Söz Kesimi Sözlenmeyi düşünenler ama hala beklemesi gerekenler buraya..

cansubeauty

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
993
1
0
- Yurtdışı
evet kizlar bende hala bekliyorum , askimla sözlenmeyi düsünüyoruz ama sanirim daha bir kac ay sürecek kiz istemem söz olayi... kafamçokkarıştı

Sizin yine iyimiş biz üniversite son sınıfa geçtik daha okul bitcek, askerlik var ondan sonra işe gircez de sözlenicez nerden baksan 3-4 sene var.boshayallersmile

bizde sözlencez ee artık olsun 3 senedir çıkıyorz askerde şuan :) ama tam 34 günü kaldı :) sanırım 2 ay sonra falan sözlü olcam :)

bizde sözlencez ee artık olsun 3 senedir çıkıyorz askerde şuan :) ama tam 34 günü kaldı :) sanırım 2 ay sonra falan sözlü olcam :)

oh hadi hayirlisi canim :) allah kavustursun kazasis belasiz insallah gelir :) , bizdede 2 ay falan sürer sanirim bakalim hayirlisi :) ben simdiden hazirlik yapiyorum =)) hehe alkisalkisalkis

ne güzel Allah bekleyen herkese nasip etsin inşaallah..
Allah sıkıntı aksilik vermesin..
ben mayıstan beri bekliyorum..ertelemeler aksilikler okadar çok şey
üstüste geliyor ki..hiçbirşeyin garantisi yok..
sözde bizi durduran hiçbir engel yoktu..herşeyin hayırlısını istemek
gerekmiş birkez daha anladım..
kazalar hastalıklar atamalar sınavlar derken..:çok üzgünüm:
aylar geçti hala yol alamadık..
resmen heyecanım kursağımda kaldı eski beklentim heyecanım yok..
nezaman olursa olsun diyorum..sabrımı sonuna kadar zorrlayarak..mafoldumben
hayırlısı Allahtan..

sizinki gene birkaç ay canlarım yaa
bizim daha üniversite bitecek aşkım askere gidecek falan filan
ama bizim planımız şöyle kızlar üninin 3. sınıfı gibi gelip beni istemeyi düşünüyolar :kedi:
sonra bnm hazırlığım da var ben son sınıfı okurken o askere gidip gelecek
ve bir sene sonra evleneceğiz :asigim:
uzun lafın kısası söze 3-4 yıl var
geçer miiii sempatiksalakcinni

canim inanirmisin gönlümden gecenleri yazmissin, yemin ederim sana aynisi bende, vidi vidi vidi yiyorum benimkinin beynini 1 senedir , hep ertelendi bizde hala yol alamadik hala bekliyorum , elbisem falan hazir sacimi basimi nasil yaptiracagim hepsini uzun uzun düsündüm ama hala daha evlilik teklifi almadim, hala daha istemeye geleceklerde söz olacak :) bende artik moralimi her kücük biseye bozuyorum sifira düsüyor moralim..., hevesimde gittikce azaliyor , kendi kendime diyorum nasil olacaksa olsun artik diye.. ama napalim .. dedigin gibi hayirlisi herkese allah gönlüne göre versin.. :)

öyle deme canım ya..en azından seni durduran birşeyler var..
onları düşünüp kendine ferahlık verebiliyorsun..:teselli:
okul tahsil askerlik bunların varolduğunu bilerek insan kendisini
hazırlıyor o zamana..
bir de hiçbir engel yokken bekliyorsan o hiç çekilmiyor..
günler geçmek bilmiyor bahaneler tatmin etmiyor..:1closedeyes:
okul bitti işimizi aldık çok şükür..
ama işte yetmiyormuş..bilmediğimiz meğer ne çok aksilikler varmış..
oyuzden olacaksa da hayırlısı olsun diyorum..:1no2:
göremediğimiz çok şey çıkıyor çünkü..

daha baya varmis canim senin:S allah sabir versin:) hayirlisi olsun:)

