• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Sözlenecek arkadaşlar

isteme esnasında söz yüzügü takılır mı yoksa söz için tekrar mı gelinilir?

ya o size kalmış canım.benim istemeye gelcekler.bi daki gelişlerinde yüzük takılcak.ama bi arkadaşım sözlendi geçenlerde.hem isteme yapıldı hemde söz töreni yapıldı.aynı gün oldu onun.o senin ve karşı tarafın isteğine bakar.ama iki kere gelsinler bırakkk:jeyyar:

senem81 bencede 2 kere gelsinler.benide yarın istemeye gelcekler ama yüzük takılmıcak bir iki hafta sonrada yüzük takmaya gelcekler

senem81 bence aynı gün hem istensin hemde söz yüzükler,niz takılsın yoksa senın ve aılen ıcın zor olabılır ıstemede ayrı yıyecekler ayrı kıyafetler hem masraf hem yorgunluk oooo benım sozumde hazıranda kısmetse suan askerde mayısta gelıo bızde ole yapıcaz hemısteme hem soz aynı gun nişanda hairan ayında olucak sözden 2 veye3hafta sonra en doğru kararı sen verırsın tabıkı canım ama mantıklı olan aynı gun olması

slm.....
kısmetse inş bişe olmazsa benide bu hafta istemeye geliyolarrr
sonada ardına yüzük takılcakkk

bende ailelerin tanışması,isteme ve yüzük takımı aynı gün oldu :D 5-6 saat içinde oldu bitti hepsi.çokta güzel olmuştuuu

senem81 bence aynı gün hem istensin hemde söz yüzükler,niz takılsın yoksa senın ve aılen ıcın zor olabılır ıstemede ayrı yıyecekler ayrı kıyafetler hem masraf hem yorgunluk oooo benım sozumde hazıranda kısmetse suan askerde mayısta gelıo bızde ole yapıcaz hemısteme hem soz aynı gun nişanda hairan ayında olucak sözden 2 veye3hafta sonra en doğru kararı sen verırsın tabıkı canım ama mantıklı olan aynı gun olması

evet canım dogru diyorsun. dün zaten isteme ve söz yapılı. cok yorucu bir iş. ikisini birden atlattıgım için memnunum :)))
canım cıktı kahve cay meyva derken 1dk oturmadım birde kalabalıktı. benden tavsiye sizde ikisini bir yapın kızlar. ön hazırlık temizlik pasta börek yapmak zaten öldürüyor insanı. ben kurtuldum darısı size :))))

evet canım dogru diyorsun. dün zaten isteme ve söz yapılı. cok yorucu bir iş. ikisini birden atlattıgım için memnunum :)))
canım cıktı kahve cay meyva derken 1dk oturmadım birde kalabalıktı. benden tavsiye sizde ikisini bir yapın kızlar. ön hazırlık temizlik pasta börek yapmak zaten öldürüyor insanı. ben kurtuldum darısı size :))))

tebrik ederim Allah tamamına erdirsin. darısı tüm sevenlerin başına :asigim:

amin amin =)
bende ayri ayri yapmak istiyorum....böyle bütün adetlerimize göre...erkek tarafi gelsin hep kucak dolu cukulatarlaaaa ohhhhhhhhhhhhhhhhhh gel keyfim gel....ya sonucta kiz evi naz evi degilmi yaaaaa :D

ama yok öyle fazladan cukulatalar fln...annem izin vermiyor :P

canım çok sevindim.hadi hayırlı olsun.allah ömür boyu mutluluk versin.anlatsana detaylı bi şekilde ne giydin nasıl karşıladın nasıl geçti??
benim de son 4 gün cumartesi geliolarrrrdelikafadulden

kızlar dünde beni istemeye geldiler ya çok telaşlı oldu.uzaktan geldikleri için yemek hazırladık arkasaından kahve,çay tatlı derken çok yorulduk ama çok güzel geçti.ilk kapıdan girdiklerinde çok heycanlıydım ama sonra çok rahattım.yüzüğüde nisanın 15 de felan takıcaz inşallah

kızlar dünde beni istemeye geldiler ya çok telaşlı oldu.uzaktan geldikleri için yemek hazırladık arkasaından kahve,çay tatlı derken çok yorulduk ama çok güzel geçti.ilk kapıdan girdiklerinde çok heycanlıydım ama sonra çok rahattım.yüzüğüde nisanın 15 de felan takıcaz inşallah

hayırlı olsun canım.detaylardan bahsetsene.ne giydin.kahveye tuz koydu:dance:nmu falan

saol cnm darısı başına.etek gömlek giydim canım.saçlarımıda maşa yaptrıdım hoş oldu.resim eklicem ama bilmiyorum nasıl yapcamı

bende görmek istiyom gi , gecmis olsun bendende =)

Back