sözlendim pişmanım ne yapacağım?

ayrılırsam pişman olur muyum ilerde ?

• ayrıl

• ayrılma

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ailem bana hak vermez onlar aman rezillik çıkmasın evlen git ele güne laf söz olmayalım diye düşünen insanalr

yapıp yapıp sonra sen yaptırdın bana bunları sen beni sinirlendirdin diyor okumuş birisi öyle cahil değil yani tanıyanlar bunları yaptıgına inanmaz ben de inanamıyorum

Anket falan koyup sorduğuna göre halen muallakta olan bir konu senin için boşver anketi falan canım sen o Lamadan doğuracağın bebeğe koyacağın ismi düşün şey olabilir 'tükran' babası lama olanın bebeğine yakışıcak bir isim...

bu kadar çabuk karar veremem sevdim onu bir yola çıktım hayatımı paylaştım ve hayatımı birleştirmeyi düşündüm bir anda kesip atmam kolay değil

bu kadar çabuk karar veremem sevdim onu bir yola çıktım hayatımı paylaştım ve hayatımı birleştirmeyi düşündüm bir anda kesip atmam kolay değil
ŞimdidenSenin yüzüne tüküren adamla aynı evde mi oturacaksın, kabul ediyorsan sen bilirsin

Elin hanzo Lamaları daha evlenmeden, dereyi geçmeden bile pisliklerini sonuna dek gösteriyor kızlarımız da halen elalem ne der diyor.. İnteresting
sözden önce babam bana emin misin kesinlikle ayrılık lafı istemem kabul etmem arkanda durmam dedi ona göre düşün taşın dedi ve damadını çok seviyor bana hak vermez ama yüze tükürmek nedir yani bu nedir açıklanamaz bir durum ve iğrenç

yapıp yapıp sonra sen yaptırdın bana bunları sen beni sinirlendirdin diyor okumuş birisi öyle cahil değil yani tanıyanlar bunları yaptıgına inanmaz ben de inanamıyorum
Şöyle söyleyim bu bir rahatsızlık bence okuyup okumamakla pek alakası yok. Hiç okumayan ama eşine gül gibi davranan sesini yükseltmeyen insanlar var. Yol yakınken vazgeç

Ay sen kurtulduguna bak düşman sevinirse sevinsin.evlenirsen şiddet görüyorum diye konu acarsin

böyle birinden ayrıldıktan sonra pişman olmazsın tam tersi nasıl bi belanın içinden çıktım ben diye şükür edersin inan ki

böyle birinden ayrıldıktan sonra pişman olmazsın tam tersi nasıl bi belanın içinden çıktım ben diye şükür edersin inan ki
ama iyi yönleri de çok mesela çok merhametlidir beni korur kollar mutlu etmeye çalışır çok üstüme düşer hep arar iki görmeden yapamaz bir kere üzdü mü gönlümü almak için uğraşır sevgisinden şüphem yok ama sinirlenince laf anlatamıyorum ve iyice sinirlenip deliriyor her ilişkide yok mu böyle şeyler idare edilemez mi kesinlikle ayrılmalı mıyım ne yapmalıyım

Sizin hayatınız mı önemli, insanların ne söylediğimi? Yüzünüze tüküren insandan bişey beklemeyin. Bugün derdinizi anlatamiyorsaniz yarın hiç anlatamazsınz. Yol yakınken iyi düşünün.

Sizin hayatınız mı önemli, insanların ne söylediğimi? Yüzünüze tüküren insandan bişey beklemeyin. Bugün derdinizi anlatamiyorsaniz yarın hiç anlatamazsınz. Yol yakınken iyi düşünün.
ailemin baskısı ne olacak ayrılırsan hemen birini bul evlen git söz atıp evde oturamazsın diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…