kıyamamki kuzumaaaa.. Haklısın bebeğim olmuşken tam istediğin gibi olsn istiyosun.. Belki fiyat farkından dolayı 2+1 diyolardır onlar balım.. Sen sakin sakin cicikuşuna anlat durumu.. Ben böyle düşünüyorum cicikuşum ev dediğin 1 kere alınıyo elbise değilki değiştiriveriyim alınıyoken 3+1 olsn ilerde evlatlarımız sizinde torunlarınız olucak 2+1 yetmez de bebeğimmm:)öyle kuzum da ev almakta kolay mı değişim olcana baştan düzgün olsun ki sonra oradan oraya geçerken eşyalar uymucak tekrar al falan düğüne kadar alsın istiyo onlarda ben acele etmeyin diyom
ayy çok sıkıldım yaa kuşum bugün ne bilim
Eyvah eyvah balımmm.. Aileye aşırı düşkün olunca sıkıntılı oluyo yaa.. Düşkün olmayan erkek yoktur gerçi.. Hayatta laf ettirmezler.. Çevremdeki kızlardan ve kendimden biliyorummm:) elbetteki düşsünler ailelerinin üzerine ama herşeyin fazlası zarar yaa.. Orta yolu bulması lazımmm.. Sevdiceğin nezaman planlıyo peki bebeğimmm?yok gulum sevdicek istiyor.ailesine karsi gelemiyormus.
aile bekletince
Kıyamamki kuzumaaaa.. Haklısın bebeğim olmuşken tam istediğin gibi olsn istiyosun.. Belki fiyat farkından dolayı 2+1 diyolardır onlar balım.. Sen sakin sakin cicikuşuna anlat durumu.. Ben böyle düşünüyorum cicikuşum ev dediğin 1 kere alınıyo elbise değilki değiştiriveriyim alınıyoken 3+1 olsn ilerde evlatlarımız sizinde torunlarınız olucak 2+1 yetmez de bebeğimmm:)
Senin annenle sevdiceğinin annesinin muhabbeti var mı bebeğim? Annen söylese 2+1 yerine 3+1 olsun istiyoruz diye.. Onun sözünü daha çok dikkate alır..konuştuk zaten de o da 2+1 yeter diyo ama ben anlatamıyorum ki derdimi pek fiyat farkıda yok netten baktığım kadarıyla
ama bunların geleni gideni düğünü ,mevlüdü ,hayrı bitmiyo ki anacım aynı yerdeki kişiye bile yatılı gidiyolar yeter mi hiç 2+1
benim ailem başka şehirde onlar gelince nerde yatırcam hiç düşünmüyolar bunları ama
bu gidişle sizin düğün seney kalcak kuzumcanim ben eylul oksun diyorum.sevdicek ailem ne zaman dese.
aileside erken diyor ..
senin ne zaman denizli
2016 mayıs nasip olursa kuşummmm.. Bizim daha varcanim ben eylul oksun diyorum.sevdicek ailem ne zaman dese.
aileside erken diyor ..
senin ne zaman denizli
En kötü ihtimalle 2016 ya kalır sizinde kuşummm 2016da çifte düğün yaparıııııızzzzcanim ben eylul oksun diyorum.sevdicek ailem ne zaman dese.
aileside erken diyor ..
senin ne zaman denizli
Senin annenle sevdiceğinin annesinin muhabbeti var mı bebeğim? Annen söylese 2+1 yerine 3+1 olsun istiyoruz diye.. Onun sözünü daha çok dikkate alır..
Eneeem huylarını biliyosan iş sana düşüyo bebeğimmm:) hem sevdiceğinle hem cicikuşunla alttan alarak tatlı tatlı kpnuşup ikna ediceksiiiinnn:) kayınvalidene torunların olucak diye giriş yaparsan daha etkili olur benceee:) sakın inat eder gibi konuşma ama fıstığımmm.. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmışşşş dimi amaavar da hiç gerek yok iki tarafında huyunu biliyorum biri dicek benim alçağım eve neden karışıyonuz ister alırım ister almam biri dicek vermiyom kızımı ben kütttt diye gitçem sonra kuzum:)
vallaha yılanı deliğinden mi çıkarcam kafasınımı koparcam kuşum bilemicem zaman göstercekEneeem huylarını biliyosan iş sana düşüyo bebeğimmm:) hem sevdiceğinle hem cicikuşunla alttan alarak tatlı tatlı kpnuşup ikna ediceksiiiinnn:) kayınvalidene torunların olucak diye giriş yaparsan daha etkili olur benceee:) sakın inat eder gibi konuşma ama fıstığımmm.. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmışşşş dimi amaa
Yaa gerektiğinde tabiiki sesini çıkarmayı biliceksin ama öncelikle güzellikle anlaşabilmeyi tercih ederim herzmannn:)))vallaha yılanı deliğinden mi çıkarcam kafasınımı koparcam kuşum bilemicem zaman göstercek
Yaa gerektiğinde tabiiki sesini çıkarmayı biliceksin ama öncelikle güzellikle anlaşabilmeyi tercih ederim herzmannn:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?