sözler ve şiirler

Beni dışardan yargılayanlara söyleyecek sözüm yok. Zaten dışarıda kalmaları onlara yetiyor.

Aynı yolu beraber yürüdüğümüzü sandığımız insanlar, aslında bize sadece gidecekleri yere kadar eşlik ediyor.

İster kral ister köylü olsun, dünyada en mutlu insan evinde huzur olandır.

Goethe

İyilik yap hatırlanmaz. Yanlış yap unutulmaz. Sen kimsenin 'yapamaz' dediğini yap, çünkü söylemeselerde akıllarından çıkmaz.

Ölmek için doğmuştur ya insan; O yüzden her yağmur sonrası toprak kokusunu sever.

Kötü kader yoktur . Tanrı hep iyi hikâyeler ve senaryolar yazar ! Sadece, berbat oyunculuk vardır !!

Çocukken çok süt içince ve adamken susup kafasını yere eğince ! Daha hızlı büyüyor insan !!!

Sör abonman biletin varmı tatlım tam benlik bir mekan açmışsında ellerin dert görmesin

konuyu açalı bayağı zaman oldu aslında
ara sıra gelıp bir şeyler paylaşıyorum :) sözleri de yazıyordum o yüzden başlık ''sözler ve şiirler'' olsun dedım :)
abonem ol amy

konuyu açalı bayağı zaman oldu aslında
ara sıra gelıp bir şeyler paylaşıyorum :) sözleri de yazıyordum o yüzden başlık ''sözler ve şiirler'' olsun dedım :)
abonem ol amy

Kapıdan kovsan bacadan girerim yavrum aboneyim abone biletlerim nerede:))))))

Üstüm Başım Sen İçinde !

Evet iyi bildin yine uykusuz bir gece
Ne yaptın bana sen böyle?
Saçımda izi kalmış elinin
Tenimde kokusu hala teninin...

Ne yaptıysam olmadı,bu bendeki sen dolandıkça dolandı
Üstüm başım sen içinde !
Elimde dokunuşunun izi
Her yere saçılan bu senleri,
Toplasamda yetmiyor bana ,
Ne gündüzü ne de geceleri...

Yanıbaşımda duran hayalin var
Gözlerimde ise hala gözlerinin izi...
Üstüm başım sen içindee !
Anlıyormusun beni ?

Ya tut ellerimi aydınlığa çıkar bizi,
Yada git gidebildiğin en uzak şehre!
Bırak dağınık kalsın bu bende kalan sende!

Üstüm başım sen içinde ne olur artık anla benii ..

AmyW.

tasdikli mi bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…