• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Sözlenecek arkadaşlar

dün sözlendimmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrr..:lepi: ayy çok acayip bişiymiş...hala alışamadım yüzük rahatsız ediyoooo:sm_cool: sözlüm de sabah yüzünü yıkarken yanağını çizmiş:sm_cool: çoookkk mutluyummm Allah herkese nasip etsin..:Saruboceq::Saruboceq: sözlenecek tüm arkadaşlara hayırlı olsun diyerek mutluluğumu paylaşmak istedim :teytey:

dün sözlendimmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrr..:lepi: ayy çok acayip bişiymiş...hala alışamadım yüzük rahatsız ediyoooo:sm_cool: sözlüm de sabah yüzünü yıkarken yanağını çizmiş:sm_cool: çoookkk mutluyummm Allah herkese nasip etsin..:Saruboceq::Saruboceq: sözlenecek tüm arkadaşlara hayırlı olsun diyerek mutluluğumu paylaşmak istedim :teytey:

hayırlııı olsun canım..bır ömür byu mutluluklar dilerim..darısı bızım basımıza inşallahhhhhh!!!:nazar: opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım inşllhhh en kısa zamnda sen de hayaline kavuşursun..inan ben de çok bekledim 4 yıl oldu..sabretmeyi bil ve hiç umutsuzluğa kapılma inşallh her şey güzel olur senin için:Saruboceq::Saruboceq:

allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşlar, benm babam yüzünden takamadık sözümüzü:((( benim bitanem de birsürü sıkıntı çekiyor babam yüzünden, artık umudum kalmadı; inşallah sizler istediğiniz gibi güzel günler geçirirsiniz :gitme:

allah herkesin gönlüne göre wersin inşallaah..üzülme canım sende(flamekiss) wardır babanın bı bildigi..hayırlısıı olsun de gec..nasipse olurr zatenn

estamania'cm bende öyle diyorum zaten, hayırlısı olsun deyip geçiyorum, zaten artık ısrar edecek gücüm de hevesim de kalmadı, bir sürü planlar yapmıştık, hepsi suya düştü:(((

balıkesr li misin? 2 yıl orda okudum.baban nıe musade etmıyo?yasın mı küçük..daamat adayını mı begenmedıı ..sorun nedir?

balıkesr li misin? 2 yıl orda okudum.baban nıe musade etmıyo?yasın mı küçük..daamat adayını mı begenmedıı ..sorun nedir?

ben izmirde oturuyorum canım, ama balıkesirde okuyorum bu yıl son senem, edeb. öğrt. okuyorum; 87'liyim yaşım da küçük değil, tam sıraları, zaten biz bu yaz sade söz düşünmüştük evlilik benm okul bitince olur dedik:(
erkek ark. konyada subay, o da benden 3 yaş büyük, yani beğenilmeyecek hiçbirşeyi yok, ama o, birtane kızını kimselere layık göremiyor, ilerde çalışmaya başlayınca daha çok insanlar tanıyacaksın, çok çok erken diyor:(
bi kez tanışmaya geldiler , sonra babam da kabul etti istemeye geldiler, o zaman da kötü bişey söylemedi; biz de bi sizi görelim, tanıyalım, biz de sizin yaşadığınız yere gelip görelim dedi, öylece gittiler; biz de iyi baktı sandık; ama 2 aydır ben ısrar ediyorum ama benimle bile konuşmuyor; artık dedim ya hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden; yoruldum, erkek ark.da biz kötü birşey istemiyoruz evlenmek istiyoruz, sabrederiz diyor, ama onun daailesi soğumaya başlar zamanlar, her şey kötüye gidiyor, allahım inşallah bi mucize olur ve babam inadından ve huysuzuğundan vazgeçer, şuna da eminim ki biraz daha vakit geçirseler benden daha iyi anlaşırlar ama...:(((( :gitme:

