• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Sözlenecek arkadaşlar

öyle canım yaa.. yeni fırın değiştirdiler cok borcları olmuş..annemde tek yüzük takıcaz yeter dedi..benimkide hersey 4 4 lük olmalı ..içime sinmez biraz bekleyin dio..bi yüzükle olmazmış...yaaaaaaaaaaaa ama hep bir sey cıkıyo ... wardır bir hayır diyorum artık napim.

kim yüzük takacağız dedi? sözde sadece söz yüzüğü takılır .. isterse kayınvalide bir hediye tarzında birşeyler takabilir canım benim mesela bileklik taktı ..

cnm alyans takıcaz biz.. altın takı seti alacaklar birde..şimdi sadece alyans olmaz dio..benimde merağım war hersey olsun istiyorum diyo benimki..bileklik falan da kayınvalide istio :)

cnm alyans takıcaz biz.. altın takı seti alacaklar birde..şimdi sadece alyans olmaz dio..benimde merağım war hersey olsun istiyorum diyo benimki..bileklik falan da kayınvalide istio :)

canım anlıyorum merak olur zaten hepimiz aynıyız ama söz bu fazla zorlamayın derim ben..biz sadece söz yüzüklerimizi alcaz gerisini bilmiyorum konuşlmadı bile..
annesi takı seti falan alabilr o da meraklı böle şeylere sorup duryodu bana beyaz altın mı sarı altın mı seviyosun diye..

annemler konuşuyorlar canım aralarında ..ya onunla sözlü olalımda baska hiç bir sey istemem ben :asigim: çok sewiyorum kızlar yaaa :nazar: :kedi:

annemler konuşuyorlar canım aralarında ..ya onunla sözlü olalımda baska hiç bir sey istemem ben :asigim: çok sewiyorum kızlar yaaa :nazar: :kedi:

alkisalkisalkis aynenn yaaa görmemiş gibi hissediyorum kendmii..sırnaşık şey
sözlü olalım da bi ah ahh
napalım canım tabi görmedik hergün sözlümüz olmuyo ya
amann nazar değmesin canımmm Allah ayırmasın inşalllhhh tütütütü:1hug:

ayy maşallahh canım benimm seveceksin tabiiki... Allahım daim etsin birbirnize karşı sevginizi... maşallah maşallah... :nazar:

benimde bu cumartesi sözüm var çokgüzel.ama kiralık nişanlık abiyesi olan varmı kızlar yardımcı olursanız sevinirim

bende varım. daha düne kadar aklımızda yoktu ama birden çıkıverdi :) çok mutluyum. allah herkese hayırlısını nasip etsin inş.

kızlar inşallah bende 15gün sonra sözleniyorum.hiç heycanlı değilim çünkü ailesini tanıyorum.ama belki geldiklerinde böyle hissetmem.sözden bir kaçgün önce tanışma isteme olcak sonra yüzükler takılcak yani söz olcak.herkez için hayırlısı arkadaşlar...

benim söz ağustosda 2 hafta kdr biz zmn kaldı şuanlık pek heyecan yok belki ailesini tanıdığım için üni.den beri 4 yıldır birlikteyiz.Ailesinide 3 senedir tanıyorum.aynı şekilde ailemle aileside tanışıyo epeydir.Bizim sorunumz daha doğrusu en çok benim sorunum şuanlık berna teyze die hitap ettiğim müstakbel kayınvalideme :) nasıl anne diyicem.Çok uyuz olduğum bi konu demem gerekiyormuş özelliklede el öpme safhasında.Bu Konuyu çok stres yapıyorum.Varmı benim gibi olan aranızda :(:(

kızlar inşallah bende 15gün sonra sözleniyorum.hiç heycanlı değilim çünkü ailesini tanıyorum.ama belki geldiklerinde böyle hissetmem.sözden bir kaçgün önce tanışma isteme olcak sonra yüzükler takılcak yani söz olcak.herkez için hayırlısı arkadaşlar...

