- 24 Ağustos 2015
- 1.975
- 3.866
Yüzünüze tükürürken de onun sizi çok sevdiğinizden emin miydiniz?ama gerçekten beni çok seviyor bundan o kadar eminim ki böyle sevilmek önemsenmek bunları nasıl göz ardı ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yüzünüze tükürürken de onun sizi çok sevdiğinizden emin miydiniz?ama gerçekten beni çok seviyor bundan o kadar eminim ki böyle sevilmek önemsenmek bunları nasıl göz ardı ederim
Dayak attığında da beni çok seviyor diyecekmisin pekiama beni çok çok seviyor üzdüğünde kendi bin kat üzülüyor bunları kaybetmek istemiyorum pişman olmaktan korkuyorum
Evlendikten sonra dayak gelecek ve sen hoop ne yapıyorsun dediğinde e beni biliyorduuun senin yüzüne tükürdüm sende beni böyle kabul ettin gel bakalım bide şu taraftan tükürüp yağlayıp vuracam! Diyecek bilginiz olsun kardeşbu kadar çabuk karar veremem sevdim onu bir yola çıktım hayatımı paylaştım ve hayatımı birleştirmeyi düşündüm bir anda kesip atmam kolay değil
Tabi tabi abartma canımmmBu kadar kıskançlığın hastalıklı olduğunu düşündüğümü söyledim bana kıskançlığı abartmayacagına söz vermişti
Gavurun ekmeğini yiyen kılıcını sallarmışevlenmemiz için dişimizden tırnagımızdan artırdık para biriktiriyoruz ne zamandır bir kahve bile içmedik para harcamadık şimdi ayrılcaz başkası rahat rahat gelip o birikime konacak
HaklısınLama mı bu yüzünüze tükürüyor. Erkeginde ne bileyim tükürenı ög yani
Birikimde kimin parası birikti ! Evlenmeden ne mal ne para ortak değil ! Siz bence birikmiş para başkasına rahat rahat gitmesin diye evlenin sonra boşanırsınızevlenmemiz için dişimizden tırnagımızdan artırdık para biriktiriyoruz ne zamandır bir kahve bile içmedik para harcamadık şimdi ayrılcaz başkası rahat rahat gelip o birikime konacak
Ne demek düşman sevindirmek istemiyorum. Birileri aaaa bak ayrıldı vs diyecek diye böyle bi adam çekilir mi ne mecburiyetin var. Şu aşamada bunu yapan nikahdan sonra her şeyi yapararkadaşlar ben anne tarafımdan uzak bir akrabamla sözlendim çok aşıktım o da beni çok sevdiği için ayrılmamızdan korktuğu için hemen sözlenmek istedi doğru insanı bulduğumu düşünüyordum aşktan gözüm kör olmuştu nişanlım beni çok seviyor benim için herşeyi de yapar beni mutlu etmeye de çalışıyor ama çok sinirli ve sinirlendiğinde onunla konuşmak mümkün değil derdimi anlatamıyorum hemen köpürüyor küfürler ediyor yüzüme tükürdü bugün ben böyle şeylere gelebilecek biri değilim her zaman duruşumla bilinirim bir erkek karsıında ezilecek bir karakterim yok kimsenin kimseyi ezmeye hakkı olmadıgını biliyorum ama ayrılırsam aile baskısından çekiniyorum ve düşman sevindirmek istemiyorum bir konuda tek kelime etmem konuyu açmam yetiyor hemen sinirleniyor konuşmak imkansızlaşıyor çok kıskanç istediğimi bile giyemiyorum özel günlerde bile kıyamet kopuyor o güzelim kıyafetlere bakıyorum içim gidiyor ne yapmalıyım ayrılsam sonra pişman olur muyum
Evlendikten bir kaç ay sonra boşanmak istiyorsunuz galiba,zira ben bu işin sonunu pek hayırlı göremiyorum..!arkadaşlar ben anne tarafımdan uzak bir akrabamla sözlendim çok aşıktım o da beni çok sevdiği için ayrılmamızdan korktuğu için hemen sözlenmek istedi doğru insanı bulduğumu düşünüyordum aşktan gözüm kör olmuştu nişanlım beni çok seviyor benim için herşeyi de yapar beni mutlu etmeye de çalışıyor ama çok sinirli ve sinirlendiğinde onunla konuşmak mümkün değil derdimi anlatamıyorum hemen köpürüyor küfürler ediyor yüzüme tükürdü bugün ben böyle şeylere gelebilecek biri değilim her zaman duruşumla bilinirim bir erkek karsıında ezilecek bir karakterim yok kimsenin kimseyi ezmeye hakkı olmadıgını biliyorum ama ayrılırsam aile baskısından çekiniyorum ve düşman sevindirmek istemiyorum bir konuda tek kelime etmem konuyu açmam yetiyor hemen sinirleniyor konuşmak imkansızlaşıyor çok kıskanç istediğimi bile giyemiyorum özel günlerde bile kıyamet kopuyor o güzelim kıyafetlere bakıyorum içim gidiyor ne yapmalıyım ayrılsam sonra pişman olur muyum
arkadaşlar ben anne tarafımdan uzak bir akrabamla sözlendim çok aşıktım o da beni çok sevdiği için ayrılmamızdan korktuğu için hemen sözlenmek istedi doğru insanı bulduğumu düşünüyordum aşktan gözüm kör olmuştu nişanlım beni çok seviyor benim için herşeyi de yapar beni mutlu etmeye de çalışıyor ama çok sinirli ve sinirlendiğinde onunla konuşmak mümkün değil derdimi anlatamıyorum hemen köpürüyor küfürler ediyor yüzüme tükürdü bugün ben böyle şeylere gelebilecek biri değilim her zaman duruşumla bilinirim bir erkek karsıında ezilecek bir karakterim yok kimsenin kimseyi ezmeye hakkı olmadıgını biliyorum ama ayrılırsam aile baskısından çekiniyorum ve düşman sevindirmek istemiyorum bir konuda tek kelime etmem konuyu açmam yetiyor hemen sinirleniyor konuşmak imkansızlaşıyor çok kıskanç istediğimi bile giyemiyorum özel günlerde bile kıyamet kopuyor o güzelim kıyafetlere bakıyorum içim gidiyor ne yapmalıyım ayrılsam sonra pişman olur muyum
sinirlendiğinde onunla konuşmak mümkün değil derdimi anlatamıyorum hemen köpürüyor küfürler ediyor yüzüme tükürdü
çok kıskanç
düşman sevindirmek istemiyorum
ama gerçekten beni çok seviyor bundan o kadar eminim ki böyle sevilmek önemsenmek bunları nasıl göz ardı ederim
ama beni çok çok seviyor üzdüğünde kendi bin kat üzülüyor bunları kaybetmek istemiyorum pişman olmaktan korkuyorum
Çok seviyor buna rağmen yüzüne tükürüyor seni üzünce kendi de üzülüyor o zaman onun problemi kendini kontrol edememek evli biri olarak tavsiyem şu seviyorum herseyine katlanırım dersen evlen yok katlanmam sabretmem dersen durum soyke ki evlenince hersey kat kat artıyor o sinir öfke daha da büyük bir hal alacak bunu göze alıyorsan hakkında hayırlısı olsunama beni çok çok seviyor üzdüğünde kendi bin kat üzülüyor bunları kaybetmek istemiyorum pişman olmaktan korkuyorum