sözlendim pişmanım ne yapacağım?

ayrılırsam pişman olur muyum ilerde ?

• ayrıl

• ayrılma

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ama iyi yönleri de çok mesela çok merhametlidir beni korur kollar mutlu etmeye çalışır çok üstüme düşer hep arar iki görmeden yapamaz bir kere üzdü mü gönlümü almak için uğraşır sevgisinden şüphem yok ama sinirlenince laf anlatamıyorum ve iyice sinirlenip deliriyor her ilişkide yok mu böyle şeyler idare edilemez mi kesinlikle ayrılmalı mıyım ne yapmalıyım
Canım sana kıyamasa seni kırmaz ve emin ol üzülürsün diye aklı çıkar kadınlar kendimizi bu şekilde avutuyoruz mesela bende ısrarla bende ayrılmak isteyen eşimin beni hala sevdiğini düşünüyorum sonra bi bakıyorum seven erkek gözünden sakınıyor eşini sevmemiş diyorum sende kabullenmeye çalış belki aylar sürüyor ama insan kabullenmeye başlıyor

arkadaşlar ben anne tarafımdan uzak bir akrabamla sözlendim çok aşıktım o da beni çok sevdiği için ayrılmamızdan korktuğu için hemen sözlenmek istedi doğru insanı bulduğumu düşünüyordum aşktan gözüm kör olmuştu nişanlım beni çok seviyor benim için herşeyi de yapar beni mutlu etmeye de çalışıyor ama çok sinirli ve sinirlendiğinde onunla konuşmak mümkün değil derdimi anlatamıyorum hemen köpürüyor küfürler ediyor yüzüme tükürdü bugün ben böyle şeylere gelebilecek biri değilim her zaman duruşumla bilinirim bir erkek karsıında ezilecek bir karakterim yok kimsenin kimseyi ezmeye hakkı olmadıgını biliyorum ama ayrılırsam aile baskısından çekiniyorum ve düşman sevindirmek istemiyorum bir konuda tek kelime etmem konuyu açmam yetiyor hemen sinirleniyor konuşmak imkansızlaşıyor çok kıskanç istediğimi bile giyemiyorum özel günlerde bile kıyamet kopuyor o güzelim kıyafetlere bakıyorum içim gidiyor ne yapmalıyım ayrılsam sonra pişman olur muyum

Hayatını mahvetmek vs sözü atmak..... 2 günde unutulur gider sözü atsan

X