sözlendim pişmanım ne yapacağım?

ayrılırsam pişman olur muyum ilerde ?

• ayrıl

• ayrılma

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ama beni çok çok seviyor üzdüğünde kendi bin kat üzülüyor bunları kaybetmek istemiyorum pişman olmaktan korkuyorum
Dayak attığında da beni çok seviyor diyecekmisin peki
Dostun düşmanın yaşamayacak senin hayatını bırakın Allah aşkına bu elalemciliği

bu kadar çabuk karar veremem sevdim onu bir yola çıktım hayatımı paylaştım ve hayatımı birleştirmeyi düşündüm bir anda kesip atmam kolay değil
Evlendikten sonra dayak gelecek ve sen hoop ne yapıyorsun dediğinde e beni biliyorduuun senin yüzüne tükürdüm sende beni böyle kabul ettin gel bakalım bide şu taraftan tükürüp yağlayıp vuracam! Diyecek bilginiz olsun kardeş

Bu kadar kıskançlığın hastalıklı olduğunu düşündüğümü söyledim bana kıskançlığı abartmayacagına söz vermişti
Tabi tabi abartma canımmm
Bir arkadaşım yıllarca yaşadı bunu üstüne perdeler çekildi aynı binadaki annesine gidemedi sonuç 3 çocukla aldatılıp ortada kaldı

evlenmemiz için dişimizden tırnagımızdan artırdık para biriktiriyoruz ne zamandır bir kahve bile içmedik para harcamadık şimdi ayrılcaz başkası rahat rahat gelip o birikime konacak
Gavurun ekmeğini yiyen kılıcını sallarmış

evlenmemiz için dişimizden tırnagımızdan artırdık para biriktiriyoruz ne zamandır bir kahve bile içmedik para harcamadık şimdi ayrılcaz başkası rahat rahat gelip o birikime konacak
Birikimde kimin parası birikti ! Evlenmeden ne mal ne para ortak değil ! Siz bence birikmiş para başkasına rahat rahat gitmesin diye evlenin sonra boşanırsınız

Ne demek düşman sevindirmek istemiyorum. Birileri aaaa bak ayrıldı vs diyecek diye böyle bi adam çekilir mi ne mecburiyetin var. Şu aşamada bunu yapan nikahdan sonra her şeyi yapar

Çok sevdiğinden mi tükürüyor o nasil sevgi öyle? Eger cok seviyorsa öfke kontrolünü öğrensin. Tedavi olsun. Asil sevgisinino zaman göstersin.

Evlendikten bir kaç ay sonra boşanmak istiyorsunuz galiba,zira ben bu işin sonunu pek hayırlı göremiyorum..!

Çok mantıklı düşman sevindirecegine hayatını karart bence de

sinirlendiğinde onunla konuşmak mümkün değil derdimi anlatamıyorum hemen köpürüyor küfürler ediyor yüzüme tükürdü

bu iki özelliğini evlenmeden gördüğüne şükredin, şu an sözlüsünüz dışarıda görüşüyorsunuz ve daha cicim ayları bitmeden adam küfürlü tükürmeli... evlendiğinde bir sürü irili ufaklı konunuz olacak, her naneye küfreden adam gerçek problemlerde ne yapacak sizce? evlilik içinde flörtte hayal edemeyeceğiniz kadar çok mesele çıkacak karşınıza, bunları çözemezseniz kavga olur çözerseniz saygınızı sevginizi artırır.

düşman sevindirmek istemiyorum

düşman dediğiniz ne? sevinse ne olur Allah aşkına onlar sevinmesin diye hayat boyu mutsuz tatsız ve belki şiddet dolu bir evliliğe razı mısınız gerçekten?

ama gerçekten beni çok seviyor bundan o kadar eminim ki böyle sevilmek önemsenmek bunları nasıl göz ardı ederim
ama beni çok çok seviyor üzdüğünde kendi bin kat üzülüyor bunları kaybetmek istemiyorum pişman olmaktan korkuyorum

sevgi dediğiniz şey keyfiniz yerindeyken canım cicim demekle olmuyor ki... mesele öfkeliyken de sevdiğini hatırlamak ve incitmemek...

iyi düşünün, hayat sizin, el alem ne der diye harcanamayacak kadar da kıymetli.

edit: yazım hataları

Siz daha baba evinde iken yüzünüze tukuruyorsa evlenince daha neler yapar. Hiç bir insan yüzüne tukurulmeyi hak etmez nasıl bir iğrençlik nasıl bir aşağılama bence enbuyuk hakaret yaptığı terbiyesizlik o ne der bu ner diye kendin başını yakma el alemi bırakın artık böyle bir karektere sahip insanla evliliği düşünme yolun başındayken sal gitsin

Kendini erkeklere ezdirmeyen birisin ama
Sözlün suratına tükürebiliyor...
He bir de düşman sevindirmemek için bir ömür böyle bir tipe razısın(?)
Hmm, buradan pek kendini ezdirmeyen, dik duran bir Kadın gözükmüyor bilgin olsun.

Çok seviyor buna rağmen yüzüne tükürüyor seni üzünce kendi de üzülüyor o zaman onun problemi kendini kontrol edememek evli biri olarak tavsiyem şu seviyorum herseyine katlanırım dersen evlen yok katlanmam sabretmem dersen durum soyke ki evlenince hersey kat kat artıyor o sinir öfke daha da büyük bir hal alacak bunu göze alıyorsan hakkında hayırlısı olsun

geçmiş olsun, ailenizi karşınıza alıp düzgünce konuşun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…