♥●Sözlü , Nişanlı Hatunların Sohbet Yeri•٠·˙

yani iş başa düşünce elbette ki yaparım diyorum..
şimdi annemin yapması kolayıma geliyor ama yarın her iş bana kalacak.. ee eli mahkum... devir zaten teknoloji devri..
her şeye ulaşmak kolay...
yaparım yaparım :d hevese geldim...

senin maşallahın var o zaman... annesinin yemeklerini bile unutturmuşsun :)

Hoşbulduk canım teşekkür ederim misafirperverliğne:)
Oyyy balımmmmm Nasılsın bakalım kuşummmm? İyisindir inşallahhhh:)
sene bekledin mi balımmmm

Bizim rüya gibiydi yaa nezmn nişan kararı aldık nezmn istemeye geldiler nezmn alışveriş yapıldı hatırlamıyorum bileee 5 yıldır beraberiz biz bebeğimmm.. Sizin 41 kere maşallahınız vaaar Çocukluk aşkııı desek olucak sizinkine dimi kuşummmm
bende isteme nişan söz yok ama ben baya çeyiz yaptım askere gidip geisin sevdiceğim bozozlama düğüne dalcam
Dal balım daaalllll Evlenelimde mutlu olalım sevdiceklere kavuşalım garii yetti beeee

kadınız biz yavrum yapamıcaz şey yok :)
vallaha yemediği yemekleri bile yediriyorum

off aynen bizim de öyle, her şey o kadar ani oldu ki...
isteme için nişan için olan nice planlarımız tutmadı, bir an da kendimi nişanlanmış buldum ...
aslına bakarsan böylesi daha iyi...
bak uzun ilişkiler yaşamışız ama hani hayırlı işler acele olur derler ya, bizlerinki de ilişkiler uzun olmasına rağmen o güzel işlerimiz aceleyle olmuş...
hayırlı olacak sonu demek ki
eeeh çoçukluk aşkı evet 14-15 yaşlarında falandık başladığımızda... beraber büyüdük...
sizinde maşallah, 5 sene hiç de az bir süreç değil...

ben asker yolu beklemedim ama nişanlım polis, polis yolu bekledim.. okul dönemleri çok yıpratıcıydı... ee sürekli de bir bekleyişim var zaten hep bir görev ....

Canım benimmmmm zor biliyorum özellikle zorunlu hizmetleri oluyo en can sıkıcı olanı dimiiii ama bunada şükür bitanemmm işi var gücü var sonuçta Hangi meslek kolaykiiii..
2012 ekimden beri kuzucum :)
sizinde yeni değil kuşummmm 2,5 sene olmuşşşşş

evet kolay meslek yok günümüz de..
tayin tayin gezeceğim artık bende :) şehirleri görmüş olurum diye kendimi teselli ediyorum :)

şimdi biraz zor oluyor, kendisi doğu da..
evimiz orada kurulacak.. burada gözümün her kaldığı şeyi alamıyorum.. buradan oraya götürmek çok zor olacak..
nişanlım da her şeyi buradan alırız hepsi var diyor...
ama bende burada bir şey almadan duramıyorum...

biraz karışık işler benim ki..
çeyiz oluyor olmasına da yarım kalıyor hepsi...

Kuşum benim yaa hangi şehirde peki tatlımmm? Bide şey evlendikten snra çalışmıycan mı kuşum? Doğuda iş imkanın nasıl olucak?

Kuşum benim yaa hangi şehirde peki tatlımmm? Bide şey evlendikten snra çalışmıycan mı kuşum? Doğuda iş imkanın nasıl olucak?

Mardin ...
iş konu meçhul diyeyim.. ben çalışmak istiyorum da ortam uygun olacak mı konusu kafa karıştırıyor..
özel sektör zaten zor, bir de doğu da düşünemiyorum..

ayy zaten bir kaç ay evde durayım ben :)
şöyle kocamı bir karşılayayım işten gelişini.. evi kendimi hazır edeyim.. azcık evcilik oynayalım
tadını çıkaralım her şeyin..
yemek falan yapayım, öğreneyim.. ev geçindirecek moda bir gireyim..
sonra iş stresine gireceğim..
içimi karartma
aaa güzel şeylerden bahsedelim :))

Aaaaay tamam ayooollll benimde aydına tayinim olursa süper olucak balım yaaa kendi evimizde olucaaaazzzz aşkımlaaaa ayyy ayyyy..