canım çok üzüldüm ama sakın umudunu kaybetme..sabırlı olmayı beklemeyi bilin daha gençsin.baban mutlaka müsade edecektir ama o da uygun zamanı bekliyodur..sen karralı davranmazsan böle hemen pes edersen zaten baban olumlu yaklaşmayacaktır..bunu bir sınav olarak düşün..hemen evlenmek zorunda değilsiniz..inan bu durumda olan bi çok arkadaşım şuan evli çünkü hiç yılmadılar..babalar zamanla yumuşar merak etme turşunu mu kurcak kız yerimseniben Allah yolunu açık etsin arkadaşım inşallhh her şey gönlüne olur...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:a015::1closedeyes:arkadaşlar mrb adım imren siteye yenı uyeyım ve cıkmazda gıbıyım napıcamı bılmıyorum.1 senedır pesımde olan aılemın de uzaktan hem akrabası hem hıc ayrılmadıkları arkadaslarının oglu vardır.busenekı hazıran ayında bı pıknık vardı ve orda bısıler oldu cok gusel gectı aradan zaman gectı konusmalarımız devam ettı ve hemen aılesını falan gönderdı annesını samsundan geldı ıstedı benı ıste.ama abım vardı onumde dıye babaölar beklesınler bıraz aceleye gerek yok dedıler ama gelıp gıtymeler devam ettı hersey cok guzeldı.son 4 ay oldu annemler ablamlar falan babamı ıkna ettı.babamda ghelsın ıstesınler verırım .dedı ben gel kızımı al dıyemem ne kadar arkadasımda olsa dedı.neyse ben bunu sevgılıme söledım ama sevgılım bı kac sene önce bı kredı cekmıs ve borcunu ödemekte zorluk cekmıs.bı kısmını kendı kalan kısmını babaıs ödemıs.bu yuzdende babası ceza vermıs.para hazırlamadan bana olan borcunu ödemeden ıstedıklerını yapmam dıye.:oklava::oklava:cunku sevgılım parayı ölesıne cekmıs ve bos ıslerde yemıs.babsıda kızgın adam olsaydı yemeseydı sımdı kullanırdı.dıye.ama sorun benım cok ısteyeım var hergun gelıolar nerdeyse ve sevgılım ve aılesıde bılıyo sık sık görüşüyoruz.onada söleıdm oda ramazandan önce bı sekılde takıcam dedı.ugrastı ama olmadı.şimdide durumu pek ıyı dgeıl babasına olan borcunu ödemesesse babsı yapmam dıyomuş.benı evdekıler sıkıstırıyor söle gelsınler dıye bende ona söledım tamam halledıcem dedı.sımdıde ısyerınd esorun yasamıs maas konusunda bana dıyokı yapcak bısye yok beklıceksın babama yuzum yok sölemeye benım moralım zaten bozuk bıde sen ustume gelme napım param yok dıyo.ve nezaman olucanı oda bılmıyo allah bılır dıyo ben napıcam sımdı söleyın nolur.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015:

canım çok üzüldüm ama sakın umudunu kaybetme..sabırlı olmayı beklemeyi bilin daha gençsin.baban mutlaka müsade edecektir ama o da uygun zamanı bekliyodur..sen karralı davranmazsan böle hemen pes edersen zaten baban olumlu yaklaşmayacaktır..bunu bir sınav olarak düşün..hemen evlenmek zorunda değilsiniz..inan bu durumda olan bi çok arkadaşım şuan evli çünkü hiç yılmadılar..babalar zamanla yumuşar merak etme turşunu mu kurcak kız yerimseniben Allah yolunu açık etsin arkadaşım inşallhh her şey gönlüne olur...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sağol canım zaten bekliyoruz bakalım allah kerim :Saruboceq:

:a015::1closedeyes:arkadaşlar mrb adım imren siteye yenı uyeyım ve cıkmazda gıbıyım napıcamı bılmıyorum.1 senedır pesımde olan aılemın de uzaktan hem akrabası hem hıc ayrılmadıkları arkadaslarının oglu vardır.busenekı hazıran ayında bı pıknık vardı ve orda bısıler oldu cok gusel gectı aradan zaman gectı konusmalarımız devam ettı ve hemen aılesını falan gönderdı annesını samsundan geldı ıstedı benı ıste.ama abım vardı onumde dıye babaölar beklesınler bıraz aceleye gerek yok dedıler ama gelıp gıtymeler devam ettı hersey cok guzeldı.son 4 ay oldu annemler ablamlar falan babamı ıkna ettı.babamda ghelsın ıstesınler verırım .dedı ben gel kızımı al dıyemem ne kadar arkadasımda olsa dedı.neyse ben bunu sevgılıme söledım ama sevgılım bı kac sene önce bı kredı cekmıs ve borcunu ödemekte zorluk cekmıs.bı kısmını kendı kalan kısmını babaıs ödemıs.bu yuzdende babası ceza vermıs.para hazırlamadan bana olan borcunu ödemeden ıstedıklerını yapmam dıye.:oklava::oklava:cunku sevgılım parayı ölesıne cekmıs ve bos ıslerde yemıs.babsıda kızgın adam olsaydı yemeseydı sımdı kullanırdı.dıye.ama sorun benım cok ısteyeım var hergun gelıolar nerdeyse ve sevgılım ve aılesıde bılıyo sık sık görüşüyoruz.onada söleıdm oda ramazandan önce bı sekılde takıcam dedı.ugrastı ama olmadı.şimdide durumu pek ıyı dgeıl babasına olan borcunu ödemesesse babsı yapmam dıyomuş.benı evdekıler sıkıstırıyor söle gelsınler dıye bende ona söledım tamam halledıcem dedı.sımdıde ısyerınd esorun yasamıs maas konusunda bana dıyokı yapcak bısye yok beklıceksın babama yuzum yok sölemeye benım moralım zaten bozuk bıde sen ustume gelme napım param yok dıyo.ve nezaman olucanı oda bılmıyo allah bılır dıyo ben napıcam sımdı söleyın nolur.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015:

tatlım herkesin derdi başka işte.. mafoldumben
öncelikle başta allaha bol bol dua et, inşallah hakkımızda yhayırlısı diye :Saruboceq:
isteme konusunda adetleriniz neler bilmiyorum ama, çok birşey yapılmıyorsa, iş resmiyete girsin istiyorsanız, gelip istesinler sadece yüzük takın olay soğumadan, sonra zaman kazanmış olursunuz, biraz kendini toparlayınca da nişan dğün filan onlara bakarsınız, başka birşey gelmiyor aklıma cnm, paylaşmak istedim kaydirigubbakcemile4
allah yardımcın olsun inşallah :Saruboceq:

benimde 5 bucuk yıldır süren muhteşem bi birlikteliğim vayyy ve söz Allah nasip ederse yakın ve cok heyecanlıyım yaaaaaa cokkk

hayatım boyunca kimle evleniceğimi hep merak ederdim ..ilk okul arkadasımla sözleneceğimi hiç düşünmemiştim... 3 ay sonra Allahın izniyle bi sorun cıkmazsa söz merasimi olcak ama geçmiyo ki şu zaman :)

kızlar bende dün sözlendimopuyorumnanaktan değişik bi heyecan çok güzel bi duyguymuş ciddenyerimseniben sözlenen ve sözlenicek arkadaşlara hayırlısı olsuna.s. :nazar:

Bende, Sözlenen tüm arkadaşlarıma hayırlı olsun dileklerimi iletirim :)))

Benim sözüm de 5 Aralık da yani cumartesi kızlar..
9 Yıllık masalım en sonunda gerçeğe dönüşüyoropuyorumnanaktan şuan hiçbir heyecanım yok gibi.. çünkü tüm ailesi beni, benim tüm ailem mustakbel sözlümü, ailelerde ki bayanlar da ( anneler fln..) birbirlerini tanıyor :) akşam ev oturmasına gelicekler sankiii yauu :))))
Ama son saatlerde son dakikalar da eminim heyecandan yerimde duramayacağım kaydirigubbakcemile3

benimde sözüm çok yakında heyecan oluyor :kedi: olmamı :utangac:
2010 ocak kaydirigubbakcemile5
Allah herkesin gönlüne göre versin :Saruboceq:

Back