- Konu Sahibi naughty_girl
kızlar bu hafta beni istemeye gelecekler söz kesmeyle isteme aynı sey mi napılır?
AYNI ŞEYMİ DERKEN NEYİ SORDUN ANLAMADIM CANIM:uhm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu hafta beni istemeye gelecekler söz kesmeyle isteme aynı sey mi napılır?
AYNI ŞEYMİ DERKEN NEYİ SORDUN ANLAMADIM CANIM:uhm:
isteme esnasında söz yüzügü takılır mı yoksa söz için tekrar mı gelinilir?
senem81 bence aynı gün hem istensin hemde söz yüzükler,niz takılsın yoksa senın ve aılen ıcın zor olabılır ıstemede ayrı yıyecekler ayrı kıyafetler hem masraf hem yorgunluk oooo benım sozumde hazıranda kısmetse suan askerde mayısta gelıo bızde ole yapıcaz hemısteme hem soz aynı gun nişanda hairan ayında olucak sözden 2 veye3hafta sonra en doğru kararı sen verırsın tabıkı canım ama mantıklı olan aynı gun olması
evet canım dogru diyorsun. dün zaten isteme ve söz yapılı. cok yorucu bir iş. ikisini birden atlattıgım için memnunum :)))
canım cıktı kahve cay meyva derken 1dk oturmadım birde kalabalıktı. benden tavsiye sizde ikisini bir yapın kızlar. ön hazırlık temizlik pasta börek yapmak zaten öldürüyor insanı. ben kurtuldum darısı size :))))
evet canım dogru diyorsun. dün zaten isteme ve söz yapılı. cok yorucu bir iş. ikisini birden atlattıgım için memnunum :)))
canım cıktı kahve cay meyva derken 1dk oturmadım birde kalabalıktı. benden tavsiye sizde ikisini bir yapın kızlar. ön hazırlık temizlik pasta börek yapmak zaten öldürüyor insanı. ben kurtuldum darısı size :))))
kızlar dünde beni istemeye geldiler ya çok telaşlı oldu.uzaktan geldikleri için yemek hazırladık arkasaından kahve,çay tatlı derken çok yorulduk ama çok güzel geçti.ilk kapıdan girdiklerinde çok heycanlıydım ama sonra çok rahattım.yüzüğüde nisanın 15 de felan takıcaz inşallah
saol cnm darısı başına.etek gömlek giydim canım.saçlarımıda maşa yaptrıdım hoş oldu.resim eklicem ama bilmiyorum nasıl yapcamı
saol cnm darısı başına.etek gömlek giydim canım.saçlarımıda maşa yaptrıdım hoş oldu.resim eklicem ama bilmiyorum nasıl yapcamı