• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Sözlenecek arkadaşlar

mhhh resim cok mu büyük acabaa...biraz ufalt da dene :D

denedim şimdi tekrar oldu gibi inş olmuşutr

Eklentiler

• $GetAttachment.jpg
    $GetAttachment.jpg
    19,3 KB · Görüntüleme: 99
ewet güzel yakismis kiz :) kendimi hic böyle düsünemiyorum yawwwwwwwwwwwww :)

eh darisi benim basima ozaman :D

bende allah izin verirse aşkım izine gelince nişanlanacaz okadar heycanlıyımki anlatamam kesin ben nişanda heyecandan kendimi rezil ederim sakarlıklarım tutar

hayırlı olsun şimdiden.
heyecanlan ama panik yapma.(bende çok tecrubeliyimde sanki,bizimkilerde önümüzdeki ay gelcek bakalım napcam)
Allah yardımcın olsun.

bizde düşünüyoruz bakalım ama ne zaman yaa mirmirmirmirannemler bi yaza diyo bi erken :):) ama ailem hatta dedelerime kadar biliyorlar we gerek fazla duymuyoruz acıkcası..rahat rahat gezioruz zaten .. ama millet ille soruo ' siz nişanlı Mısınız' ewet deyip gecioruz..annelerimiz siz birbirnize sözü wermissiniz zaten acele etmeye 2 ayağı bi pabuca sokmaya gerek yok zamanı gelince arasını ewlilikle az tutup yapmaı düşünüolar..millete bişeler kanıtlamak zorundamıyıs dio annesi hihoyyytgelip gidiyoruz da..nişanlı gibiyiz :asigim: çok güsel bi duygu ama .. sewdiğinle gönül rahatlığıyla düşman çatlata çatlata gesmeeek :nazar:

bende cok heycanlıyım bu ay içinde hem söz hem nişan olucak okadar heycanlıyım ki anlatamam ya geldiklerinde heycandan bayılırsam diye korkuyorum...:)))))))))))))

ayrı ayrı söz ve nişanı yersiz ßuluorum kendime göre :1closedeyes: nişanıda ewde yapmayı düşünüorum..sonuçta aile içi olunca gerek görmedim..aile akraba falan ..

kızlaar beni istemye geliolar bu ay içindee :) ailelerimiz anlaşıcaklar şimdi bu hafta... istemeye geldiklerinde söz düşünüyoruz..olmadı nişan yapalım diyoruz..of kafam çok karışık yaaa..19 yasındayıs :) küçükmüyüz nişan için sizce..askerliği war daha ayrıca..bu sene gidicek..ama bi nişanı yapalım diolar bi söz yapıwerlim aile arasında diolar..wallahi şaşırdım :(

ayy canım küçükmüşsünz:)) sevmek için deil ama bu işlere girmek için birz erken bi yaş gibi..biz 24 yaşındayız daha yeni sözlencez..ama sizin aileler falan durumu biliyosa, olumlu karşılyrsa sorun yok..sonuçta hemen evlencek deilsinz yaa..bence söz yapın şimdilik..nişanı düğüne yakın bi zamnda yaparsınız..Allah ayırmasın

aileler istio zaten artık :) aile içi söz yapsak yeter gibi aslında..arkadaslarım ewlwnio bile ama ben küçük hissediorum yaaaa :)

benimde bugün şok bir kararla ayın 18ine gün ayarlandı ve 1 haftam var...napıcam bilmiyorum kal geldi resmen hiç hazırlıksız 1 haftada neler yapılabilir yaaaaaa .......stres yaptım walla

benimde bugün şok bir kararla ayın 18ine gün ayarlandı ve 1 haftam var...napıcam bilmiyorum kal geldi resmen hiç hazırlıksız 1 haftada neler yapılabilir yaaaaaa .......stres yaptım walla

canım aynen ya çok ani oldu benimde 18 si hatta haftaiçi olabilrmş hber verckler ve hiç hazırlığım yok inşallh en iyi şeklde atlatırız :kedi:

Back