benim söz ağustosda 2 hafta kdr biz zmn kaldı şuanlık pek heyecan yok belki ailesini tanıdığım için üni.den beri 4 yıldır birlikteyiz.Ailesinide 3 senedir tanıyorum.aynı şekilde ailemle aileside tanışıyo epeydir.Bizim sorunumz daha doğrusu en çok benim sorunum şuanlık berna teyze die hitap ettiğim müstakbel kayınvalideme :) nasıl anne diyicem.Çok uyuz olduğum bi konu demem gerekiyormuş özelliklede el öpme safhasında.Bu Konuyu çok stres yapıyorum.Varmı benim gibi olan aranızda :(:(

kıslar ben pazar günü sözlendim..bende ailesini tanıyordum hatta sözlüm yokkende annesiyle dısarı cıkar evine gider sohbet ederdik falan..yakındık yani..ama bende anne baba diyemiyorum..ve emin olun ki ne kadar tanısanızda heyecan mutlaka oluyor..bende heyecan falan yoktu 1-2 saat kala kalbim yerinden cıkıcak gibi atmaya başladı..bi ara sakinleştirici içmeyi bile düşündüm kaydirigubbakcemile3

ama herşey kusursuz ve nişan gibi oldu kaydirigubbakcemile3

bende perşembeye sözleniyorum, çok çok heyecanlıyım, 2 güncük kaldı, ayrıca gerginim, doğru bişi mi yapıyorum diye :uhm:

kıslar ben pazar günü sözlendim..bende ailesini tanıyordum hatta sözlüm yokkende annesiyle dısarı cıkar evine gider sohbet ederdik falan..yakındık yani..ama bende anne baba diyemiyorum..ve emin olun ki ne kadar tanısanızda heyecan mutlaka oluyor..bende heyecan falan yoktu 1-2 saat kala kalbim yerinden cıkıcak gibi atmaya başladı..bi ara sakinleştirici içmeyi bile düşündüm kaydirigubbakcemile3

ama herşey kusursuz ve nişan gibi oldu kaydirigubbakcemile3

gerçekten çok zor bir durum.Annesiyle çok samimiyim allah bozmasın iyide anlaşıyoruz:)
ama hiç anne gözüyle bakmadım hep berna teyze die die sanki ömür boyu öle olcakmış gibi geliyor.Beni en çok geren konulardan biri.Şimdi bile söz alışverişi için bir araya gelince teyze derekn bi duraklıyorum acaba anne mi demeliydim yanlış anlaşılırmı die..siz die de hitap edemem
napcam bilmiyorm hiç sevmiyorum şöle muhabbetleri kaynana annne ufffffff :(:(:(
ne zormuş ya:kedi:

gerçekten çok zor bir durum.Annesiyle çok samimiyim allah bozmasın iyide anlaşıyoruz:)
ama hiç anne gözüyle bakmadım hep berna teyze die die sanki ömür boyu öle olcakmış gibi geliyor.Beni en çok geren konulardan biri.Şimdi bile söz alışverişi için bir araya gelince teyze derekn bi duraklıyorum acaba anne mi demeliydim yanlış anlaşılırmı die..siz die de hitap edemem
napcam bilmiyorm hiç sevmiyorum şöle muhabbetleri kaynana annne ufffffff :(:(:(
ne zormuş ya:kedi:

aynı durumdayım canım..bende çok samimiyim ve agzımdan teyse die kacıo..soora duruorum kendı kendıme x teyze diill die tekrarlıyorum kaydirigubbakcemile3 psikolojim bozuldu :gitme: ben şimdi anladım ne kadar zor oldugunu valla psikologlar incelese ii bi tez konusu olur bu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aynı durumdayım canım..bende çok samimiyim ve agzımdan teyse die kacıo..soora duruorum kendı kendıme x teyze diill die tekrarlıyorum kaydirigubbakcemile3 psikolojim bozuldu :gitme: ben şimdi anladım ne kadar zor oldugunu valla psikologlar incelese ii bi tez konusu olur bu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:1rolleyes: valla sana katılıyorum.Teyze demekte çok garip oluyo ama allahtan bişi demiyor kendiside farkında zor olduğunun mümkün olduğu kdr isimle hitap etmemeye çalışıyorum biraradayken teyze diyince etraftaki diğer insanlar dönüp şöle bi bakıyolar önce :):):)
inş alışabiliriz ne diyim..

Back