Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değişik bı ailesiniz ozmanailemin baskısı ne olacak ayrılırsan hemen birini bul evlen git söz atıp evde oturamazsın diyorlar
Ayrilmazsan pisman olursun asil.arkadaşlar ben anne tarafımdan uzak bir akrabamla sözlendim çok aşıktım o da beni çok sevdiği için ayrılmamızdan korktuğu için hemen sözlenmek istedi doğru insanı bulduğumu düşünüyordum aşktan gözüm kör olmuştu nişanlım beni çok seviyor benim için herşeyi de yapar beni mutlu etmeye de çalışıyor ama çok sinirli ve sinirlendiğinde onunla konuşmak mümkün değil derdimi anlatamıyorum hemen köpürüyor küfürler ediyor yüzüme tükürdü bugün ben böyle şeylere gelebilecek biri değilim her zaman duruşumla bilinirim bir erkek karsıında ezilecek bir karakterim yok kimsenin kimseyi ezmeye hakkı olmadıgını biliyorum ama ayrılırsam aile baskısından çekiniyorum ve düşman sevindirmek istemiyorum bir konuda tek kelime etmem konuyu açmam yetiyor hemen sinirleniyor konuşmak imkansızlaşıyor çok kıskanç istediğimi bile giyemiyorum özel günlerde bile kıyamet kopuyor o güzelim kıyafetlere bakıyorum içim gidiyor ne yapmalıyım ayrılsam sonra pişman olur muyum
evet böyle işte bu yüzden çıkmazda hissediyorumDeğişik bı ailesiniz ozman
Siz ailenize herşeyi anlattınız mı?
sinirlenince böyle yapan birinin iyi yönlerinin gerçek olduğuna inanılır mı ya. rol yapıyor demek ki sinirlenince de gerçek yüzü ortaya çıkıyor. mutlu etmeye çalışır diyosun hem de küfrediyo yüzüme tükürdü vs diyosun mutlu etmeye çalışan biri bunları yapar mı. her ilişkide tartışma vardır ama bu şekilde değil. bu tartışmak değil ki. pislik gibi davranıyor sana böyle biriyle zamanını harcama. sinirlenince küfür eden yüzüne tüküren birinin sana zerre saygısı yoktur. saygının olmadığı yerde sevgi ne arasın.ama iyi yönleri de çok mesela çok merhametlidir beni korur kollar mutlu etmeye çalışır çok üstüme düşer hep arar iki görmeden yapamaz bir kere üzdü mü gönlümü almak için uğraşır sevgisinden şüphem yok ama sinirlenince laf anlatamıyorum ve iyice sinirlenip deliriyor her ilişkide yok mu böyle şeyler idare edilemez mi kesinlikle ayrılmalı mıyım ne yapmalıyım
delirmiş onlar. hangi devride yaşadığımızı bi hatırlat onlara orta çağda zannetmesinler kendileriniailemin baskısı ne olacak ayrılırsan hemen birini bul evlen git söz atıp evde oturamazsın diyorlar
Normal bir tartışma her ilişki de olsa da böyle tükürmek aşırı sinir her ilişki de yok. Olmamalı da! Bana göre merhametli olsa yüzüne tükürmezama iyi yönleri de çok mesela çok merhametlidir beni korur kollar mutlu etmeye çalışır çok üstüme düşer hep arar iki görmeden yapamaz bir kere üzdü mü gönlümü almak için uğraşır sevgisinden şüphem yok ama sinirlenince laf anlatamıyorum ve iyice sinirlenip deliriyor her ilişkide yok mu böyle şeyler idare edilemez mi kesinlikle ayrılmalı mıyım ne yapmalıyım
