sözlendim pişmanım ne yapacağım?

ayrılırsam pişman olur muyum ilerde ?

• ayrıl

• ayrılma

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Acaba annen de
Babandan dayak yemişmidir,?

Nişanlinızın babası da sinirli bir tip mi?

aylar önce bunların olacagı aklıma bile gelmezdi
Benim yazdığımla bu cevabınızın ne ilgisi var?
Neyse, ayrılmayacaksınız zaten ve biz de ama 1 yıl sonra ama 3 yıl sonra dayak yedim konunuzu okuyacağız maalesef. Bari korunun ve çocuk yapmayın bir süre.

ayrilmazsan cok degil coooooook pisman olursun. daha babanin evindesin bunlari yapan adam.. evlenince dusman sevinmesin diye dayak yer oturursun.. sunu soyleyeyim.. beni cok seviyor kismi hikaye.. emin ol cok seven adam bunlari yapmaya kiyamaz.. yere batsin boyle sevgi. evlenme yoluna girseniz daha da pisman olacaksin. hic uzatma.

evlenmemiz için dişimizden tırnagımızdan artırdık para biriktiriyoruz ne zamandır bir kahve bile içmedik para harcamadık şimdi ayrılcaz başkası rahat rahat gelip o birikime konacak
Baci senin gözün kör olmuş sabahtan beri sana özelden neler anlattım sende tık yok git evlen bizede gelip dert yanma yok iyiymiş yok birikim yapmış te le le le evlen evlen en iyisi ama seni burda görmeyeyim ilk haftasinda evliliğin

Pismansiniz elalem ne der korkusunu bir tarafa bırakıp bu işi bitirin. Anlattiklariniz yenir yutulur şeyler değil. Size saygı duymayan insandan kocalık beklemeyin. Cesur olun.

Seni anlattığın şeyi bile dinlemeye değer görmeyip bağırıp çağıran adam mı çok seviyor?
Yetmeyip yüzüne tüküren adam mı sana kimsenin veremeyeceği değeri veriyor?
Ayrılırsan pişman olmazsın net. Seni gerçekten seven değer veren adam üstüne titrer. Öyle bağırıp çağırmak ve tükürmekle aşk sevgi kelimeleri cümlede bile bir araya gelmiyor.
Tükürük Lama olsa anlaşılır ama o da hayvan işte huyu der geçersin. Sözlüyken bunu yapan nişanı evliliği düşünemiyorum neler yapar.
önce kendini düşün. Tüküren kocayı duysa düşmanların zil takar oynar.
Salla gitsin hatta yüzüğünü verirken tükür suratına iade-i tükürük dersin.

Çok yalnızımın hiç arkadaşım yok burdan medet umdum yardımcı olmaya çalışaan herkese teşekkür ederim

Çok yalnızımın hiç arkadaşım yok burdan medet umdum yardımcı olmaya çalışaan herkese teşekkür ederim
Nie kendini kurban psikolojisine sokuyorsun?
Bak aylardır birikim yapıyoruz deyip kahve içirmeyen adam senin paranıda mı aldı? Ondan mı böyle bırakıp gidemiyorsun? Seni tutan ne? Mesela yüzüne tükürülmek çok ağırına gitmiş. Bunu yazdıklarından anlıyorum. İçin soğumuyor ama mantığa bürüyüp kendini ikna etmeye çalışıyorsun.
Neden tükürdü konu neydi? Tek tek çözümleyelim el birliğiyle. Kendini bu kadar çaresiz sanma lütfen. Söz tanıma aşamasıdır bunu unutma. Bağlayıcılığı yoktur. Amaçtanımaktır. Anlatabildim mi canım bnm.

çok kıskanç kız arkadasım erkek arkadaşıyla ortak hesap kullanmaya başlamışlar kız kendi hesabını kapatmış beni de çocukla ortak kullandıkları hesaba eklemiş instagramdan bende kabul ettim haberim vardı Sözlüm de uyuyordu uyandığında görmüş sinirlenmiş ve silmiş bu adam kim falan diye ben de sakin olmasını bana sorsaydı herşeyi açıklayacağımı böylece silinecekse de benim de kararımla silinmesi gerektiğini benim hesabımda bana sormadan bişeyler yapmasının doğru olmadığını ve buna kızdığımı söyledim ama çıldırdı ve bağırıp çağırıp küfürler etmeye başladı onu kanser edecekmişim eğer hasta olursa benim yüzümden olacağını unutmamalıymışım ben de bu lafın üzerine bir sevgili bulunur ama sağlık bulunmaz iyisi sağlığın için benden uzak dur ilerde ben bu ithamlara gelemem beni sen hasta ettin sözünü kaldıramam çok ağır dedim be çıldırdı küfürler etmeye başladı sonra küfür ettiği ve bu söz için kırıldığımı konuşma istemediğimi söyledim işyerime geldi özür diledi özrünü kabul etmediğimi bana istediği gibi küfürler edemeyecegını 2020 de yaşadığımızı benim de bir gururum olduğunu söyledim çok sinirliydi ve onu yatıştırmamı istediğini anlayabiliyordum ama kırgındım hem suçluydu hem küfürler etmişti ve yapmadım geri adım atmadım o da ne biçim bi insansın pü sana diyerek yüzüme tükürdü

Başka erkeğin hesabımda ekli olması onu rahatsız ediyormuş ama kız arkadasım ekledi beni çocuk değil ve en yakın kız arkadaşım

Bu kadar kıskançlığın hastalıklı olduğunu düşündüğümü söyledim bana kıskançlığı abartmayacagına söz vermişti

O kadar haklısın ki bunun sende farkındasın. Bak burada bin kere konuşuldu. Adam yaptığı gerzekliğin sorumluluğunu bile senin üstüne yıkmaya çalışıyor. Beni hasta edeceksinler falan. Pasif agresif kişilik bozukluğu/ Narsistik Kişilik bozukluğu diye araştır lütfen. Çok aklıbaşında cevaplar vermiş çok düzgün konuşmuşsun ama karşındaki seninle aynı seviyede değil.

Başka erkeğin hesabımda ekli olması onu rahatsız ediyormuş ama kız arkadasım ekledi beni çocuk değil ve en yakın kız arkadaşım
İnsan olup dinlemesi gerekirdi üç yaşında bir çocukla bile diyalog kurulur yeri gelince. Bu nasıl bu yaşa gelmiş anlaşılır gibi değil. Ayrıca erkek niye ekli olmuyormuş onda hiç kız yok mu?

Yok ilişkimize zarar verebilecek herkesi silmiş kendi listesinden sonra benden de sildi önemli olan bizmişiz zarar verebilcek insanlara gerek yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…