Bnm aşkito askere gitmeden evvel ben ona çeşit çeşit yemekler yapardım kıııız Orman kebabı, islim kebabı envai çeşiiittt Ben saat 4 te çıkıyorm işten aşkitoda 6 da çıkıyodu.. O 2 saatte ohoo neler yapıodum neleee Askere gitti 3 ayda 12 kilo vermiş koca danamm bnmmm

topiğimizin hanımları anlaşılan çok marifetli :)
ohh maşallah..
kıskandım şimdi.. bir ben kalmışım yemek yapamayan..
sen bu marifetle askerden geldikten sonra verdiği kiloların iki mislini aldırırsın vallahi

Ben seni mutfağa zorla sokarım baaakkkk Ben yemek yapmasını çook severim kuşum yaa.. Hele kafam dalgın olsn girerim mutfağa saatlerce çıkmam Rehabilite olur çıkarım yaa

Ben seni mutfağa zorla sokarım baaakkkk Ben yemek yapmasını çook severim kuşum yaa.. Hele kafam dalgın olsn girerim mutfağa saatlerce çıkmam Rehabilite olur çıkarım yaa

ayy ne güzel ya,
bende çok istiyorum güzel yemekler yapabilmeyi...
mutfağa girmem demiyorum aslında girip yapmayı çok istiyorum ama becerebilir miyim işte... tecrübesizim diyelim..

buradaki yemek yarışmalarını hep takip ediyorum.. beğendiğim tariflerin hepsini kaydettim bilgisayarıma.
ilerde muhakkak deneyeceğim ...
becerebilirim inşallah :)

evlendikten sonra beni destekleyin lütfen evet

şafak kaç ? ne zaman geliyor askerin ?

Becerirsin becerirsiiiinnn:) ben hissediyorum sen çook hamarat bi eş olucaksııın:)

Şafak 203 mü 204 mü ne bebeğim ekim ayında gelicek allah izin verirseeee:) bizim yakın olduğu için bi nebze rahatız şükür:) ayda 1 de olsa gidip görüyorum sevdixeğimiii:)

şafak çokmuş ama yerin yakın olması çok iyi denk gelmiş...
tez zamanda göz açıp kapayıncaya dek geçsin günler...
kavuştursun Allah

şafak çokmuş ama yerin yakın olması çok iyi denk gelmiş...
tez zamanda göz açıp kapayıncaya dek geçsin günler...
kavuştursun Allah
Sağol bebeğimmm amiiinnnn:) rabbim nerde varsa tüm hasret çekenleri kavuştursun tez vakitte:)

Başlamak bitirmenin yarısıymış be balımmm.. Daha çok var farkındayım ama şafağı bizdende çok olanlar var fln diye motive ediyorum kendimiiii:)

Aslında onun askerde oluşu benim düğüne hazırlanmam için iyi oldu:) o gelinceye kdr büyük eşyalar hariç hallederimm ıvır zıvırları:) o gelincede mobilya dekorayon gibi zevkli kısımlar kalır:) ihihihihi:) düşününce heyecan yapıyom kıııız:)

evet o açıdan çok iyi denk gelmiş, sende bu telaşlar içerisinde günlerin nasıl geçtiğini anlamazsın zaten :)
düğün zamanı derdiniz az olur, beraber daha çok vakit geçirirsiniz...

düğün telaşı mobilya bakması, kıyafet derdi, eşyalar , davetiyeler ... bunlara bakmak da evet çok zevkli fakat ne biliyim ben bazen boş boş oturmayı da özlüyorum...
bu koşturmalar içinde adamıma doyamadığımı hissediyorum...
o mağazan çık öbürüne gir,oradan çık öbürüne gir...

artık muhabbetlerimiz bile değişti, çamaşır makinesi kaç programlı olsun, elektrik tasarruflu buzdolabı daha iyi mi olur vs vs...
eskisi gibi boş muhabbetler, saçma sapan espriler yerini geçim derdine bırakıyor :)

hepsinin tadı başkaymış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…