HUYLU HUYUNDAN VAZGEçmez ! 7 de ne ise 77 de odur . Ömür boyu dayak küfür hakaret duymak istersen sevgine sözlüne sahip çık . Ama bir yerde canıma tak eder dersen de elinde çocukla baba evinde kendini bulursun . Her tartışma veyahut konuşmanızda da başınıza kakılır !Hayat bazı kendi bilmezleri kambur gibi ömür boyu taşımak için çok kısa , DEĞERİNİ BİLMEK LAZIM .ama iyi yönleri de çok mesela çok merhametlidir beni korur kollar mutlu etmeye çalışır çok üstüme düşer hep arar iki görmeden yapamaz bir kere üzdü mü gönlümü almak için uğraşır sevgisinden şüphem yok ama sinirlenince laf anlatamıyorum ve iyice sinirlenip deliriyor her ilişkide yok mu böyle şeyler idare edilemez mi kesinlikle ayrılmalı mıyım ne yapmalıyım
şuan ben çalışıyorum buraya geldi barışmak için ama daha fazla tartıştık çünkü affedemedim onu sinirim ve kırgınlığım geçmedi gitti ve şimdi de arıyor özür için bunun özrü olur muNormal bir tartışma her ilişki de olsa da böyle tükürmek aşırı sinir her ilişki de yok. Olmamalı da! Bana göre merhametli olsa yüzüne tükürmez
Valla bence sen buradakilerin ayrılma demelerini istiyordun ama hiç kimse böyle küfürle, tükürükle yürüyen bir ilişkiye devam et demez. Kafanın karışıklığını anlıyorum. Ailen olayı eninde sonunda kabullenir. Ayrıl bence. Zaten hemen birini bulup sözlen diyen bir aileyi aklım almıyor. Evlatları belki şiddete maruz kalacak nasıl böyle rahat olunabilir.evlenmemiz için dişimizden tırnagımızdan artırdık para biriktiriyoruz ne zamandır bir kahve bile içmedik para harcamadık şimdi ayrılcaz başkası rahat rahat gelip o birikime konacak
Ayrılırsan arkanda durmam diyen baba... Yüze tüküren nişanlı... Ama en önemlisi ELALEM! Elalemsiz olmaz. Herşeyimize elalem karar vermeli. Biz kimiz elalemsiz kendi hakkımızda karar veriyoruz. Olsun canım yüzüme de tükürülsün, küfür de edilsin, yarın bigün dayak da yiyeyim. Yeter ki elalem bana bişey demesin.
O kadar kişi ayrıl bu normal değil ilerisini düşün demiş. Konu sahibi ama beni çok seviyor hissedebiliyorum diyor. Of.
[/QUOT
buraya geldi barışmak için işyerimdeyim barışmadık ve iyice tartıstık gitti arıyor özür için ama benim çok zoruma gitti ne olacak şimdidelirmiş onlar. hangi devride yaşadığımızı bi hatırlat onlara orta çağda zannetmesinler kendilerini
siz ayrilmıyacaksınız benceevlenmemiz için dişimizden tırnagımızdan artırdık para biriktiriyoruz ne zamandır bir kahve bile içmedik para harcamadık şimdi ayrılcaz başkası rahat rahat gelip o birikime konacak
babam hayatı boyunca gururu için yaşamış gururu takıntı haline getirmiş birisi böyle birşeyi rezillik olarak görüyorValla bence sen buradakilerin ayrılma demelerini istiyordun ama hiç kimse böyle küfürle, tükürükle yürüyen bir ilişkiye devam et demez. Kafanın karışıklığını anlıyorum. Ailen olayı eninde sonunda kabullenir. Ayrıl bence. Zaten hemen birini bulup sözlen diyen bir aileyi aklım almıyor. Evlatları belki şiddete maruz kalacak nasıl böyle rahat olunabilir.
bu cümle ailenin ve akrabaların bana kuracagı cümleler iştesiz ayrilmıyacaksınız bence
Hayır, sevmiyor. Bu, sevgi değil, sevgi böyle bir şey değil.ama gerçekten beni çok seviyor bundan o kadar eminim ki böyle sevilmek önemsenmek bunları nasıl göz ardı ederim
dalga geçmeyin ben de sizin gibi yorumlar yapan biriydim başkası anlatsa destek olur ayrılmasını ister hayatında yardımcı bile olurdum ama başkasına akıl vermek başkası için şunu yap bunu yap demek kolaySen evlenmeden dayak yemeye hazır ol, bir de doğun kontrol hapını temin et