ailem bana hak vermez onlar aman rezillik çıkmasın evlen git ele güne laf söz olmayalım diye düşünen insanalrailene anlatsan ben eminim senin yanında olacaktır. İlerde boşanmaktansa ki yazanlar olmuş daha sözlüyken böyle tükürüyor ilerisini düşünemiyorum. Veya diğer bir yol sizi çok seviyorsa pskiyatriye gitmeyi teklif edin son çarede de umut yoksa arkanıza bakmayın
yapıp yapıp sonra sen yaptırdın bana bunları sen beni sinirlendirdin diyor okumuş birisi öyle cahil değil yani tanıyanlar bunları yaptıgına inanmaz ben de inanamıyorumAyrılsan bir süre pişman olursun ve geçer ama ayrılmayıp evlenirsen ömür boyu pişman olursun. Yüzüne ne hakla tükürebilir ben anlamıyorum aynısını sen yapsan tepkisi ne olur acaba. Onu bırak şimdi yüzüne tüküren ilerde döver de belli ki sinirlerini kontrol edemiyor.
elalemi düşüneceklerine önce seni düşünsünler, Allah Allah yaaailem bana hak vermez onlar aman rezillik çıkmasın evlen git ele güne laf söz olmayalım diye düşünen insanalr
bu kadar çabuk karar veremem sevdim onu bir yola çıktım hayatımı paylaştım ve hayatımı birleştirmeyi düşündüm bir anda kesip atmam kolay değilAnket falan koyup sorduğuna göre halen muallakta olan bir konu senin içinboşver anketi falan canım sen o Lamadan doğuracağın bebeğe koyacağın ismi düşün şey olabilir 'tükran' babası lama olanın bebeğine yakışıcak bir isim...
yok öyle bir aile değil beni suçlu bulacakalrına eminim ama olayın içi farklı işte beni anlayacaklarını sanmıyorumelalemi düşüneceklerine önce seni düşünsünler, Allah Allah yaa
ŞimdidenSenin yüzüne tüküren adamla aynı evde mi oturacaksın, kabul ediyorsan sen bilirsinbu kadar çabuk karar veremem sevdim onu bir yola çıktım hayatımı paylaştım ve hayatımı birleştirmeyi düşündüm bir anda kesip atmam kolay değil
sözden önce babam bana emin misin kesinlikle ayrılık lafı istemem kabul etmem arkanda durmam dedi ona göre düşün taşın dedi ve damadını çok seviyor bana hak vermez ama yüze tükürmek nedir yani bu nedir açıklanamaz bir durum ve iğrençElin hanzo Lamaları daha evlenmeden, dereyi geçmeden bile pisliklerini sonuna dek gösteriyor kızlarımız da halen elalem ne der diyor.. İnteresting
Şöyle söyleyim bu bir rahatsızlık bence okuyup okumamakla pek alakası yok. Hiç okumayan ama eşine gül gibi davranan sesini yükseltmeyen insanlar var. Yol yakınken vazgeçyapıp yapıp sonra sen yaptırdın bana bunları sen beni sinirlendirdin diyor okumuş birisi öyle cahil değil yani tanıyanlar bunları yaptıgına inanmaz ben de inanamıyorum
Ay sen kurtulduguna bak düşman sevinirse sevinsin.evlenirsen şiddet görüyorum diye konu acarsinarkadaşlar ben anne tarafımdan uzak bir akrabamla sözlendim çok aşıktım o da beni çok sevdiği için ayrılmamızdan korktuğu için hemen sözlenmek istedi doğru insanı bulduğumu düşünüyordum aşktan gözüm kör olmuştu nişanlım beni çok seviyor benim için herşeyi de yapar beni mutlu etmeye de çalışıyor ama çok sinirli ve sinirlendiğinde onunla konuşmak mümkün değil derdimi anlatamıyorum hemen köpürüyor küfürler ediyor yüzüme tükürdü bugün ben böyle şeylere gelebilecek biri değilim her zaman duruşumla bilinirim bir erkek karsıında ezilecek bir karakterim yok kimsenin kimseyi ezmeye hakkı olmadıgını biliyorum ama ayrılırsam aile baskısından çekiniyorum ve düşman sevindirmek istemiyorum bir konuda tek kelime etmem konuyu açmam yetiyor hemen sinirleniyor konuşmak imkansızlaşıyor çok kıskanç istediğimi bile giyemiyorum özel günlerde bile kıyamet kopuyor o güzelim kıyafetlere bakıyorum içim gidiyor ne yapmalıyım ayrılsam sonra pişman olur muyum
ben de ama ailem bi yanda ben bi yandaHani diyorsun ya ayrılsam mı diye, ben asıl buna hayret ediyorum
böyle birinden ayrıldıktan sonra pişman olmazsın tam tersi nasıl bi belanın içinden çıktım ben diye şükür edersin inan kiarkadaşlar ben anne tarafımdan uzak bir akrabamla sözlendim çok aşıktım o da beni çok sevdiği için ayrılmamızdan korktuğu için hemen sözlenmek istedi doğru insanı bulduğumu düşünüyordum aşktan gözüm kör olmuştu nişanlım beni çok seviyor benim için herşeyi de yapar beni mutlu etmeye de çalışıyor ama çok sinirli ve sinirlendiğinde onunla konuşmak mümkün değil derdimi anlatamıyorum hemen köpürüyor küfürler ediyor yüzüme tükürdü bugün ben böyle şeylere gelebilecek biri değilim her zaman duruşumla bilinirim bir erkek karsıında ezilecek bir karakterim yok kimsenin kimseyi ezmeye hakkı olmadıgını biliyorum ama ayrılırsam aile baskısından çekiniyorum ve düşman sevindirmek istemiyorum bir konuda tek kelime etmem konuyu açmam yetiyor hemen sinirleniyor konuşmak imkansızlaşıyor çok kıskanç istediğimi bile giyemiyorum özel günlerde bile kıyamet kopuyor o güzelim kıyafetlere bakıyorum içim gidiyor ne yapmalıyım ayrılsam sonra pişman olur muyum
ama iyi yönleri de çok mesela çok merhametlidir beni korur kollar mutlu etmeye çalışır çok üstüme düşer hep arar iki görmeden yapamaz bir kere üzdü mü gönlümü almak için uğraşır sevgisinden şüphem yok ama sinirlenince laf anlatamıyorum ve iyice sinirlenip deliriyor her ilişkide yok mu böyle şeyler idare edilemez mi kesinlikle ayrılmalı mıyım ne yapmalıyımböyle birinden ayrıldıktan sonra pişman olmazsın tam tersi nasıl bi belanın içinden çıktım ben diye şükür edersin inan ki
Öyle tükürmek değil kastettiğim erkekliğine tükürseydin hani olur ya tu senin gibi erkeğe gibi gibi .ben böyle şeylerden hoşlanmam ve iğreti oluyorum asla yapabilceğim birşey değil
ailemin baskısı ne olacak ayrılırsan hemen birini bul evlen git söz atıp evde oturamazsın diyorlarSizin hayatınız mı önemli, insanların ne söylediğimi? Yüzünüze tüküren insandan bişey beklemeyin. Bugün derdinizi anlatamiyorsaniz yarın hiç anlatamazsınz. Yol yakınken iyi düşünün.