Aynen benim de öyle valla yukarda yazım 3-4 yıl var 4. sınıfa geçtim ben de daha.

evet cansu gercekten nekadar zor meseleymiş böyle..
okadar zor günler geçirdik ki..artık her ay ertelenmesinden sonraki
halimi anlatamam..arkadsım da zor durumda bazı yerlerde onun da elinden birşey gelmiyor..
birbirimizi deliler gibi seviyoruz..üç yıldır beraberiz ve hep gurbet hep hasret..
bir gün olsun doğru dürüst özlemimizi gideremedik hep engeller..ama bunlar
bizi birbirimize okadar çok bağladı ki..
tam bitti okul iş güç oldu derken meğer görünenin ardından ne görünmeyenler çıkıyormuş..
Allah hayırlısını versin gercekten..
her aksilikte gözümden akan yaşı ben biliyorum..
son birkaç aydır ne yemem tam ne uykum düzenim altüst oldu kendimi çok yoruyorum
düşünmeyeyim takmayayım diyorum ama..elde de değil ki..
ama artık Allaha havale etttim..belliki çok istememek gerek..hayırlısını dilemek gerek..
ben çok istedim illada olsun hemen olsun dedim..
Allah da bana kaderin sayfalarının daha dolmadığını gösterdi..
bekleyelim bakalım..
Mevlam neler eyleyecek..

ama bu sayfaları gesdikçe ümidim hep artıyor heyecanım artıyor..
mutluluklara ortak olmak hoşuma gidiyor..
sanki benim sözüm benim nişanım gibi seviniyor heyecanlanıyorum inan ki..
kimbilir kendiminkinde nasıl olacağım..
herkese mutluluklar..
Allah uzakları yakın gurbetleri vuslat kılsın inşaallah..
çok öpüyorum..

sende haklisin canim, bizde isimizi aldik cok sükür askerligi de yok , abisinin dügünü vardi bundan bi kac ay önce ona hazirlanildi , bizi kimse umursamadi cocuklar böyle görüsssünler denildi, simdi artik zamani geldi diye düsünüyorum, herkezi gördükce moralim cok asiri bozuluyor cünkü , bilmiyorum canim kendi kendime diyorum bazen herkeste hemen oluyorda bizde niye bukadar sürüyor diye:S , ne bilim hayirlisini versin allah gec olsun güc olmasin demisler gercekten dedin gibi hayirlisi olsun....
ya istersen sohbet ederiz hotmailimi verim ekle istersen daha cok paylasabiliriz dertlerimiz :)

canim bu yazdiklarinin aynisi bende mevcut tipa tip aynisi , demekki kaderimiz biraz olsun ayni , bende hep hemen olsun istedim ama olmadi , bizde 2 bucuk senedir beraber bi gün olsun dordürüz hasret geciremedik yazdigin gibi , insallah allah yüzümüzü güldüdür artik canim .. hakkimizda hayirlisi :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sağol canım benim inşaallah..
valla benim söz oldu olacak derken üzerinden
üç arkadsımın sözü geçti hem de hiç
hesapta yokken..
biri hemen üç ay içinde evlendi..
kime nesamn kısmet olacağı belli olmuyor..
hiç düşünmeyen takmayan bir bakıyorsun yoluna koymus mutlu bir yuva
kurmuş birkaç aya..nasip kısmet işte..
evet dertleşicek arkadasa çok ihtaiyac oluyor..
çok sağol canım..

valla aynisi burdada oldu canim, arkadasim henüz 3 ay tanisiyordu sözü oldu ardindan nisani oldu , icim icimi yidi bitirdi , gece gündüz agladim ama yapicak bisey yok malesef... anlasilan bu konuda sende dertlisin benim gibi ... bak bu benim hotmail adresim: benden bi kötülük gelmez insan, tek amacim benimle ayni bi derten olan beni anlicak olan biriyle dertlesmek eklersen konusuruz canim:)

adressim: tuerkisch_kiss*hotmail.de

eklerseen konusuruz canim:) cevrim iciyim suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…