- 23 Nisan 2009
- 4.065
- 23
- 158
- Konu Sahibi naughty_girl
hayırlısı olsun canım ..geç lsun güç olmasın .. her işte bir hayır vardır..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm alyans takıcaz biz.. altın takı seti alacaklar birde..şimdi sadece alyans olmaz dio..benimde merağım war hersey olsun istiyorum diyo benimki..bileklik falan da kayınvalide istio :)
annemler konuşuyorlar canım aralarında ..ya onunla sözlü olalımda baska hiç bir sey istemem ben :asigim: çok sewiyorum kızlar yaaa :kedi:
kızlar inşallah bende 15gün sonra sözleniyorum.hiç heycanlı değilim çünkü ailesini tanıyorum.ama belki geldiklerinde böyle hissetmem.sözden bir kaçgün önce tanışma isteme olcak sonra yüzükler takılcak yani söz olcak.herkez için hayırlısı arkadaşlar...
benim söz ağustosda 2 hafta kdr biz zmn kaldı şuanlık pek heyecan yok belki ailesini tanıdığım için üni.den beri 4 yıldır birlikteyiz.Ailesinide 3 senedir tanıyorum.aynı şekilde ailemle aileside tanışıyo epeydir.Bizim sorunumz daha doğrusu en çok benim sorunum şuanlık berna teyze die hitap ettiğim müstakbel kayınvalideme :) nasıl anne diyicem.Çok uyuz olduğum bi konu demem gerekiyormuş özelliklede el öpme safhasında.Bu Konuyu çok stres yapıyorum.Varmı benim gibi olan aranızda
kıslar ben pazar günü sözlendim..bende ailesini tanıyordum hatta sözlüm yokkende annesiyle dısarı cıkar evine gider sohbet ederdik falan..yakındık yani..ama bende anne baba diyemiyorum..ve emin olun ki ne kadar tanısanızda heyecan mutlaka oluyor..bende heyecan falan yoktu 1-2 saat kala kalbim yerinden cıkıcak gibi atmaya başladı..bi ara sakinleştirici içmeyi bile düşündüm kaydirigubbakcemile3
ama herşey kusursuz ve nişan gibi oldu kaydirigubbakcemile3
gerçekten çok zor bir durum.Annesiyle çok samimiyim allah bozmasın iyide anlaşıyoruz:)
ama hiç anne gözüyle bakmadım hep berna teyze die die sanki ömür boyu öle olcakmış gibi geliyor.Beni en çok geren konulardan biri.Şimdi bile söz alışverişi için bir araya gelince teyze derekn bi duraklıyorum acaba anne mi demeliydim yanlış anlaşılırmı die..siz die de hitap edemem
napcam bilmiyorm hiç sevmiyorum şöle muhabbetleri kaynana annne ufffffff
ne zormuş ya:kedi:
aynı durumdayım canım..bende çok samimiyim ve agzımdan teyse die kacıo..soora duruorum kendı kendıme x teyze diill die tekrarlıyorum kaydirigubbakcemile3 psikolojim bozuldu :gitme: ben şimdi anladım ne kadar zor oldugunu valla psikologlar incelese ii bi tez konusu olur bu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3