:a015::1closedeyes:arkadaşlar mrb adım imren siteye yenı uyeyım ve cıkmazda gıbıyım napıcamı bılmıyorum.1 senedır pesımde olan aılemın de uzaktan hem akrabası hem hıc ayrılmadıkları arkadaslarının oglu vardır.busenekı hazıran ayında bı pıknık vardı ve orda bısıler oldu cok gusel gectı aradan zaman gectı konusmalarımız devam ettı ve hemen aılesını falan gönderdı annesını samsundan geldı ıstedı benı ıste.ama abım vardı onumde dıye babaölar beklesınler bıraz aceleye gerek yok dedıler ama gelıp gıtymeler devam ettı hersey cok guzeldı.son 4 ay oldu annemler ablamlar falan babamı ıkna ettı.babamda ghelsın ıstesınler verırım .dedı ben gel kızımı al dıyemem ne kadar arkadasımda olsa dedı.neyse ben bunu sevgılıme söledım ama sevgılım bı kac sene önce bı kredı cekmıs ve borcunu ödemekte zorluk cekmıs.bı kısmını kendı kalan kısmını babaıs ödemıs.bu yuzdende babası ceza vermıs.para hazırlamadan bana olan borcunu ödemeden ıstedıklerını yapmam dıye.
klava:
klava:cunku sevgılım parayı ölesıne cekmıs ve bos ıslerde yemıs.babsıda kızgın adam olsaydı yemeseydı sımdı kullanırdı.dıye.ama sorun benım cok ısteyeım var hergun gelıolar nerdeyse ve sevgılım ve aılesıde bılıyo sık sık görüşüyoruz.onada söleıdm oda ramazandan önce bı sekılde takıcam dedı.ugrastı ama olmadı.şimdide durumu pek ıyı dgeıl babasına olan borcunu ödemesesse babsı yapmam dıyomuş.benı evdekıler sıkıstırıyor söle gelsınler dıye bende ona söledım tamam halledıcem dedı.sımdıde ısyerınd esorun yasamıs maas konusunda bana dıyokı yapcak bısye yok beklıceksın babama yuzum yok sölemeye benım moralım zaten bozuk bıde sen ustume gelme napım param yok dıyo.ve nezaman olucanı oda bılmıyo allah bılır dıyo ben napıcam sımdı söleyın nolur.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015: